• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
منطقه من مهرداد و ابتین بارون خوبی امدش والبته منطقه دوستمون از نهاوند که اسمشو دوباره یادم رفتش!!

امروز صبح هم ما بارش بسیار خوبی داشتیم، اما در کل تا حالا، مرکز و جنوب شهر بارش های خوبی گرفتن، خدا رو شکر میکنم و امیدوارم همه شهر که نه تمام نقاط کشور بارش خوب داشته باشن.

گزارش بارش سنگین از همدان رو برای امروز عصر داشتم.

سیبری

کاربر ويژه
بارش باران بهاری رو به عزیزان در قزوین ، تهران ، تبریز، اصفهان و... تبریک میگم:گل:
ترتیب تبریک به ترتیب میزان بارشه

سیبری

کاربر ويژه
ای جان

این تصویر ماهواره ای چقدر امیدوارکننده است

خدا کنه یکسری هم به مشهد و قوچان و کلات بزنه:

whxsm0p1smvqdemmr09o.jpg

امیر جان پیش قراولان اون توده بزرگ ابر هنگام غروب به صورت ابرهای سیرو استراتوس سمت جنوب غرب قوچان رو کاملا پوشاندن و الان رعد وبرق ازسمت جنوب قوچان رویت میشه

saeed hh

کاربر ويژه
امروز صبح هم ما بارش بسیار خوبی داشتیم، اما در کل تا حالا، مرکز و جنوب شهر بارش های خوبی گرفتن، خدا رو شکر میکنم و امیدوارم همه شهر که نه تمام نقاط کشور بارش خوب داشته باشن.

گزارش بارش سنگین از همدان رو برای امروز عصر داشتم.
پس صبح بارش داشتید احتمالا فقط تو سعادت اباد بوده چون صبح تا ظهر من تو شهران و سیمون بولیوار بودم یه قطره هم نباریدش !!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
پس صبح بارش داشتید احتمالا فقط تو سعادت اباد بوده چون صبح تا ظهر من تو شهران و سیمون بولیوار بودم یه قطره هم نباریدش !!

قاعدتا باید همینطور باشه چون صدای رعد وبرق ها مرتب دور و دورتر میشد.

abtinT

کاربر ويژه
یک سوال داشتم .
یک کامپیوتر قدیمی داشتم که مادر برد ان سوخته دیگه ارزش تعمیر هم نداره برای 10 سال قبل هست . ولی در هاردش یکسری اطلاعات هست که نیازشون دارم . چطور می تونم هارد کامپیوتر رو به لب تاپ وصل کنم .؟

arashz

مدیر بخش هواشناسی
یک سوال داشتم .
یک کامپیوتر قدیمی داشتم که مادر برد ان سوخته دیگه ارزش تعمیر هم نداره برای 10 سال قبل هست . ولی در هاردش یکسری اطلاعات هست که نیازشون دارم . چطور می تونم هارد کامپیوتر رو به لب تاپ وصل کنم .؟

آبتین عزیز اینجا جای مطرح کردن چنین سوالی نیست اما در کل، مبدل هائی برای پورت SATA و IDE به USB به همراه پاور در بازار موجود هست که میتونید از اونها استفاده کنید.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
بايد خودمون رو براي بارش هاي اصلي آماده كنيم بارش هاي اصلي فردا و بويژه پسفردا ست كه ناشي از هسته اصلي چرخند هست يعني چرخند مي خواد وارد كشور بشه

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دوستان دقت کردید مبداء بارش هائی که داریم از شمال دریای سرخ تامین رطوبت میشه، بخشی که در طول زمستان در خواب بود!

navid-mashhad

کاربر ويژه
دور برمون همش بارشه خودمون خبر نداریم!!!
اون بارش کوه های هزار مسجد رو هم من ابراشو از دور قبل از امیر محسن دیدم!!

nojeana

کاربر ويژه
یک سوال داشتم .
تو خدمات کامپیوتری ها یک وسیله هست شامل یک کابل مبدل آی دی ای لب تاب و کامپیوتر و ساتا به یو اس بی خوب با اون می تونی
البته برا هارد پی سی باید مبدل برق هم داشته باشی که داخل پک هست
خوب باید خیلی بگردی من چند سال فبل یکی گرفتم و الان هارد لب تابم رو که 80 گیگ ه رو بعنوان هارد اکسترنال استفاده می کنم خوبیش اینه هارد لب تاب اتصال برق نمی خواد

arashz

مدیر بخش هواشناسی
بايد خودمون رو براي بارش هاي اصلي آماده كنيم بارش هاي اصلي فردا و بويژه پسفردا ست كه ناشي از هسته اصلي چرخند هست يعني چرخند مي خواد وارد كشور بشه

مهرداد جان مرکز بارش ها کجا قرار میگیره؟ این سیکلون میتونه وضعیت شرق و شمال شرق رو نرمال کنه؟ گرمای عجیبی از روی پاکستان به سمت شرق ایران کشیده شده.

navid-mashhad

کاربر ويژه
مهرداد این گرمای پنج شنبه و جمعه ما چه نقشی داره در تامین انرژی یا احیانن همرفت های هفته بعد
چنین چیزی ارتباط داره به هم ؟

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد جان مرکز بارش ها کجا قرار میگیره؟ این سیکلون میتونه وضعیت شرق و شمال شرق رو نرمال کنه؟ گرمای عجیبی از روی پاکستان به سمت شرق ایران کشیده شده.

مركز بارش ها همانطور كه ملاحظه مي كني شمال غرب و تا حدي غرب كشور هست.

انتظار من اينكه با پيشروي فرود ناوه به سمت مركز و شرق، پشته جنب حاره اي از نيمه شرقي خارج بشه و شمال شرق و تا حدي شرق هم بارش هاي رو دريافت كنن اما به شدت بخش غربي كشور نيست.

علت گرماي شمال شرق و شرق كشور رو هم اجمالا بررسي كردم :

http://havayetehran.blogfa.com/post/1305

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا