سلام
روز بخیر
محمد از رشت...
درود بر شما محمد جان !
كليه بارش هاي رشت و همچنين هواي سرد به طرز غير قابل باوري كاملا ( به طور كامل ) پودر شد
سلام
روز بخیر
محمد از رشت...
سلام
روز بخیر
محمد از رشت...
درود بر شما محمد جان !
كليه بارش هاي رشت و همچنين هواي سرد به طرز غير قابل باوري كاملا ( به طور كامل ) پودر شد
درود بر شما محمد جان !
درود سینا جان
سرما و بارش سر جاشه
اندکی صبر،سحر نزدیک است
با توجه به حال و هوای امروز، این آهنگ رو میگذارم، من که خیلی ازش لذت میبرم، تقدیم به همه دوستداران حق و حقیقت و آزادگان دنیا:
سلام آخر از احسان خواجه امیری
سلام ای غروب غریبانه دلخداحافظ ای شعر شبهای روشن
سلام ای طلوع سحرگاه رفتن
سلام ای غم لحظه های جدایی
خداحافظ ای شعر شبهای روشن
خداحافظ ای قصه عاشقانه
خداحافظ ای آبی روشن عشق
خداحافظ ای عطر شعر شبانه
خداحافظ ای همنشین همیشه
خداحافظ ای داغ بر دل نشسته
تو تنها نمی مانی ای مانده بی من
تو را می سپارم به دلهای خسته
تو را می سپارم به مینای مهتاب
تو را می سپارم به دامان دریا
اگر شب نشینم اگر شب شکسته
تو را می سپارم به رویای فردا
به شب می سپارم تو را تا نسوزد
به دل می سپارم تو را تا نمیرد
اگر چشمه واژه از غم نخشکد
اگر روزگار این صدا را نگیرد
خداحافظ ای برگ و بار دل من
خداحافظ ای سایه سار همیشه
اگر سبز رفتی اگر زرد ماندم
خداحافظ ای نوبهار همیشه
لینک دانلود
منبع
اقا بچه های تهران یا کسی با عارف از بوشهر مشکل دارند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پسر خوبیه باهاش کاری نداشته باشین بذارید در جمع ما حظور داشته باشه
سحر نزديك بود ! محمد جان اپ جديد رو ببين !
درود محمد جان
خیلی خوش امدین :گل:
راستی الان تهران ابریه
همرفته؟
خوب با اجازهٔ اساتید محترم من یک توضیح مختصر راجع به شرایط ایجاد شده بدم که از اول پائیز تابحال ایجاد نشده بود.این ناوه که باهاش سرو کار داریم یک long wave trough هست.از این ترافها ۶-۸ عدد همیشه دوره قطب در حال حرکت هستن.این تراف که هوای قطبی رو اورده سمت خاور میانه،در نتیجه گرادین دمایی فوقالعاده روی منطقه ایجاد کرده ،در واقع یک stationary front بین هوای arctic polar و continental trpical(هوای قطبی سرد و هوای گرم عرضهای میانه) ایجاد شده.این جبهه ثابت مستعد ایجاد شرایط باروکیلینیک یا همون سیکلونهای کلاسیک عرضهای میانه هست.یعنی اگر چجت استریم همراهی کنه مرتب ترافهای دامنه کوتاه از ناوهٔ اصلی جدا میشن و اصطلاحا سیکلون زایی میشه.حالا هر جا دریاهای محلّی یاری کنن مثلا برای ایران دریای سرخ ،سیاه.مدیترانه،خلیج فارس رطوبت هم اضافه میشه و بارشها تقویت میشه.بهترین حالت جدا شدن و تقویت یکی از این shortwaveها است که با قرار گیریش روی شرق مدیترانه و عمیق شدنش بهترین حالت بارشهای ایرانو ایجاد میکنه.
[/QUOT
دروود بر شما ما از شما بسیار می آموزیم
ساحل بوشهر در یک روز ابری و بارانی
تاریخ : چهارشنبه، 1391/10/06
خدا كنه محمد جان !ما هم دست به دعا !دیدم سینا جان.تجربه می گه نمی شه چیزی که در چند آپ (سرما+بارش)وجود داشته به یکباره تغییر کنه و تثبیت بشه.اگر در چند آپ همین وضعیت تکرار شد،منم با شما هم نظر می شم.هنوز 6 روز مانده و تغییرات گسترده،اجتناب ناپذیر
سلام
روز بخیر
محمد از رشت...
در ضمن آرش اون هواپیما چجت اف-۲۲ raptor هست.پیشرفتهترین چجت جنگی حال حاضر دنیا
نظر شما درباره موج ضعیف امشب برای اصفهان چیه؟خوب با اجازهٔ اساتید محترم من یک توضیح مختصر راجع به شرایط ایجاد شده بدم که از اول پائیز تابحال ایجاد نشده بود.این ناوه که باهاش سرو کار داریم یک long wave trough هست.از این ترافها ۶-۸ عدد همیشه دوره قطب در حال حرکت هستن.این تراف که هوای قطبی رو اورده سمت خاور میانه،در نتیجه گرادین دمایی فوقالعاده روی منطقه ایجاد کرده ،در واقع یک stationary front بین هوای arctic polar و continental trpical(هوای قطبی سرد و هوای گرم عرضهای میانه) ایجاد شده.این جبهه ثابت مستعد ایجاد شرایط باروکیلینیک یا همون سیکلونهای کلاسیک عرضهای میانه هست.یعنی اگر چجت استریم همراهی کنه مرتب ترافهای دامنه کوتاه از ناوهٔ اصلی جدا میشن و اصطلاحا سیکلون زایی میشه.حالا هر جا دریاهای محلّی یاری کنن مثلا برای ایران دریای سرخ ،سیاه.مدیترانه،خلیج فارس رطوبت هم اضافه میشه و بارشها تقویت میشه.بهترین حالت جدا شدن و تقویت یکی از این shortwaveها است که با قرار گیریش روی شرق مدیترانه و عمیق شدنش بهترین حالت بارشهای ایرانو ایجاد میکنه.
[/QUOT
دروود بر شما ما از شما بسیار می آموزیم
سلام
محمد جان
الحاقتون رو به جمع خودمون خير مقدم مي گم. :گل:
سلام
روز بخیر
محمد از رشت...