• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

پسرخاله

کاربر ويژه
این محدوده که با فلش مشخص کردم دیروز رعدوبرقهای خفنی میزد حوالیه غربه پارکه کوهساره

t9rak1vgpvvxml5c1ca.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
دمای دیروز استان تهران

ورامین 31 / 14

رباط کریم 28 / 14

مهراباد 27 / 15

شهریار 27 / 13

اقدسیه 26 / 13

لواسان 22 / 10

دماوند 22 / 8

فیروزکوه 19 / 7

آبعلی 16 / 6

ایستگاه امین اباد فیروزکوه دما بین +8 و -2 بود

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
دمای دیروز استان تهران

ورامین 31 / 14

رباط کریم 28 / 14

مهراباد 27 / 15

شهریار 27 / 13

اقدسیه 26 / 13

لواسان 22 / 10

دماوند 22 / 8

فیروزکوه 19 / 7

آبعلی 16 / 6

ایستگاه امین اباد فیروزکوه دما بین +8 و -2 بود

محمد آمار رباط كريم صفحه چند فايل گزارشه؟

mohamad$

کاربر ويژه
راستی اینجا نوشتم که سال پیش قرار بود ایستگاه سینوپتیک تو مسیر ولنجک به ایستگاه 1 توچال بزنن ؟ با هواشناسی استان تهران صحبت کردم گفتن که تجهیزاتشم رفته بودن نصب کنن ولی رعد و برق زد ترکید .:خنده1:

mohamad$

کاربر ويژه

درسته محمد البته این همرفت همرفتی نبود که روی کوههای شمال تهران (البرز) تشکیل شده باشه این عکس رو من حدود ساعت 6 به فاصله چند دقیقه از هم گرفتم و هنوز بارشه سنگینش شروع نشده بود ابرها از سمته جنوب غرب اومدن و به سمته توچال رفتن البته نیم ساعت بعدش روی کوهها هم کاملا پوشیده شدن که متاسفانه دیگه عکس نگرفتم:نه:
خیلی وقته همرفته درست و حسابی روی کوههای شمال تهران تشکیل نشده که به سمته جنوب شهر حرکت کنه. یادمه بچگیام به خصوص تو دبستان و راهنمایی گاهی تو اسفند و بهار شمال شهر حتی شمال غرب شهر حسابی تیره میشد (آسفالت رنگ) رعدوبرق میزد یکی از فامیلامون نزدیکه فرحزاد میشستن زود زنگ میزدم اونجا میگفتن مثلا داره تگرگ میاد یا بارونه شدید میاد گاهی این ابر و بارون با حرکته شمال به جنوب ابرها در مرکز و جنوب شهرم سری میزد گاهی هم فقط شما شهر میومدو تموم میشد . یادش به خیر اون موقع فقط بلد بودم از سایت سازمان تصویر ماهواره رو نگاه کنمو وضع هوای اقدسیه و مهرآباد و از سایت چک کنم:50:

این پستت و الان دیدم

اره درست میگی . اخرین باری که همرفت نسبتا خوب زد رو کوهای شمال شهر همون اخر فروردین بود که بالای 20 25 میل شمال شهر بارون اومد و به قول شما از سمت شمال به جنوب حرکت میکرد . رو این همرفت های زاگرس نمیشه حساب کرد . حتی دیروز معلم کلایه هم فقط 6 میلی اومد با اینکه نقاط کوهستانی استان قزوینه

البته یه چیزم هست اونم اینکه جهت وزش باد در تهران غرب به شرقه و این خودش اکثرا مانع این میشه که ابرا از سمت شمال مستقیم بیان جنوب .

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
راستی اینجا نوشتم که سال پیش قرار بود ایستگاه سینوپتیک تو مسیر ولنجک به ایستگاه 1 توچال بزنن ؟ با هواشناسی استان تهران صحبت کردم گفتن که تجهیزاتشم رفته بودن نصب کنن ولی رعد و برق زد ترکید .:خنده1:

توي اين كمبود بودجه مگه چقدر به سازمان هواشناسي بودجه تخصيص داده ميشه كه با يك رعد و برق عرض چند ثانيه دود بشه بره هوا ؟؟؟؟؟؟؟

يعني يه كارشناس نبوده بگه اين مكان مناسب نيست ؟

يه نفر آدم نبوده بگه براي حفاظت از ايستگاه در مقابل رعد براي جلوگيري از خسارت بايد چه تدبيري فراهم بشه ؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا