• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
وضعیت فرودگاه همدان طوریه که مثلا فرض کنید ایستگاه هواشناسی تهران و رفته باشن تو بهشت زهرا و پایینتر از شهر ری زده باشن . این حالت و داره . فرودگاهش کاملا خارج شهره و با نزدیک ترین جای شهر 7 کیلومتر فاصله داره .

ali.doosti

کاربر ويژه
وضعیت فرودگاه همدان طوریه که مثلا فرض کنید ایستگاه هواشناسی تهران و رفته باشن تو بهشت زهرا و پایینتر از شهر ری زده باشن . این حالت و داره . فرودگاهش کاملا خارج شهره و با نزدیک ترین جای شهر 7 کیلومتر فاصله داره .

ولی من اعتقادم اینه اگه همون بارش های اعلام شده رو ملاک شهر بگیریم بهتره!
ظلم به سویه همان عدله...
شماهرجارونگاه کنید اوضاع همینه...مشهد،تهران،خرم آباد و حتی دزفول که ایستگاهش 20 ک.مازشهردوره و 100 م.م کمترثبت می کنه...!

پسرخاله

کاربر ويژه
:خنده1::خنده2:

7snyyrbmlbwszt1s3ly.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه
آبادان هم از باد در امان نموند و امروز وزش باد شدید شده...
حاضرم شرط ببندم اگه سالهای پیش بود الآن همه جا گردوخاک شده بود...

mohamad$

کاربر ويژه
ولی من اعتقادم اینه اگه همون بارش های اعلام شده رو ملاک شهر بگیریم بهتره!
ظلم به سویه همان عدله...
شماهرجارونگاه کنید اوضاع همینه...مشهد،تهران،خرم آباد و حتی دزفول که ایستگاهش 20 ک.مازشهردوره و 100 م.م کمترثبت می کنه...!

خب نه همه جا اینطور نیست . هر جایی که پایین شهرش 250 باشه بالا شهرش 450 نمیشه . شهر هایی مثل تهران و همدان که پای کوه های بلند هستن بیشتر این طور هست . الوند 3500 متره چیز کمی نیست .

من که ملاک نمیگیرم .

ali.doosti

کاربر ويژه
خب نه همه جا اینطور نیست . هر جایی که پایین شهرش 250 باشه بالا شهرش 450 نمیشه . شهر هایی مثل تهران و همدان که پای کوه های بلند هستن بیشتر این طور هست . الوند 3500 متره چیز کمی نیست .

من که ملاک نمیگیرم .
درمحدوده شهرستان(نه شهر) دزفول بارش از 300م.م سالیانه در جنوب تا بیش از1000 م.م در منتهی الیه شمال شرق متغیره!ولی یه ایستگاه داره که اونم 350 م.م بارش سالیانشه (البته وزارت نیرو هم هست که سد دز رو میزنه و مثلا تا الان 480 م.م اومده در مقایسه با 370م.م صفی آباد)
منظورم اینه که همه جا همینه و کاریشم نمیشه کرد...

mohamad$

کاربر ويژه

نه هنوز تموم نشده
به پیش بینی سازمان خندیدم چرا بدبینی انقدر شما؟

بدبین نیستم ولی تو این یه قلم همه سایت ها برای تهران بارش زده بودن . هواشناسی کشور هم خب از اونا میبینه . اگه امروز تهران بارون خوب نیاد من که ایرادی به سازمان هواشناسی نمیبینم . تقریبا همه ما هم انتظار بارون خوب داریم واسه امروز . امیر محسن هم صبح تایید کرد خودت ازش پرسیدی

پسرخاله

کاربر ويژه
بدبین نیستم ولی تو این یه قلم همه سایت ها برای تهران بارش زده بودن . هواشناسی کشور هم خب از اونا میبینه . اگه امروز تهران بارون خوب نیاد من که ایرادی به سازمان هواشناسی نمیبینم . تقریبا همه ما هم انتظار بارون خوب داریم واسه امروز . امیر محسن هم صبح تایید کرد خودت ازش پرسیدی
بله چشم :احترام:

mohamad$

کاربر ويژه
درمحدوده شهرستان(نه شهر) دزفول بارش از 300م.م سالیانه در جنوب تا بیش از1000 م.م در منتهی الیه شمال شرق متغیره!ولی یه ایستگاه داره که اونم 350 م.م بارش سالیانشه (البته وزارت نیرو هم هست که سد دز رو میزنه و مثلا تا الان 480 م.م اومده در مقایسه با 370م.م صفی آباد)
منظورم اینه که همه جا همینه و کاریشم نمیشه کرد...

همینطوه که شما میگی و بودجه سازمان هم در اون حدی نیست که بخواد ایستگاه های جدید بزنه . باید با همینا بسازیم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا