• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام
سجاد ان تبریک می گم...
ممدسادات ما که نفهمیدیم بارون دیدی یا نه ولی اگه دیدی تبریک:خجالت2:
بنده به شخصه از این سال آبیی در قیاس با 6 سال گذشته کاملا راضیو خشنودم!
ولی از آنجا که آدم سیری ناپذیره دوست داشتم از این سیستمم یه بارشی گیرمون بیاد...رو که نیست:خنده1:
بارش ها تا مرز دزفول هستن و قطع میشن...

nojeana

کاربر ويژه
بارش در استان همدان متاسفانه پراکندگی بالائی داره بیشینه ها مربوط به ملایر و نهاونده جالبه حتی تویسرکان هم کم باریده و همدان نباریده حیف چرا امسال اینقدر بارش ها پراکندگی داره ؟
iva8y03qsccmz3u434w.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه
زمستونش که سیستمی بود به فاصله 10 کیلومتر کلی اتلاف داشت الان که بهاره باید اینجور باشه...

mohamad$

کاربر ويژه
الان تهران و مشهد در حدود 20 درجه با هم اختلاف دما دارن که در نوع خودش جالب هست ! خیلی به ندرت این اتفاق پیش میاد

مشهد 35 تهران 16

ali.doosti

کاربر ويژه
الان تهران و مشهد در حدود 20 درجه با هم اختلاف دما دارن که در نوع خودش جالب هست ! خیلی به ندرت این اتفاق پیش میاد

مشهد 35 تهران 16
تابستان ماکزیمم مشهد از تهران بیشتر میشه نه؟آب وهوای مشهد با تاثیر از اقلیم اون منطقه معمولا دماهای عجیب زیاد به وجود میاره...

پسرخاله

کاربر ويژه

مشهد 35 تهران 16
الان نیم ساعتی هست باده شدیدی گرفته و کاهش دما هم اتفاق افتاده ساعتی پیش تهران 22+ بود!
من منتظره توده ابره دوم هستم که الان روی شمال غربه کشوره

mohamad$

کاربر ويژه
تابستان ماکزیمم مشهد از تهران بیشتر میشه نه؟آب وهوای مشهد با تاثیر از اقلیم اون منطقه معمولا دماهای عجیب زیاد به وجود میاره...

خب اخه الان شرایط غیر عادی اونجا حاکم هست . همونطور که زمستون گاهی سردترین مرکز میشن . نه مشهد و تهران دما های بیشینه تابستونشون هر دو تا حداکثر 40 41 بالا میره . ( فرودگاه ها ) مث همه

arak

New member
بارش در استان همدان متاسفانه پراکندگی بالائی داره بیشینه ها مربوط به ملایر و نهاونده جالبه حتی تویسرکان هم کم باریده و همدان نباریده حیف چرا امسال اینقدر بارش ها پراکندگی داره ؟
iva8y03qsccmz3u434w.jpg
همدان چقد اوضاش خرابه:تعجب2:،آقا سایتی میشناسی که میزان بارندگی سال آبی شهرهای مختلف رو داشته باشه؟:گل:

nojeana

کاربر ويژه
همدان چقد اوضاش خرابه:تعجب2:،آقا سایتی میشناسی که میزان بارندگی سال آبی شهرهای مختلف رو داشته باشه؟:گل:
احتمالا بخاطر نزدیکی انتخا با.ت لینکش رو برداشتن نکنه مردم ناامید بشن
قبلا بود
خراب که چه غرض کنم افتضاحه
نهاوند همین الان 100 تا 150 تا از نرمال کمتره و همدان بیش از 150 بارش همدان و ملایر همیشه برابره

arak

New member
اراک 10+ بارش باران معلومه شدت بارش زیاده

این 10 درجه برا دو ساعت پیشه،نمی دونم چرا اراک اینقد دیر آپ میشه
بدبختی الانم اراک نیستم ببینم چه خبره
تهرانم دوباره شروع کرده به باد خفن اومدن

آخرین ویرایش:

mohamad$

کاربر ويژه
همدان مرکز شهرش ( میدون امام ) بارش سالانش به نظر من دست کم 100 میلیمتر از فرودگاه بیشتره و نقاط چسبیده به کوه 150 تا 200 میلی متر از فرودگاه بیشتره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا