منطقه من مهرداد و ابتین بارون خوبی امدش والبته منطقه دوستمون از نهاوند که اسمشو دوباره یادم رفتش!!
اینجا بارش شدتش کمتر از دیروز بود . اول تگرگ بعد شد باران درشت . ولی شدید نبود .
منطقه من مهرداد و ابتین بارون خوبی امدش والبته منطقه دوستمون از نهاوند که اسمشو دوباره یادم رفتش!!
ای جان
این تصویر ماهواره ای چقدر امیدوارکننده است
خدا کنه یکسری هم به مشهد و قوچان و کلات بزنه:
پس صبح بارش داشتید احتمالا فقط تو سعادت اباد بوده چون صبح تا ظهر من تو شهران و سیمون بولیوار بودم یه قطره هم نباریدش !!امروز صبح هم ما بارش بسیار خوبی داشتیم، اما در کل تا حالا، مرکز و جنوب شهر بارش های خوبی گرفتن، خدا رو شکر میکنم و امیدوارم همه شهر که نه تمام نقاط کشور بارش خوب داشته باشن.
گزارش بارش سنگین از همدان رو برای امروز عصر داشتم.
پس صبح بارش داشتید احتمالا فقط تو سعادت اباد بوده چون صبح تا ظهر من تو شهران و سیمون بولیوار بودم یه قطره هم نباریدش !!
یک سوال داشتم .
یک کامپیوتر قدیمی داشتم که مادر برد ان سوخته دیگه ارزش تعمیر هم نداره برای 10 سال قبل هست . ولی در هاردش یکسری اطلاعات هست که نیازشون دارم . چطور می تونم هارد کامپیوتر رو به لب تاپ وصل کنم .؟
تو خدمات کامپیوتری ها یک وسیله هست شامل یک کابل مبدل آی دی ای لب تاب و کامپیوتر و ساتا به یو اس بی خوب با اون می تونییک سوال داشتم .
یک کامپیوتر قدیمی داشتم که مادر برد ان سوخته دیگه ارزش تعمیر هم نداره برای 10 سال قبل هست . ولی در هاردش یکسری اطلاعات هست که نیازشون دارم . چطور می تونم هارد کامپیوتر رو به لب تاپ وصل کنم .؟
بايد خودمون رو براي بارش هاي اصلي آماده كنيم بارش هاي اصلي فردا و بويژه پسفردا ست كه ناشي از هسته اصلي چرخند هست يعني چرخند مي خواد وارد كشور بشه
فایده نداره . بارش های شهر فراگیر نیست . یه جا سیله یه جا خشک
مهرداد جان مرکز بارش ها کجا قرار میگیره؟ این سیکلون میتونه وضعیت شرق و شمال شرق رو نرمال کنه؟ گرمای عجیبی از روی پاکستان به سمت شرق ایران کشیده شده.