• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
با توجه به تعطيلات 2 روزه آخر هفته، از رسيدن اوضاع آلودگي هوا به حد اضطرار جلوگيري شد. امروز شاخص كيفيت هوا عدد 129 پي اس آي رو نشون داد كه حاكي از شرايط ناسالم براي گروهاي حساس(كودكان، سالمندان، زنان باردار، بيماران قلبي و ريوي) محسوب ميشه.

با توجه به پيش بيني روند سرعت باد در روز شنبه كه حاكي از سكون هوا ست ميزان آلاينده ها به شدت افزايش خواهند داشت. بايد هر چه سريعتر براي روزهاي اغازين هفته تدابير فوري اتخاذ بشه.

انتظار ما بر اينه كه روز شنبه آلودگي ها به شدت افزايش پيدا كنه و به مرز اضطرار برسه.

مهرداد جان زوج و فرد روز شنبه و یک شنبه رو هم ملغی کردن!!! عملا تا دوشنبه از آلودگی خفه خواهیم شد!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mohamad$

کاربر ويژه
امیر از تهرانپارس عزیز تشکر که اومدی . ولی لطفا مسائل گذشته بهار رو که من نمیدونم چی هست فراموش کن و مثل گذشته به دادن پست های مفید خودت ادامه بده

تشکر .

arashz

مدیر بخش هواشناسی
سلام دوستان
ماهم اومدیم اینجا امیدوارم مثل گذشته بتونیم درکنارهم باشیم بدون هیچ کدورت وناراحتی

درود بر احسان عزیز، خیلی خوشحالم که باز هم در کنار ما هستید، خوش اومدید دوست گرامی:گل:

درود بر مرد سرزمين سرماهاي سخت :خجالت2:

الان احساس خوبي دارم و به آرامش اين سرمايه ارزشمند رسيدم :خنده2:

درود مهرداد جان

خیلی خوشحالم که حس خوبی داری خدا رو شکر:گل:

IRAJ1

کاربر ويژه
پیش بینی اکیو ودر ببرا کوهرنگ

Snow late Saturday night through Tuesday evening, accumulating 40-60 cm, then changing to ice and continuing into late Tuesday night; heaviest snow late Monday night into Tuesday morning

mohamad$

کاربر ويژه
محمد میشه چنتا از عکس های برف معروف سال 83روبذاری :گل:

چند تا عکس بیشتر ندارم .

zvq3xccbgc3ajno07pk.png

y4enorrpzxgx38c3ntav.png

oscux6wmqmh92kajfnke.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
مهرداد جان سیستم هفته بعد از نظر سرما فکر نمیکنم جالب باشه . کل شهر برف خوب میاد به نظر شما ؟

آرش-مشهد

کاربر ويژه
وضعیت جوی خراسان رضوی در 24 ساعت گدشته:

yfp748s9ukak574pgoo2.png

ما شا الله به نیشابور که برای چندمین روز متوالی سردترین شهر استان بوده!

آرش-مشهد

کاربر ويژه
خب سایت نروژ هم خدا رو شکر بارش سه شنبه چهارشنبه مون رو زیاد کرد:

http://www.yr.no/place/Iran/Razavi_Khorasan/Mashhad/

بعد از این سامانه مثل اینکه یه سامانه شمالی میاد که برف خوبی رو داره. مثلا برای بجنورد بارش خوبی رو برای هفته اینده (جمعه و شنبه) زده:

http://www.yr.no/place/Iran/North_Khorasan/Bojnourd/long.html

امیدوارم این رکود بارشی تموم بشه و بارون خوبی رو سه شنبه دشت کنیم.

در ضمن بجنورد هم بارش خفیف برف گزارش کرده. تبریک به محمد گل از بجنورد.

pokerface

متخصص هواشناسی
خوب با اجازهٔ اساتید محترم من یک توضیح مختصر راجع به شرایط ایجاد شده بدم که از اول پائیز تابحال ایجاد نشده بود.این ناوه‌ که باهاش سرو کار داریم یک long wave trough هست.از این تراف‌ها ۶-۸ عدد همیشه دوره قطب در حال حرکت هستن.این تراف که هوای قطبی رو اورده سمت خاور میانه،در نتیجه گرادین دمایی فوق‌العاده روی منطقه ایجاد کرده ،در واقع یک stationary front بین هوای arctic polar و continental trpical(هوای قطبی سرد و هوای گرم عرضهای میانه) ایجاد شده.این جبهه‌ ثابت مستعد ایجاد شرایط باروکیلینیک یا همون سیکلون‌های کلاسیک عرضهای میانه هست.یعنی‌ اگر چجت استریم همراهی کنه مرتب تراف‌های دامنه کوتاه از ناوهٔ اصلی‌ جدا میشن و اصطلاحا سیکلون زایی می‌شه.حالا هر جا دریاهای محلّی یاری کنن مثلا برای ایران دریای سرخ ،سیاه.مدیترانه،خلیج فارس رطوبت هم اضافه می‌شه و بارش‌ها تقویت می‌شه.بهترین حالت جدا شدن و تقویت یکی‌ از این shortwave‌ها است که با قرار گیریش روی شرق مدیترانه و عمیق شدنش بهترین حالت بارش‌های ایرانو ایجاد می‌کنه.

0hqy7btsw9ena93lh09r.gif

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد جان سیستم هفته بعد از نظر سرما فکر نمیکنم جالب باشه . کل شهر برف خوب میاد به نظر شما ؟

اينكه با آپديت جديد بارش زياد شده جاي بسي اميدواريه.

سرماي هم به نظر من نسبتا خوبه الان دماي 1 + 7 + براي سه شنبه پيش بيني شده كه اين پيش بني GFS هست اگه همين دما همينطور بمونه شمال تهران با اون حجم بارش برف سنگيني خواهد داشت. و من مطمئنم و اميدوارم توي آپديت هاي بعدي ميزان سرما بيشتر خواهد شد.

Abbath

New member
خوب با اجازهٔ اساتید محترم من یک توضیح مختصر راجع به شرایط ایجاد شده بدم که از اول پائیز تابحال ایجاد نشده بود.این ناوه‌ که باهاش سرو کار داریم یک long wave trough هست.از این تراف‌ها ۶-۸ عدد همیشه دوره قطب در حال حرکت هستن.این تراف که هوای قطبی رو اورده سمت خاور میانه،در نتیجه گرادین دمایی فوق‌العاده روی منطقه ایجاد کرده ،در واقع یک stationary front بین هوای arctic polar و continental trpical(هوای قطبی سرد و هوای گرم عرضهای میانه) ایجاد شده.این جبهه‌ ثابت مستعد ایجاد شرایط باروکیلینیک یا همون سیکلون‌های کلاسیک عرضهای میانه هست.یعنی‌ اگر چجت استریم همراهی کنه مرتب تراف‌های دامنه کوتاه از ناوهٔ اصلی‌ جدا میشن و اصطلاحا سیکلون زایی می‌شه.حالا هر جا دریاهای محلّی یاری کنن مثلا برای ایران دریای سرخ ،سیاه.مدیترانه،خلیج فارس رطوبت هم اضافه می‌شه و بارش‌ها تقویت می‌شه.بهترین حالت جدا شدن و تقویت یکی‌ از این shortwave‌ها است که با قرار گیریش روی شرق مدیترانه و عمیق شدنش بهترین حالت بارش‌های ایرانو ایجاد می‌کنه.

خیلی ممنون

فقط یه ذره از سطح علمی مطلب کم کنید که ما هم بفهمیم چند چنده :گل:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
با توجه به حال و هوای امروز، این آهنگ رو میگذارم، من که خیلی ازش لذت میبرم، تقدیم به همه دوستداران حق و حقیقت و آزادگان دنیا:

سلام آخر از احسان خواجه امیری

سلام ای غروب غریبانه دل
سلام ای طلوع سحرگاه رفتن
سلام ای غم لحظه های جدایی
خداحافظ ای شعر شبهای روشن​
خداحافظ ای شعر شبهای روشن
خداحافظ ای قصه عاشقانه
خداحافظ ای آبی روشن عشق
خداحافظ ای عطر شعر شبانه
خداحافظ ای همنشین همیشه
خداحافظ ای داغ بر دل نشسته
تو تنها نمی مانی ای مانده بی من
تو را می سپارم به دلهای خسته
تو را می سپارم به مینای مهتاب
تو را می سپارم به دامان دریا
اگر شب نشینم اگر شب شکسته
تو را می سپارم به رویای فردا
به شب می سپارم تو را تا نسوزد
به دل می سپارم تو را تا نمیرد
اگر چشمه واژه از غم نخشکد
اگر روزگار این صدا را نگیرد
خداحافظ ای برگ و بار دل من
خداحافظ ای سایه سار همیشه
اگر سبز رفتی اگر زرد ماندم
خداحافظ ای نوبهار همیشه

لینک دانلود

منبع

amir551

کاربر ويژه
دوستان سلام
با تشکر از سایت معظم نروژ

Friday04 JanuarySaturday05 JanuarySunday06 JanuaryMonday07 JanuaryTuesday08 JanuaryWednesday09 JanuaryThursday10 JanuaryFriday11 JanuarySaturday12 January
01d.png
02d.png
01d.png
01d.png
04.png
09.png
01d.png
02d.png
13.png
0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours7 mm precipitation per 24 hours8 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0.4 mm precipitation per 24 hours3.2 mm precipitation per 24 hours
vindstille.png
vindpil.0000.230.png
vindpil.0000.110.png
vindpil.0000.110.png
vindpil.0000.090.png
vindpil.0025.275.png
:فرار:
vindpil.0000.110.png
vindstille.png

imboeing

کاربر ويژه
سردرنميارم ! ogimet براي شهر كويت در كشور كويت 600 ميلي متر بارش ثبت كرده ! :خنده2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا