Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
اینجا رو آب برد
:داغ:
امیر جان
تبریک .
ظهری عرض کرده بودم خدمت تون و اما این همگرایی و همرفت در قلب خراسان رضوی یعنی مشهد- قوچان- نیشابور و کلات میتون منجر به رعد و برقهای شدید و بارش شدید تگرگ بشه:
اینجا رو آب برد
:داغ:
امیر جان
تبریک .
ظهری عرض کرده بودم خدمت تون و اما این همگرایی و همرفت در قلب خراسان رضوی یعنی مشهد- قوچان- نیشابور و کلات میتون منجر به رعد و برقهای شدید و بارش شدید تگرگ بشه:
من تا الان 27 امتیاز اوردم مسابقه عکاسی .
فکر کنم رعد و برقها به مشهد هم رسیده!!!!!!!!!!!
سلام مهدی جان داره داره من این مسئله رو چند بار در ارتفاعات تجربه کردم و احتمالا بارش شدید تگرگ در انتظار مشهد هست.
سلام
الان ابرهايي كه نواحي مركزي و شرقي مشهد را پوشانده اند خيلي خيلي سياهند و به سرعت در حاي پيشروي هستند. يك اتفاق جالب در محله ما پرواز و فرود آمدن تعداد زيادي حشرات بالدار شبيه مورچه يا موريانه بالدار هست. نميدونم ظاهر شدن اين حشرات ربطي به وضعيت هوا داره يا نه؟!
خودمو کشتم من امروز!!!!!!!!!
این عکس مربوط به زمانی هست که کومولونیمبوس های وحشی داشتند از سمت دیواره های هزار مسجد به سمت ما ریزش میکردند:
بارش شدید و درشت دانه همچنان ادامه دارد و خدا بخیر بگذرونه ............. آسمون خیلی پره!!!!!!!!!
بنظرم مشهد امروز درگیر همگرایی همزمان هزار مسجد و بینالود میشه.
من در یک شب طوفانی که با بارش شدید تگرگ در گلول همراه بود پرواز و هجوم دست جمعی شاپرکهای غول پیکر + پرواز دسته جمعی پرندگان رو در شب هنگام مشاهده کردم که بسیار حیرت آوربود.