• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid-mashhad

کاربر ويژه
درود بر دوستان:گل: رگبار باران و رعد و برق های پیاپی شهر مشهد رو حدود 20 دقیقه ای در برگرفت
محله ما نزدیک 5 میلی متر بارید

آخرین ویرایش:

rahsazan

کاربر ويژه
سلام و صبح دوستان بخیر
محله ما صبح یه رگبار کوتاه داشت اما آسمان شمالغرب مشهد سیاه بود و رعد و برقهای پیاپی میزد
وکیل آباد 68
192.168.41.51.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان

توده های بزرگ طوفان و رعد و برق ظاهرا در نزدیکه مشهد.

بچه ها خودتون رو آماده کنید.:

melight00.gif

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان

عصر دیروز از روی تصاویر ماهواره ای یک توده عظیم ابر رعد و برق دار رو دیدم که داره میاد سمت تهران، شال و کلاه کردم برم پارک پرواز رصد رعد و برق، خلاصه کلی دلم رو صابون زده بودم اما در عمل حتی یک رعد وبرق که ندیدم هیچ! بجز باد سرد و یک رگبار 5 دقیقه ای چیزی نصیبم نشد!
سمت شمال و جنوب پارک پرواز:
uvb7gx966t17t2jjps72.jpg

qsdt808nmc3oi6q8jgbh.jpg

kgp7fwkpemu46d5alej.jpg

بعد هم رفتیم سمت پارک نهج البلاغه، خوب کار کردن اما هنوز خیلی مونده تا کامل بشه.

نما به سمت شمال، همراه با برف سبکی که تازه روی قله توچال باریده بود:

ox0uejxmmxh9d7xlvx.jpg

این هم به سمت جنوب، بعد از اتوبان همت، فاز دوم که تازه در حال تکمیل شدن هست:

u1pppmiexul19naj8ylg.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
نظرات مدیرای فروم ها برای انتخاب عکس با اون چیزی که من فکر میکردم متفاوته . من که جدی نگرفتم مسابقه و . عکس زیاد داشتم . مسابقه زمستونی هم بزارن خوبه D:

سیبری

کاربر ويژه
نظرات مدیرای فروم ها برای انتخاب عکس با اون چیزی که من فکر میکردم متفاوته . من که جدی نگرفتم مسابقه و . عکس زیاد داشتم . مسابقه زمستونی هم بزارن خوبه D:
آخ گفتی محمد!
عکس زمستونی خیلی عالیه
همچین عکس از برف و یخ وسرما بچه هایهواشناسی بذارن که مو بر اندام مدیران ایران انجمن سیخ بشه!

سیبری

کاربر ويژه
کاش منم این عکسای شقایق و میذاشتم
یحتمل چون اینجا اکثرا ضعیفه هستن و ضعیفه ها هم که میدونین عاشق شقایق و گل و بلبل ، رای اول بودم

navid-mashhad

کاربر ويژه
در آسمان مشهد ابرها از جهات مختلف به هم نزدیک می شن
باد سردی شروع به وزیدن کرده
و رعد و برق ها زوزه کشان و عوعو کنان نزدیک می شوند

mohamad$

کاربر ويژه
مسابقه زمستونی بزارن از 4000 متر عکس برف سنگین در شرایط سخت و مشقت بار میزارم . ولی فکونم کسی رای نمیده LOOOOL . به قول محسن سیبری نظرات بانوان باید دید چی هست D:

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
من خودم 5شنبه احساس کردم آدم خیلی خوبی بودم که درآخرین روزهای اردیبهشت چنین اقبالی داشتم که در چنین جایی از طبیعت قرار گرفتم اما ظاهرا تصاویر کمتر کسی رو شگفت زده کرد

mohamad$

کاربر ويژه
سامیار جان پنجشنبه معلم کلایه 16 . طالقان 13 میل بودن بعد از بروجرد رکورد داران کشور شدن . نه امار نسا و پلور متاسفانه اون روز نزدن ولی میشه فهمید . پنجشنبه جمعه تهران شام غریبان بود قرار بود بارون خوب بیاد که هیچی نیومد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا