• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
البته اینهم جهت وزش باد در تراز 850 میلی بار که خدا رو شکر مناسب منطقه ما شده یعنی از سمت دریای کاسپین به سمت خراسان:

hvk0nffzht6um185h1vt.png

ali.doosti

کاربر ويژه
نه علی جون الان گفتم خوشحالی من واسه بارون امروز نیست
در این زمینه ها اتفاقاً مطالعه در مورد اقلیم و جستجو تو گوگل ارث خیلی بیشتر از بارون کیفورم میکنه
ظهر هم به محسن جان سیبری گفتم که حتی این بحث اقلیم و گردشگری هم دیگه اقناعم نمیکنه
کلاً بیشتر مواقع شاد و خوشحالم مگر بعضی اوقات
وگرنه بعد از عمری شاگرداولی و ممتازی وقتی میبینم بسیار پایین تر از منا کجا قرار گرفته اند و من واسه یه امریه چطور الاف شدم، یا مهندسی!!! میبینم که نمیتونه بنویسه 2x، اگه روحیاتم میخورد فضا واسه افسردگی خیلی مهیا بود
در هر حال به نظرم باید امیدوارانه و شاد به زندگی ادامه داد
درود بر تو
راستی چند وقت پیش از پروژم پرسیدی نمی دونم از مسایل محیط زیستی آگاهی یا نه و تا چه حد علاقه مندی...موضوعش جذب نفت از آب با استفاده از پوسته برنج (شلتوک) اصلاح شدس که خداروشکر عالی جواب میده ئ امروزم که ازمایشگاه بودم آب با رنگ شیرکاکایو می ریختم در حد آب مقطر بهم پس می داد...این لحظه ها واقعا حس خوبی به آدم دست می ده که زحماتش نتیجه می ده...

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود محمد سادات عزیز

انشاء الله که فردا شب گرد و خاک نخواهید داشت ولی نواحی جنوبی خوزستان و با احتمال بالا بوشهر شاید گرد و خاک رو تجربه کنند.

درود بر آقا امیرمحسن عزیز:گل:
با این نقشه فکونم جنوغرب گردوخاک خفیف داشته باشه درسته؟

mohammadsadat

کاربر ويژه
درود بر تو
راستی چند وقت پیش از پروژم پرسیدی نمی دونم از مسایل محیط زیستی آگاهی یا نه و تا چه حد علاقه مندی...موضوعش جذب نفت از آب با استفاده از پوسته برنج (شلتوک) اصلاح شدس که خداروشکر عالی جواب میده ئ امروزم که ازمایشگاه بودم آب با رنگ شیرکاکایو می ریختم در حد آب مقطر بهم پس می داد...این لحظه ها واقعا حس خوبی به آدم دست می ده که زحماتش نتیجه می ده...

اتفاقاً خیلی علاقه مندم، محیط زست بحث واقعاً وسیعیه
اشنایی ازم بهداشت محیطه و از بحث تصفیه فاضلاب یا کاهش آلودگی ابها چیزای زیادی واسم گفته که ارتباط مستقیمی به مباحث زیست محیطی داره
موضوعت جالبه
خدا رو شکر، امیدوارم به نتایج عالی با قطعیت بالا برسه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر جان نظرت در رابطه با شدت وزش باد چیه؟
آیا ممکنه طوفانی شبیه خرداد 87 داشته باشیم؟

محسن جان

مطابق با نقشه ای که برای وزش باد در تراز 850 میلی بار گذاشتم منطقه شما شاهد وزش باد های نسبتا شدید خواهد بود.

مطابق با اون نقشه سرعت باد در منطقه شما اینطوری خواهد بود:

7ouzk9sbp155n9x3378z.jpg

ولی این میزان وزش بادی که پیش بینی شده منطبق بر اقلیم بسیار بادخیز قوچان نیست و سرعت باد حداقل چیزی در حدود 40 الی 55 کیلومتر در ساعت باشه.

mohammadsadat

کاربر ويژه
نروژ واسه سه شنبه هفته بعد در استان ایلام بارش هایی خفیف زده، فکر کنم مربوط به همون چرخندی باشه که مهرداد گفت و بیشتر انرژیش واسه آذربایجان غربی و کردستانه

ali.doosti

کاربر ويژه
بنده خدا علی دوستی فکونم از دست ما ناراحت شد قهر کرد رفت . اخه قربون شکلت برم دروغکی که نمیتونم بگم خوشحالم . :احترام:امروز باید یه غلطی میکرد تهران این همه سایت داخلی و خارجی بارش زدن . لعنتی به جای اینکه بباره رفته تو فاز READ ONLY
نه محمد جان قربونت برم باور کن وقتی میبینم شما دلگیرید منم دلم میگیره...نمی دونم چرا اینجور میشه!منم 10 تا پیش بینی جلومه که تهران باید میبارید ولی نشد...
من که دیگه بارش ندارم به امید داشتن جمع دوستانه میام ولی شماها یکی یکیب باناراحتی رفتید دلم گرفت
ببخشید :گل:

سیبری

کاربر ويژه

محسن جان

مطابق با نقشه ای که برای وزش باد در تراز 850 میلی بار گذاشتم منطقه شما شاهد وزش باد های نسبتا شدید خواهد بود.

مطابق با اون نقشه سرعت باد در منطقه شما اینطوری خواهد بود:

7ouzk9sbp155n9x3378z.jpg

ولی این میزان وزش بادی که پیش بینی شده منطبق بر اقلیم بسیار بادخیز قوچان نیست و سرعت باد حداقل چیزی در حدود 40 الی 55 کیلومتر در ساعت باشه.
سپاس بیکران:گل:

mohammadsadat

کاربر ويژه
نه محمد جان قربونت برم باور کن وقتی میبینم شما دلگیرید منم دلم میگیره...نمی دونم چرا اینجور میشه!منم 10 تا پیش بینی جلومه که تهران باید میبارید ولی نشد...
من که دیگه بارش ندارم به امید داشتن جمع دوستانه میام ولی شماها یکی یکیب باناراحتی رفتید دلم گرفت

خداییش این مرام خوزستانیا رو کجا میشه پیدا کرد:خنده1:

mohamad$

کاربر ويژه
امیر محسن این ابری که الان داره به سمت تهران میاد بارش داره ؟ میرسه اصن ؟

سیبری

کاربر ويژه
واسه همین مراماست که دوست دارم با علی دوستی دوست بشم!:احترام:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خدایا 100 هزار مرتبه شکرت

بعضی از فریمهای بارشی روز شنبه یعنی پس فردا.هزار مسجد غوغایی خواهد بود به امید خدا:

og7rrh0x6k33crygpc92.jpg

xpd1i9mpdaqvpwmylp.jpg

yq8sy4i5bvo13y68kpb.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا