• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid-mashhad

کاربر ويژه

چه جالبه از زمان ابر قاره پانگه آ تا زمان فعلی رو نشون میده

شبه قاره هندو ببین چه جوری از منتهی علیه نیم کره جنوبی خودشو رسونده به اوراسیا و برخورد کرده و بلندترین کوه های جهان ( هیمالایا ) حاصل این برخورده

saeed hh

کاربر ويژه
7t1ovh7kit5azn283kcv.jpg

این عکس واسه تگرگ معروف تهران هستش خیلی جالبه:خنده1:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
چه جالبه از زمان ابر قاره پانگه آ تا زمان فعلی رو نشون میده

شبه قاره هندو ببین چه جوری از منتهی علیه نیم کره جنوبی خودشو رسونده به اوراسیا و برخورد کرده و بلندترین کوه های جهان ( هیمالایا ) حاصل این برخورده

vr7z0uq9q8z4d4jgc8bf.gif

saeed hh

کاربر ويژه
خوب تو که روسری هاش خانومو بهش دادی تو هوای طوفان
اینو هم کول می کردی از خیابون ردش می کردی:خنده1:

مگه من دهقان فدا کارم دنیا میدونه من فقط و فقط اونکار برای از خطر رهانیدن اسلام کردم من تو این تصویر خطری رو متوجه اسلام و خلق الله نمیبینم:خنده1:

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام و درود بر دوستان عزیزم:گل:
دو روز و اندی به اینترنت دسترسی نداشتم الان با یه مودم خوشگل و یه سیمکارت ایرانسل که از اقوام گرفتم اومدم
متاسفانه بعد از چند سال دوباره گردو خاک رو دیدم و حالم گرفته شد
این چندسال اخیر که یزد بودم فقط اردیبهشت یکی دو طوفان خاک زودگذر میومد ولی کلاً اونجا گرد و خاک نداره و طوفان شن های استانش مال مناطق شرقیشه
کاش این ترکیه ای ها وقتی میخواستن اون همه سد بزنن فکر مردم استان های غربی ما رو هم میکردن

navid-mashhad

کاربر ويژه
تشکر مهرداد عزیز:گل:

جالبه که ایران بصورت یک جزیره از اول وجود داشته!

فقط یک سوال پیش میاد، قبل از این زمان قاره ها چطور قرار گرفته بودن؟ آیا حیات روی زمین وجود داشته؟

خب آرش جان همین طور که میبینید از 740 میلیون سال پیش تا به حال رو داره
خب عهد کرتاسه که اگر اشتباه نکنم 250-65 میلیون سال پیشه دوران حکمروایی خزندگان غول پیکره
قبلشم خزندگان کوچکتر و اجداد حشرات و احتمالن نوعی پستاندار اولیه موجود بوده
حیات از 600 میلیون سال پیش قطعی به نظر میرسه
قبلشم شاید تک سلول هایی بودن

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا