• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aznavar

کاربر ويژه
درود دوستان
فکنم دیگه پرونده بارشهای ما بسته شد. بارش بهار امسال حدود 100 میل شد ک 46 میل زیر نرمال هست
اگه دیگه نباره سال آبی جاری با 140 میل متر زیر نرمال به پایان میرسه

mrsx1vjz9ispnutsi1uc.png

rahsazan

کاربر ويژه
من خودم 5شنبه احساس کردم آدم خیلی خوبی بودم که درآخرین روزهای اردیبهشت چنین اقبالی داشتم که در چنین جایی از طبیعت قرار گرفتم اما ظاهرا تصاویر کمتر کسی رو شگفت زده کرد
اتفاقا من که خیلی از این عکسها در این گرمای بهاری لذت بردم و شگفت زده شدم و دیشب قصد کردم چند تا از عکسهارو برای یکی از اساتید مرکز ملی اقلیم شناسی بفرستم(با اجازه شما) چون همونطور که احتمالا میدونین هواشناسی آرشیو عکس و فیلم از پدیده ها داره

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
ظاهرا من به مرکز بارش ها رفته بودم رامسر چند بوده تو ارتفاع 3100 حداقل 40 سانتیمتر ارتفاع برف بود البته به دلیل بوران شدید دقیقا نمیشد ارتفاع رو تشخیص داد

سیبری

کاربر ويژه
من خودم 5شنبه احساس کردم آدم خیلی خوبی بودم که درآخرین روزهای اردیبهشت چنین اقبالی داشتم که در چنین جایی از طبیعت قرار گرفتم اما ظاهرا تصاویر کمتر کسی رو شگفت زده کرد

عکس برف و بوران 26 اردیبهشت !!!اونم نه روی قله کوه بلکه تو جاده های مواصلاتی کشور!!!! مگه میشه کسی رو شگفت زده نکرده باشه

پسرخاله

کاربر ويژه
ظاهرا من به مرکز بارش ها رفته بودم رامسر چند بوده تو ارتفاع 3100 حداقل 40 سانتیمتر ارتفاع برف بود البته به دلیل بوران شدید دقیقا نمیشد ارتفاع رو تشخیص داد
آبیک هوای خیلی خشکی داره از مناطقه اطرافشم گرمتر و خشکتره این دو یا سه روزه جزو استثناها شده که اونجا بارشه بهتری از مناطقه دیگه گرفته.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان
آسمون در مشهد آبستن اتفاقات عجيب خواهد بود بسيار ابرها در هم تنيده اند و تيره

mohamad$

کاربر ويژه
سامیار جان پنجشنبه معلم کلایه 16 . طالقان 13 میل بودن بعد از بروجرد رکورد داران کشور شدن . نه امار نسا و پلور متاسفانه اون روز نزدن ولی میشه فهمید . پنجشنبه جمعه تهران شام غریبان بود قرار بود بارون خوب بیاد که هیچی نیومد

نسا حدود 33 میل . چون از 527 شد 560

پلور 7 - 8 میل . رودک 2 - 3 میل

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
5شنبه صبح از ابیک به بعد تمامه مناطق باران شدید بود منطقه الموت هم از همه جا آب میریخت واقعا دیدنی بود و جای دوستان خالی

rahsazan

کاربر ويژه
بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استانتاریخ : 28/2/1392 مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی
آخرین نقشه ها و تصاویر ماهواره هواشناسی نشان می دهد عبور سامانه ناپایدار تراز میانی جواز روی استان سبب خواهد شد در برخی ساعات ناپایداریهایی بشکل افزایش ابرناکی ، رگبارهای پراکنده گاهی توأم با رعدوبرق با احتمال بارش تگرگ و وزش باد
( در پاره ای نقاط وزش باد نسبتاً شدید ) را در سطح استان شاهد باشیم. براین اساس:
پیش بینی وضع هوای استان خراسان رضوی

شنبه 28/2/1392
یکشنبه 29/2/1392
دوشنبه 30/2/1392

نواحی شمالی

نیمه ابری تا ابری گاهی و وزش باد نسبتاشدید همراه با رگبار و رعد و برق و احتمال بارش تگرگ
کمی تا نیمه ابری گاهی وزش باد نسبتاشدید در برخی نواحی همراه با رگبار و رعد و برق و احتمال بارش تگرگ وبتدریج کاهش ابر
صاف تا قسمتی ابری در بعدازظهرافزایش ابر، در نواحی غربی با رگبار پراکنده ، در پاره ای نقاط گاهی وزش باد نسبتاً شدید

نواحی مرکزی

نیمه ابری تا ابری گاهی و وزش باد نسبتاشدید همراه با رگبار و رعد و برق و احتمال بارش تگرگ
کمی تا نیمه ابری گاهی وزش باد نسبتاشدید در برخی نواحی با احتمال رگبار و رعد و برق و بارش تگرگ وبتدریج کاهش ابر
صاف تا قسمتی ابری در بعدازظهرافزایش ابر، با احتمال رگبار پراکنده ، در پاره ای نقاط گاهی وزش باد نسبتاً شدید

نواحی جنوبی
کمی تا نیمه ابری گاهی وزش باد نسبتاشدید در برخی نواحی با احتمال رگبار و رعد و برق و بارش تگرگ وبتدریج کاهش ابر
صاف تا قسمتی ابری در بعدازظهرافزایش ابر، در پاره ای نقاط گاهی وزش باد نسبتاً شدید و گردو خاک

شهرستان
مشهد
کمی تا نیمه ابری گاهی وزش باد نسبتاشدید در بعضی ساعات با احتمال رگبار و رعد و برق وبتدریج کاهش ابر
صاف تا قسمتی ابری در بعدازظهرافزایش ابر، همراه با رگبار پراکنده ، در بعضی ساعات وزش باد نسبتاً شدید
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
19
26
14
27
16
30

گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذ شته : در24ساعت گذشته قوچان با حداقل دمای 12 درجه سانتیگراد بالای صفرخنک ترین و تایباد با حداکثر دمای 42 درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند . طی این مدت حداقل وحداکثر دمای مشهد19و 36درجه سانتیگراد بوده است . طی24 ساعت گذشته بیشترین بارندگی از ایستگاه هواشناسی قوچان به میزان 6/6 میلیمتر گزارش شده است . پیش بین مسئول : فریدون سنگچولی رئیس اداره پیش بینی : یحیی قاینی پور

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا