• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محمد رضا جان

این یکی مثلا آبنماست و مربوط به روستای سیر زاره ولی بنظر من بیشتر دراپه تا آبنما!!!!! ( DROP ):

v4yy24kwxk352dpdoq3.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
اقا من یه همچین عکسایی دوست دارم نمیشه تو مسابقه بهار شرکت بدم ؟ :خنده1:

راستی امیر محسن شما و سجاد چند نفر بهتون رای اول دادن . یه بزرگواری هم لطف کرد به ما رای اول داد :خجالت2: یسری هم که اصلا به من رای ندادن
البته من خودم هم اگر میخواستم انصاف داشته باشم و به موضوع طبیعت سبز توجه کنم باید عکسای سجاد امیر محسن و اون دو تای دیگه رو و بعدش عکس خودم رای میدادم که البته همین کارم کردم .

amir551

کاربر ويژه
تاريخ وقوع زلزله:

[TD] شنبه، 28 اريبهشت 1392 در 14,33,16
(وقت محلي - تهران)

2013-05-18 10:03:16
(UTC)

[TR]
[TD="width: 154"] بزرگي زلزله:[/TD]
[TD="width: 244"] ۵.۷[/TD]

[TR]
[TD="width: 154"] نوع بزرگي:[/TD]
[TD="width: 244"] MN [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 154"] موقعيت رومركز زلزله:[/TD]
[TD="width: 244"] ۲۶.۷۴ شمالي و ۵۷.۸۴ شرقي[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 154"] عمق:[/TD]
[TD="width: 244"] ۸ كيلومتر[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 154"] عدم قطعيت مكاني:[/TD]
[TD="width: 244, align: right"] ۱۷.۴+/- كيلومتر در جهت شمالي - جنوبي
۶.۶۶+/- كيلومتر در جهت شرقي - غربي
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 154"] منطقه:[/TD]
[TD="width: 244"]
استان هرمزگان

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 154"] فاصله‌ها:[/TD]
16 كيلومتري گوهران، هرمزگان
82 كيلومتري منوجان، کرمان
87 كيلومتري قلعه گنج، کرمان
1168 كيلومتري تهران، تهران

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 154"] منبع:[/TD]
موسسه ژئوفيزيك، دانشگاه تهران

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 154"][/TD]
[TD="width: 244"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 398, colspan: 2"][/TD]
[/TR]

[/TD]
[TD="width: 315"] [/TD]
[/TR]

تاريخ وقوع زلزله:

[TD="width: 244"] شنبه، 28 اريبهشت 1392 در 15,27,49
(وقت محلي - تهران)

2013-05-18 1049
(UTC)

[TR]
[TD="width: 154"] بزرگي زلزله:[/TD]
[TD="width: 244"] ۵.۵[/TD]

[TR]
[TD="width: 154"] نوع بزرگي:[/TD]
[TD="width: 244"] MN [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 154"] موقعيت رومركز زلزله:[/TD]
[TD="width: 244"] ۲۶.۷۳ شمالي و ۵۷.۸۳ شرقي[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 154"] عمق:[/TD]
[TD="width: 244"] ۸ كيلومتر[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 154"] عدم قطعيت مكاني:[/TD]
[TD="width: 244, align: right"] ۶.۹۶+/- كيلومتر در جهت شمالي - جنوبي
۱۶.۶۵+/- كيلومتر در جهت شرقي - غربي
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 154"] منطقه:[/TD]
استان هرمزگان

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 154"] فاصله‌ها:[/TD]
16 كيلومتري گوهران، هرمزگان
82 كيلومتري منوجان، کرمان
88 كيلومتري ميناب، هرمزگان
1168 كيلومتري تهران، تهران

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 154"][/TD]
[TD="width: 244"][/TD]
[/TR]

[/TD]
[TD="width: 315"] [/TD]
[/TR]

پسرخاله

کاربر ويژه

راستی امیر محسن شما و سجاد چند نفر بهتون رای اول دادن . یه بزرگواری هم لطف کرد به ما رای اول داد :خجالت2: یسری هم که اصلا به من رای ندادن
البته من خودم هم اگر میخواستم انصاف داشته باشم و به موضوع طبیعت سبز توجه کنم باید عکسای سجاد امیر محسن و اون دو تای دیگه رو و بعدش عکس خودم رای میدادم که البته همین کارم کردم .
حاجی من خواستم پارتی بازی نکنم از رو انصاف رای دادم دیگه ببخشید اگه موضوعش کوه و برف بود اول به شووما رای میدادم

rahsazan

کاربر ويژه
کد خبر: 2057479

تاریخ مخابره : ۱۳۹۲/۲/۲۸ - ۱۵:۴۴

[FONT=BNazanin_Mehr]زمین لرزه گوهران خسارت زلزله قبلی را بیشتر کرد
زمین لرزه 5.7 دهم ریشتری منطقه گوهران، خسارت وارده به واحدهای مسکونی که در زلزله های قبلی دچار آسیب شده بودند را بیشتر کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، زمین لرزه ای بزرگای 5.7 دهم در مقیاس درونی زمین که دقایقی پیش بخش گوهران در شهرستان بشاگرد را لرزاند بر واحدهای آسیب دیده زلزله های قبلی اثر گذاشت.
در روزهای گذشته پس لرزه های بزرگی با بزرگای 4.7، 4.8، 5 و 5.7 بخشهایی از شهرستان بشاگرد را لرزانده است.
در زلزله های قبلی که باعث شده بود ساختمانها ترک بردارند یا قسمتی از دیوارها ریزش کند اکنون بر میزان ترکها و ریزشها افزوده شده است.
حسین رنجبر مدیرکل مدیریت بحران استان هرمزگان در گفتگو با خبرنگار مهر بیان داشت: این زمین لرزه خسارت جانی در پی نداشت و تنها بر خسارت واحدهای آسیب دیده قبل افزوده است.
زمین لرزه دقایق پیش موجب شد تا فرمانداری بشاگرد که میزبان استاندار و مدیران اجرایی استان است بلافاصله تخلیه شود. مدیران استانی که جهت شرکت در جلسه ستاد مدیریت بحران به بشاگرد سفر کرده بودند برای دقایقی ساختمان فرمانداری را ترک کنند.

ali.doosti

کاربر ويژه

مگه معلومه کی مال کیه؟!

amir551

کاربر ويژه
آقا مگه موضوع مسابقه درباره ی طبیعت و سرسبزی و اینا نبود؟
الان اون قایق ه جریانش چیه؟
:قلیون:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
خوشحالم كه بهتون خوش گذشته. واقعا ناراحت شدم كه اين همه راه اومديد و نشد ببينمتون. آره رستورانش واقعا خوبه ولي باور كنيد من حتي يه بار هم قدم نزاشتم توش ! بالاخره وضع مالي ضعيف هم اين بخش ها از زندگي رو رقم مي زنه ديگه... كوفته كلا بايد توي خونه خورده بشه تا مزه اش واقعا عالي بشه.

در مورد آسفالت هم كه خودتون اشاره كرديد. آسفالتي كه هر سال يه دماي 10 - تا 20 - و يه دماي 38 تا 40 درجه رو تجربه كنه ديگه واي به حالش!

در مورد سوز سرد هم باور كنيد ، دوستاني كه وقتي از سوز تبريز ميگم بي اعتنايي مي كنند ، بايد در فصل سرما اينجا حضور داشته باشن تا تفاوت دماي زير صفر اينجا رو با زير صفر خودشون مقايسه كنن و بفهمن سوز استخوان سوز يعني چي! مردم خودشون عذاب ميكشن از اين سوز ، ولي امثال من هم كم نيست كه عاشق سرما و سوز شهرمون هستيم.

اميدوارم در نوبت بعدي حتما ديداري داشته باشيم

خواهش میکنم علی جان، اتفاقا اونقدر بهمون خوش گذشت که برنامه دارم باز هم به تبریز سفر کنم، امیدوارم این بار جور بشه و همدیگه رو از نزدیک ببینیم:گل:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دو تا توده بزرگ ابر تندری در حال نزدیک شدن به نواحی شمالی خراسان رضوی و مشهد و قوچان و نیشابور و کلات هست و به امید خدا ما باز هم بارش خواهیم داشت.

امیرمحسن عزیز یادتون میاد میگفتید مشهد بارون نمیاد و دما میره بالا و دپرس شده بودید؟

خدا رو شکر که بارش سنگین داشتید، البته کمی بیشتر بشه دیگه رسما میشه سیل!

امیدوارم ما هم در تهران بارش خوبی رو ببینیم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا