• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
وا!خب ما که هم دردی می کنیم چرا اینجور می کنید...باور کنید آرزومون اینه تهرانم بباره حالا یه سال نباریده اونم زیاد بد نبوده ناراحت نباشید دیگه... محمد حق داره خوشحال باشه!اگه شما یه سال اینجور شده ما 6 ساله چشممون به آسمونه...هنوزم که فرصت بارش هست!
هر جا خوب باریده مبارکشون باشه ولی ما از وضعیت منطقه خودمون ناراحتیم . تو 6 -7 سال گذشته فقط سال ابی قبل تهران نرمال بود . اینطوریام نیست که هرسال اینجا خوب بوده . اصلا بیخیال

navid-mashhad

کاربر ويژه
منم نگفتم به سمت خونه کاگلی پیش میرن . به جز اصفهان و مشهد و چند تا شهر دیگه بقیه شهرا وضعیت جالبی از نظر نوع شهرسازی ندارن .

مشهد که بابا فقط بهش پهنا دادن و همین جور مثل مزرعه سیب زمینی پهنش کردن.........تازه بعد این همه سال فهمیدن رشد عمودی هم میتونن بدن الان از بالا که نگاه می کنی جرثقیل ها زدن بیرون.....در صورتی که باید سال ها پیش این اتفاق می افتاد......تازه تمرکزش هم بیشتر دو رو بر حرم هست ( دور حرم داره میشه منهتن

mohammadsadat

کاربر ويژه
وا!خب ما که هم دردی می کنیم چرا اینجور می کنید...باور کنید آرزومون اینه تهرانم بباره حالا یه سال نباریده اونم زیاد بد نبوده ناراحت نباشید دیگه...
محمد حق داره خوشحال باشه!اگه شما یه سال اینجور شده ما 6 ساله چشممون به آسمونه...هنوزم که فرصت بارش هست!

نه علی جون الان گفتم خوشحالی من واسه بارون امروز نیست
در این زمینه ها اتفاقاً مطالعه در مورد اقلیم و جستجو تو گوگل ارث خیلی بیشتر از بارون کیفورم میکنه
ظهر هم به محسن جان سیبری گفتم که حتی این بحث اقلیم و گردشگری هم دیگه اقناعم نمیکنه
کلاً بیشتر مواقع شاد و خوشحالم مگر بعضی اوقات
وگرنه بعد از عمری شاگرداولی و ممتازی وقتی میبینم بسیار پایین تر از منا کجا قرار گرفته اند و من واسه یه امریه چطور الاف شدم، یا مهندسی!!! میبینم که نمیتونه بنویسه 2x، اگه روحیاتم میخورد فضا واسه افسردگی خیلی مهیا بود
در هر حال به نظرم باید امیدوارانه و شاد به زندگی ادامه داد

mohammadsadat

کاربر ويژه
ماکو 10 روزه بدون وقفه بارش داره

تا امروز 47 میل
چالدران هم 70 میل

fiyk9x3lpfm3733gukp.jpg

خوراک آدمهای گرمایی مثل من این ماکو و چالدرانه:خنده1:، این پرفشار جنب حاره تو تابستون هم زورش به این دو تا نمیرسه

سیبری

کاربر ويژه
خوراک آدمهای گرمایی مثل من این ماکو و چالدرانه:خنده1:، این پرفشار جنب حاره تو تابستون هم زورش به این دو تا نمیرسه

خوبی چالدران اینه که دچار بیماری لاعلاج گرمباد تو زمستون نمیشه
چیزی که اکثر سردسیرات نیمه شمالی ایران از اردبیل تا دامنه های البرز و شمالشرق هر سال با اون روبرو هستن

mohamad$

کاربر ويژه
گفتیم شب خوش ولی بحث داغه . مشهد و نذاشتن اونطوری بشه چون خواستن یه جای مذهبی بمونه و زیاد شکل و شمایل فرنگی نگیره . هر چند که مشهد تو این سالای اخیر فکونم داره متحول میشه

mohammadsadat

کاربر ويژه
کلاً اسپم بازای شده ها:خنده2:
البته فکر کنم مدیران محترم نیز خیلی سخت نگیرن، تابستونه دیگه

navid-mashhad

کاربر ويژه
البته فکر کنم 5 سال دیگه مشهد همش برج بشه با این اوضاع احوال
برج مشهد تاور ( فکر کنم دومین برج مسکونی کشور بشه ) - برج گلشن- برج پدیده ( 260 متر ارتفاع ) - باران 2 و 3 و چندین پروژه دیگه
این ها ریخت و قیافه شهر رو عوض می کنن - برخلاف قبلی ها این ها همه در غرب مشهد قرار دارن

سیبری

کاربر ويژه
چطور مگه :فکر:

محمد جان رشد هتل سازی ، مجتمع های تجاری و رفاهی تو چند سال اخیر تو مشهد خیره کننده بوده
تبریزرو رفتم تبریز به لحاظ نظم هندسی شهر ( حالت دایره وار داره) ،عدم حاشیه نشینی گسترده ( چیزی که در مشهد وجود داره )و وجود سرانه فضای سبز بیشتر نسبت به مشهد برتره ولی از نظر تعدد و کیفیت هتلها و مجتمعهای تجاری و رفاهی تبریز و اصفهان با اختلاف زیادی پایین تر از مشهد قرار میگیرن

mohamad$

کاربر ويژه
بنده خدا علی دوستی فکونم از دست ما ناراحت شد قهر کرد رفت . اخه قربون شکلت برم دروغکی که نمیتونم بگم خوشحالم . :احترام:امروز باید یه غلطی میکرد تهران این همه سایت داخلی و خارجی بارش زدن . لعنتی به جای اینکه بباره رفته تو فاز READ ONLY

mohammadsadat

کاربر ويژه
محمد جان رشد هتل سازی ، مجتمع های تجاری و رفاهی تو چند سال اخیر تو مشهد خیره کننده بوده
تبریزرو رفتم تبریز به لحاظ نظم هندسی شهر ( حالت دایره وار داره) ،عدم حاشیه نشینی گسترده ( چیزی که در مشهد وجود داره )و وجود سرانه فضای سبز بیشتر نسبت به مشهد برتره

ولی فکر نکنم حتی تبریز نظم شهری و تمیزی اصفهان رو داشته باشه
اتوبان های داخل و اطراف شهر هم بسیار پیشرفته و منظمند
باید نظرسنجی بشه:خنده1:

mohammadsadat

کاربر ويژه
بنده خدا علی دوستی فکونم از دست ما ناراحت شد قهر کرد رفت . اخه قربون شکلت برم دروغکی که نمیتونم بگم خوشحالم . :احترام:امروز باید یه غلطی میکرد تهران این همه سایت داخلی و خارجی بارش زدن . لعنتی به جای اینکه بباره رفته تو فاز READ ONLY

نه بابا
تو سیستم بچه های خوزستان این حرفا نیست
دلشون مثل دریاست

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان و شب همگی بخیر

قابل توجه محسن عزیز از

ظاهرا فردا غروب و اوایل شب به دلیل رطوبت اشباع در ترازهای بالای جو و گذر جریانات ناپایدار تراز میانی جو هر چند که روطبت سطح زمین در رنج 30 الی 40 درصد خواهد بود ولی با فراهم شدن شاخص های لیفت و صعود هوا ابرهای تندری قدری در محدوده جنوب و جنوب غرب قوچان و احتمالا بر روی کوههای سبزوار شکل خواهد گرفت و انشاء الله که فردا شب گزارشهای و هیجان انگیزت رو در انجمن بشنویم:

نقشهای زیر رو بببین:

90wu8qo45i8dg7kh8ada.png

انرژی کیپ:

oni4jcp83psfr6iq95o8.png

رطوبت تراز 300 میلی بار:

hdix35l8iwufgdbt9z9a.png

رطوبت تراز 500 میلی بار:

pr3f2ev23a6udff7x20v.png

گستره ابرهای همرفتی و کومولونیمبوس:

uuaal5s08sd4ce6mgd.png

mohamad$

کاربر ويژه
امیر محسن جان میشه بگید تهران فردا پس فردا خبری میشه یا نه ؟ امروز چرا اینطور شد ؟

navid-mashhad

کاربر ويژه
مشهد فقط 800.000 حاشیه نشین داره ............. :سکوت:
البته یکی از معاونین شهردار مشهد در همایش مدیریت و برنامه ریزی شهری دانشگاه فردوسی اینو به شدت رد می کرد !!

در ضمن صاحبش اومد بهتره کانالو عوض کنم

mohamad$

کاربر ويژه
تو حاشیه نشینی فکونم کرج حرف اول و تو ایران میزنه . واقعا نوع شهر سازی کرج خیلی عجیب غریب و بی نظم بوده . مثل قارچ رشد کرده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا