نروژو ولش کن بابا
وضعیت فرودگاه همدان طوریه که مثلا فرض کنید ایستگاه هواشناسی تهران و رفته باشن تو بهشت زهرا و پایینتر از شهر ری زده باشن . این حالت و داره . فرودگاهش کاملا خارج شهره و با نزدیک ترین جای شهر 7 کیلومتر فاصله داره .
ولی من اعتقادم اینه اگه همون بارش های اعلام شده رو ملاک شهر بگیریم بهتره!
ظلم به سویه همان عدله...
شماهرجارونگاه کنید اوضاع همینه...مشهد،تهران،خرم آباد و حتی دزفول که ایستگاهش 20 ک.مازشهردوره و 100 م.م کمترثبت می کنه...!
:خنده1::خنده2:
:خنده1::خنده2:
نه هنوز تموم نشدهاین که تهران بارش خوبی نیومده گریه داره نه خنده .
پنجشنبه هنوز تموم نشده
درمحدوده شهرستان(نه شهر) دزفول بارش از 300م.م سالیانه در جنوب تا بیش از1000 م.م در منتهی الیه شمال شرق متغیره!ولی یه ایستگاه داره که اونم 350 م.م بارش سالیانشه (البته وزارت نیرو هم هست که سد دز رو میزنه و مثلا تا الان 480 م.م اومده در مقایسه با 370م.م صفی آباد)خب نه همه جا اینطور نیست . هر جایی که پایین شهرش 250 باشه بالا شهرش 450 نمیشه . شهر هایی مثل تهران و همدان که پای کوه های بلند هستن بیشتر این طور هست . الوند 3500 متره چیز کمی نیست .
من که ملاک نمیگیرم .
نه هنوز تموم نشده
به پیش بینی سازمان خندیدم چرا بدبینی انقدر شما؟
بله چشم :احترام:بدبین نیستم ولی تو این یه قلم همه سایت ها برای تهران بارش زده بودن . هواشناسی کشور هم خب از اونا میبینه . اگه امروز تهران بارون خوب نیاد من که ایرادی به سازمان هواشناسی نمیبینم . تقریبا همه ما هم انتظار بارون خوب داریم واسه امروز . امیر محسن هم صبح تایید کرد خودت ازش پرسیدی
درمحدوده شهرستان(نه شهر) دزفول بارش از 300م.م سالیانه در جنوب تا بیش از1000 م.م در منتهی الیه شمال شرق متغیره!ولی یه ایستگاه داره که اونم 350 م.م بارش سالیانشه (البته وزارت نیرو هم هست که سد دز رو میزنه و مثلا تا الان 480 م.م اومده در مقایسه با 370م.م صفی آباد)
منظورم اینه که همه جا همینه و کاریشم نمیشه کرد...
مهرداد هنوز کولرتون روشنه؟!:نیش:باران خفيف همچنان ادامه داره و هوا خنك رو به سرد هست.
مهرداد هنوز کولرتون روشنه؟!:نیش: