اتفاقا من که خیلی از این عکسها در این گرمای بهاری لذت بردم و شگفت زده شدم و دیشب قصد کردم چند تا از عکسهارو برای یکی از اساتید مرکز ملی اقلیم شناسی بفرستم(با اجازه شما) چون همونطور که احتمالا میدونین هواشناسی آرشیو عکس و فیلم از پدیده ها دارهمن خودم 5شنبه احساس کردم آدم خیلی خوبی بودم که درآخرین روزهای اردیبهشت چنین اقبالی داشتم که در چنین جایی از طبیعت قرار گرفتم اما ظاهرا تصاویر کمتر کسی رو شگفت زده کرد
من خودم 5شنبه احساس کردم آدم خیلی خوبی بودم که درآخرین روزهای اردیبهشت چنین اقبالی داشتم که در چنین جایی از طبیعت قرار گرفتم اما ظاهرا تصاویر کمتر کسی رو شگفت زده کرد
آبیک هوای خیلی خشکی داره از مناطقه اطرافشم گرمتر و خشکتره این دو یا سه روزه جزو استثناها شده که اونجا بارشه بهتری از مناطقه دیگه گرفته.ظاهرا من به مرکز بارش ها رفته بودم رامسر چند بوده تو ارتفاع 3100 حداقل 40 سانتیمتر ارتفاع برف بود البته به دلیل بوران شدید دقیقا نمیشد ارتفاع رو تشخیص داد
درود بر دوستان
آسمون در مشهد آبستن اتفاقات عجيب خواهد بود بسيار ابرها در هم تنيده اند و تيره
سامیار جان پنجشنبه معلم کلایه 16 . طالقان 13 میل بودن بعد از بروجرد رکورد داران کشور شدن . نه امار نسا و پلور متاسفانه اون روز نزدن ولی میشه فهمید . پنجشنبه جمعه تهران شام غریبان بود قرار بود بارون خوب بیاد که هیچی نیومد
خدا کنه سنگین بزاد
| شنبه 28/2/1392 | یکشنبه 29/2/1392 | دوشنبه 30/2/1392 | |