• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nojeana

کاربر ويژه
2qrnwf6qyjr9tte4ltm.png

خودمونیم محمدپور انگشت گذاشته رو نهاوند الان به این پست رسیدم برا بازبینی
مهرداد جان نکته خاصی درباره بارشهای جنوب استان همدان گفت؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اوه اوه عجب ابر کومولونیمبوس توپولی رو خراسان شمالیه و البته همرفت البرز مرکزی هم که صبح در موردش گفته بودم که امروز تهران شانس خوبی داره:

mrlisrzky3vtgod6rfba.jpg

saeed hh

کاربر ويژه
بارش بسیار شدید بارون دقایقی هستش که تو منطقه ما شروع شده انگار دوش حموم رو باز کردن !!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
رگبار بسيار شديد باران + رعد و برق هاي پي در پي و وزش باد شديد هم اكنون

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ای جان

این تصویر ماهواره ای چقدر امیدوارکننده است

خدا کنه یکسری هم به مشهد و قوچان و کلات بزنه:

whxsm0p1smvqdemmr09o.jpg

آخرین ویرایش:

nojeana

کاربر ويژه
منطقه ما بارش نداریم و ابرها دقیقا از شمال منطقه ما دارن رد می شن و شمال ابری و رعد وبرق و جنوب ابرهای پاره پاره و بی بارش
فکر کنم شمال تهران همچنان بباره و البته کرج هم خوب باریده

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
خودمونیم محمدپور انگشت گذاشته رو نهاوند الان به این پست رسیدم برا بازبینی
مهرداد جان نکته خاصی درباره بارشهای جنوب استان همدان گفت؟

كلا براي فردا و پنجشنبه بارش شديد پيش بيني كرده كه من هم تائيد مي كنم:

http://havayetehran.blogfa.com/post/563

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود دوباره

عصر ساعت 6:30 از منزل زدم بیرون به سمت بلوار دادمان، ابر بسیار سنگینی روی کوه ها رو گرفته بود و مرتب رعد و برق میزد اما اون طرف خط الراس کوه ها، بارش بسیار خفیف در سعادت آباد داشتیم تا نیم ساعت پیش که تقریبا 15 دقیقه بارش متوسط بود که زمین کاملا خیس شد.
توده رعد وبرق در جنوب شرق شهر تشکیل شد و به سمت شرق رفت، این یکی توده هم جا خالی داد!

saeed hh

کاربر ويژه
درود دوباره

عصر ساعت 6:30 از منزل زدم بیرون به سمت بلوار دادمان، ابر بسیار سنگینی روی کوه ها رو گرفته بود و مرتب رعد و برق میزد اما اون طرف خط الراس کوه ها، بارش بسیار خفیف در سعادت آباد داشتیم تا نیم ساعت پیش که تقریبا 15 دقیقه بارش متوسط بود که زمین کاملا خیس شد.
توده رعد وبرق در جنوب شرق شهر تشکیل شد و به سمت شرق رفت، این یکی توده هم جا خالی داد!

منطقه من مهرداد و ابتین بارون خوبی امدش والبته منطقه دوستمون از نهاوند که اسمشو دوباره یادم رفتش!!

سیبری

کاربر ويژه
درود بر عاشقان

قوچان دمای فعلی 20

بیشینه 25 کمینه 11

بارش بعد از ظهر در محل ایستگاه 2 میل
شهر حدود 4 میل

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا