• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینجا رو آب برد
:داغ:

امیر جان

تبریک .

ظهری عرض کرده بودم خدمت تون و اما این همگرایی و همرفت در قلب خراسان رضوی یعنی مشهد- قوچان- نیشابور و کلات میتون منجر به رعد و برقهای شدید و بارش شدید تگرگ بشه:

nk7hiyms8xecia38jvn8.jpg

amir551

کاربر ويژه

امیر جان

تبریک .

ظهری عرض کرده بودم خدمت تون و اما این همگرایی و همرفت در قلب خراسان رضوی یعنی مشهد- قوچان- نیشابور و کلات میتون منجر به رعد و برقهای شدید و بارش شدید تگرگ بشه:

nk7hiyms8xecia38jvn8.jpg

ممنون امیر محسن جان
جای تمام دوستان خالی
امروز آسمون تموم عقده های بعد عید رو خالی کرد
:ایرانجمن:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بر حجم و دبی سیل در نقطه خط القعر کلات به شکل محسوسی افزوده شده و اگه باز هم بارون شدید و خصوصا تگرگ بباره باید امشب رو بریم روی بلندی و تو ماشین بخوابیم آخه نمی دونید چه ابرهای وحشتناکی بهمراه وزش باد شدید اینجا رو فراگرفته:

32h07gwxph2o17d7a66.jpg

bq2qqgo17075jr2np91g.jpg

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
فکر کنم رعد و برقها به مشهد هم رسیده!!!!!!!!!!!

melight00.gif

سلام
الان ابرهايي كه نواحي مركزي و شرقي مشهد را پوشانده اند خيلي خيلي سياهند و به سرعت در حاي پيشروي هستند. يك اتفاق جالب در محله ما پرواز و فرود آمدن تعداد زيادي حشرات بالدار شبيه مورچه يا موريانه بالدار هست. نميدونم ظاهر شدن اين حشرات ربطي به وضعيت هوا داره يا نه؟!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام مهدی جان داره داره من این مسئله رو چند بار در ارتفاعات تجربه کردم و احتمالا بارش شدید تگرگ در انتظار مشهد هست.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خودمو کشتم من امروز!!!!!!!!!

این عکس مربوط به زمانی هست که کومولونیمبوس های وحشی داشتند از سمت دیواره های هزار مسجد به سمت ما ریزش میکردند:

0ys0cnwum45366weglc.jpg

بارش شدید و درشت دانه همچنان ادامه دارد و خدا بخیر بگذرونه ............. آسمون خیلی پره!!!!!!!!!

با عرض سلام....
اگر مشهد مقدس هم رادار هواشناسی داشت الان میتونستیم بگیم کدوم مناطق و با چه شدتی بارش دارند...
ولی حیف و افسوس....

pokerface

متخصص هواشناسی
سلام
الان ابرهايي كه نواحي مركزي و شرقي مشهد را پوشانده اند خيلي خيلي سياهند و به سرعت در حاي پيشروي هستند. يك اتفاق جالب در محله ما پرواز و فرود آمدن تعداد زيادي حشرات بالدار شبيه مورچه يا موريانه بالدار هست. نميدونم ظاهر شدن اين حشرات ربطي به وضعيت هوا داره يا نه؟!

سلام بر استاد مهدی عزیز و گٔل،اتفاقا موضوع بسیار جالبی‌ اشاره کردی و دقیقا ربط داره به outflow boundary یا همون جبهه‌ موضعی جلوی ابرهای تندری این حشرات جابجا میشن و خیلی‌ موقع در تصاویر رادار میتونی‌ مثل یک حاله جلوی همون outflow boundary اینارو ببینی‌

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بنظرم مشهد امروز درگیر همگرایی همزمان هزار مسجد و بینالود میشه.

من در یک شب طوفانی که با بارش شدید تگرگ در گلول همراه بود پرواز و هجوم دست جمعی شاپرکهای غول پیکر + پرواز دسته جمعی پرندگان رو در شب هنگام مشاهده کردم که بسیار حیرت آوربود.

pokerface

متخصص هواشناسی
خودمو کشتم من امروز!!!!!!!!!

این عکس مربوط به زمانی هست که کومولونیمبوس های وحشی داشتند از سمت دیواره های هزار مسجد به سمت ما ریزش میکردند:

0ys0cnwum45366weglc.jpg

بارش شدید و درشت دانه همچنان ادامه دارد و خدا بخیر بگذرونه ............. آسمون خیلی پره!!!!!!!!!

خیلی‌ قشنگه میتونه عکس آموزشی باشه برای موضوع نقش صعود مکانیکی در شکل گیری همرفت

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
بنظرم مشهد امروز درگیر همگرایی همزمان هزار مسجد و بینالود میشه.

من در یک شب طوفانی که با بارش شدید تگرگ در گلول همراه بود پرواز و هجوم دست جمعی شاپرکهای غول پیکر + پرواز دسته جمعی پرندگان رو در شب هنگام مشاهده کردم که بسیار حیرت آوربود.

يك cb supercell‌ مخوف هستش يكي از عظيم ترين و تيره ترين ابرهايي است كه به عمرم ديدم. چپ و راست داره رعدوبرق ميزنه. احتمال تگرگ خيلي بالاست.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا