• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان

با بررسی که امروز صبح بر روی نقشه های EUMETRAIN داشتم به این باور رسیدم که امروز در بخشی از هزار مسجد ابرهای همرفتی خواهیم داشت که منجر به رگبار و رعد و برق میشه و حدود ساعت 15:30 خودم رو به یکی از نقاط مشرف به بخشهای مرتفع هزار مسجد که در 30 کیلومتری جاده کلات به درگز بود رسوندم ( محدوده روستای احمدآباد) و خدا رو 100 هزار مرتبه شکر تونستم تک سلول همرفتی رو که در نقشه زیر مشخص کردم رصد کنم و بعد از مدتها یک رگبار و رعد و برق دل ببینم.

هرچند که واسه عکس گرفتن از رعد و برق دیر شده بود ولی تونستم عکسهای زیبایی از هزار مسجد واقعی و مرتفع بگیرم که به امید خدا در پستهای بعدی چند عکس گلچینش رو قرار میدم.

pcj3lh50drtrr4vwp9g3.jpg

پسرخاله

کاربر ويژه

توي اين كمبود بودجه مگه چقدر به سازمان هواشناسي بودجه تخصيص داده ميشه كه با يك رعد و برق عرض چند ثانيه دود بشه بره هوا ؟؟؟؟؟؟؟

يعني يه كارشناس نبوده بگه اين مكان مناسب نيست ؟

يه نفر آدم نبوده بگه براي حفاظت از ايستگاه در مقابل رعد براي جلوگيري از خسارت بايد چه تدبيري فراهم بشه ؟؟؟؟؟
دروغ گفتن بابا مگه میشه آخه

mohamad$

کاربر ويژه
امیر محسن جان فکونم گرمای مشهد در روزای بعد تو نقشه بالا مشخصه . پشته شدیدی رخ داده اونجا ولی نیمه غربی محل ورود جریان بارشی هست

iran-foreca

New member
بارش شدید باران در مناطقی غربی استان کرمانشاه بهمراه وزش باشد شدید و سرد آغاز شده!

mikadd

کاربر ويژه
نوع قرارگیری کوه کاملا مشخصه که منطقه سکونت من در برابر بادهای غربی قرار نمیگیره متاسفانه

mohamad$

کاربر ويژه
نوع قرارگیری کوه کاملا مشخصه که منطقه سکونت من در برابر بادهای غربی قرار نمیگیره متاسفانه
اره میلاد جان اتفاقا امار بلند مدت هم نشون میده سرعت باد اقدسیه از مهراباد و امام کمتره . البته این چیز بدی نیست ما از خدامونه محل سکونتمون A باشه D:

mikadd

کاربر ويژه
رعد برق شدید تر شد ولی یه طرف اسمون تیرس یطرف بدون ابر فکر نمیکنم بارش خاصی اتفاق بیفته

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا