• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دوستان من همین الان تلفنی با امیر محسن عزیز صحبت کردم، ایشون بیرون از شهر هستند و رفتن گردش، گفتن که شب به فروم سر میزنند، حتما عکس های خوبی هم گرفتن.

من برم که حسابی کار دارم، شب خوبی داشته باشید.

aznavar

کاربر ويژه
دوستان من همین الان تلفنی با امیر محسن عزیز صحبت کردم، ایشون بیرون از شهر هستند و رفتن گردش، گفتن که شب به فروم سر میزنند، حتما عکس های خوبی هم گرفتن.

ممنون از اطلاع رسونیتون آرش
جان:گل:

mohamad$

کاربر ويژه
19 بهمن 90 شهر تهران

L00803676711.jpg

L00803676668.jpg

L00803676684.jpg

17 آبان 90 شهر تهران

N1011538-1766501.jpg

N1011538-1766494.jpg

27 بهمن 90 شهر تهران

IMAGE634650681469686655.jpg

IMAGE634650681452994625.jpg

1 بهمن 90 شهر تهران

118.jpg

111.jpg

علی هواشناس

کاربر ويژه
یوزر علی هواشناس همون alififi هست

سلام وتبریک به همه دوستان به خاطر دور هم جمع شدن اکثردوستان و مهردادو علی از تبریز و..... امیدوارم با فراموش کردنه کدورتاو ایثارو محبت بتونیم ساعاته خوشی روباهم بگذرونیم الان باموبایل اومدم نمیتونم اسمایل بزنم

mohamad$

کاربر ويژه
سال 90 شاید در شهر تهران یه سیستم سراسری برف نبود طوری که همه جای شهر همزمان برف خوب بیاد ولی چندین سیستم مختلف میومد که هر کدوم باعث برف های خوبی در مناطق مختلف شهر شد

طوری که ابتدای بهمن شهر ری جنوبی ترین جای شهر 15 سانت اومد و محله ما غرب تهران حدود 20 سانت ولی شمال شرق تهران خوب نبود

وسط ها و اخرای بهمن شمال شرق تهران 2 - 3 تا برف توپ اومد که که تو عکسای اول گذاشتم تا زانو تو برف بودن ولی جنوب و غرب تهران خوب نبود

آبان کل باند شمال شهر برف سنگین اومد و درختا خیلیا داغون شدن از سنگینی برف . ولی جنوب شهر جالب نبود

دی مجدد برف شمال شرق تهران بارز تر بود 2 - 3 تا برف 10 سانتی اقدسیه اومد .

در کل همه جای شهر در سال 90 تقریبا برف خوب داشت و شرایط جنوب شرق تهران فقط خوب نبود به نظرم

------------------------

حالا امسال تا الان فقط یه برف آذر اومد که شمال شهر 20 تا 40 سانت و مرکز شهر بین 0 تا 5 سانت و نیمه جنوبی شهر هم 0 سانت

دی هم یه برف مسخره 2 - 3 سانتی شمال شهر و 7 - 8 سانت شمالی ترین نقاط شهر .

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

به به

من منتظر عكس هاي خوب امير هستم :گل:

mohamad$

کاربر ويژه
البته 24 اسفند پارسال هم یادمه یه برفی اومد . منطقه ما هم در حدی که سفید کنه اومد و شمال شهر هم 10 سانت اومد .

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سلام وتبریک به همه دوستان به خاطر دور هم جمع شدن اکثردوستان و مهردادو علی از تبریز و..... امیدوارم با فراموش کردنه کدورتاو ایثارو محبت بتونیم ساعاته خوشی روباهم بگذرونیم الان باموبایل اومدم نمیتونم اسمایل بزنم

دوستانه تهرانی ایاتهران شنبه برا الودگی هواتعطیله

سلام علي جان
ممنون بابت اظهار لطفت :گل:

هنوز كميته اضطرار آلودگي هواي تهران تصميمي در خصوص تعطيلي شنبه اتخاذ نكرده. اما شنبه به لحاظ شرايط هواشناختي بشدت مستعد آلودگي هواست و شرايط به حد خطرناكي پيش خواهد رفت.

قبلا نگراني خودم رو در اين خصوص اعلام كردم.

mohammadrk72

New member
سلام دوستان :گل:
gfs آپ شد و از 5شنبه شب تا جمعه شب واسه تهران بارش زده که به صورت برفه و 516 روی غرب کشور (کردستان و کرمانشاه) قرار میگیره. البته باید منتظر ecmwf موند

کدخدا

کاربر ويژه
خبر فوری

سراسر استان تهران شنبه تعطیل است!

برای بار دوم در سال جاری، آلودگی هوا با کمک پدیده وارونگی جوی به چنان شدتی رسید که مسئولان امر راهکار مقابله با اثرات شوم این پدیده را بار دیگر تنها در تعطیلات یافتند!

به گزارش «تابناک»، جلسه کارگروه ملی و کمیته هماهنگی مواقع اضطرار استان تهران که در محل سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد، تصویب کرد، شنبه 16 دی 91 تمامی مراکز آموزشی -از جمله مقاطع مختلف تحصیلی و دانشگاه‌ها-، ادارات، وزارتخانه‌ها، بانک‌های سراسر استان تهران، غیر از مراکز درمانی مانند اورژانس، تعطیل است.

این جلسه با حضور محمدی زاده معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، مرتضی تمدن استاندار تهران، رئیس سازمان هواشناسی، نماینده وزارت بهداشت، نماینده اورژانس و سایر اعضای کارگروه در محل سازمان محیط زیست برگزار شد و یکی از تصمیمات آن با توجه به پایداری آلودگی در 72 ساعت گذشته، استفاده از گاز تا اطلاع ثانوی در نیروگاه‌ها و کارخانه‌های اطراف تهران بود که در حال حاضر از سوخت مازوت استفاده می‌کنند.

بر اساس این گزارش، فعالیت کارگاه‌های شن‌وماسه و همچنین تولید آسفالت هم در تهران، جنوب‌غرب و غرب تهران تا دوشنبه ممنوع اعلام شد و علاوه بر آن از تردد کامیون‌ها به صورت شبانه‌روزی، تردد خودروهای دودزا حتی از نوع حمل‌ونقل عمومی و اتوبوس‌های برون‌شهری که در پایانه‌ها درجا کار می‌کنند، جلوگیری خواهد شد.

براساس اعلام این جلسه، اکیپ‌های اورژانس و هلال‌احمر تا روز دوشنبه در میدان‌های امام حسین، امام خمینی، تجریش و انقلاب و همچنین میدان اصلی شهرری مستقر می‌شوند. به شهروندان توصیه می‌شود مسافرت بی‌مورد درون شهری و همچنین از استفاده بی‌جا از خودروهای شخصی خودداری کنند.

در این جلسه تصویب شد، اولا اجرای محدودیت طرح زوج و فرد از درب منازل از روز شنبه تا دوشنبه ادامه داشته و همچنین ممنوعیت فروش طرح روزانه ترافیک از شنبه تا اطلاع ثانوی ادامه دارد.

یکی دیگر از بندهای 26 گانه این مصوبه اذعان دارد: کلیه تمرینات ورزشی و مسابقات ورزشی استان تهران از روز جمعه تا دوشنبه 18 دی لغو شده است.

گفتنی است پیشتر یک خبرگزاری به نقل از مرتضی تمدن، استاندار تهران، خبر داده بود که از روز گذشته به واسطه جریان هوایی که در ارتفاع 50 کیلومتری تهران در حال حرکت است، آلودگی هوا روند کاهشی به خود گرفته و این روند به دلیل تعطیلی امروز و فردا ادامه خواهد یافت و تعطیلی تهران در ابتدای هفته آینده تقریبا منتفی است.

http://www.tabnak.ir/fa/news/295464/سراسر-استان-تهران-شنبه-تعطیل-است

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
خبر فوری

سراسر استان تهران شنبه تعطیل است!

برای بار دوم در سال جاری، آلودگی هوا با کمک پدیده وارونگی جوی به چنان شدتی رسید که مسئولان امر راهکار مقابله با اثرات شوم این پدیده را بار دیگر تنها در تعطیلات یافتند!

به گزارش «تابناک»، جلسه کارگروه ملی و کمیته هماهنگی مواقع اضطرار استان تهران که در محل سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد، تصویب کرد، شنبه 16 دی 91 تمامی مراکز آموزشی -از جمله مقاطع مختلف تحصیلی و دانشگاه‌ها-، ادارات، وزارتخانه‌ها، بانک‌های سراسر استان تهران، غیر از مراکز درمانی مانند اورژانس، تعطیل است.

این جلسه با حضور محمدی زاده معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، مرتضی تمدن استاندار تهران، رئیس سازمان هواشناسی، نماینده وزارت بهداشت، نماینده اورژانس و سایر اعضای کارگروه در محل سازمان محیط زیست برگزار شد و یکی از تصمیمات آن با توجه به پایداری آلودگی در 72 ساعت گذشته، استفاده از گاز تا اطلاع ثانوی در نیروگاه‌ها و کارخانه‌های اطراف تهران بود که در حال حاضر از سوخت مازوت استفاده می‌کنند.

بر اساس این گزارش، فعالیت کارگاه‌های شن‌وماسه و همچنین تولید آسفالت هم در تهران، جنوب‌غرب و غرب تهران تا دوشنبه ممنوع اعلام شد و علاوه بر آن از تردد کامیون‌ها به صورت شبانه‌روزی، تردد خودروهای دودزا حتی از نوع حمل‌ونقل عمومی و اتوبوس‌های برون‌شهری که در پایانه‌ها درجا کار می‌کنند، جلوگیری خواهد شد.

براساس اعلام این جلسه، اکیپ‌های اورژانس و هلال‌احمر تا روز دوشنبه در میدان‌های امام حسین، امام خمینی، تجریش و انقلاب و همچنین میدان اصلی شهرری مستقر می‌شوند. به شهروندان توصیه می‌شود مسافرت بی‌مورد درون شهری و همچنین از استفاده بی‌جا از خودروهای شخصی خودداری کنند.

در این جلسه تصویب شد، اولا اجرای محدودیت طرح زوج و فرد از درب منازل از روز شنبه تا دوشنبه ادامه داشته و همچنین ممنوعیت فروش طرح روزانه ترافیک از شنبه تا اطلاع ثانوی ادامه دارد.

یکی دیگر از بندهای 26 گانه این مصوبه اذعان دارد: کلیه تمرینات ورزشی و مسابقات ورزشی استان تهران از روز جمعه تا دوشنبه 18 دی لغو شده است.

گفتنی است پیشتر یک خبرگزاری به نقل از مرتضی تمدن، استاندار تهران، خبر داده بود که از روز گذشته به واسطه جریان هوایی که در ارتفاع 50 کیلومتری تهران در حال حرکت است، آلودگی هوا روند کاهشی به خود گرفته و این روند به دلیل تعطیلی امروز و فردا ادامه خواهد یافت و تعطیلی تهران در ابتدای هفته آینده تقریبا منتفی است.

http://www.tabnak.ir/fa/news/295464/سراسر-استان-تهران-شنبه-تعطیل-است

مرسي محمد جان بخاطر اطلاع رساني تون

بله بالاخره به عمق فاجع پي برده شد اوضاع شنبه بشدت بحراني و خطرناكه اينو جدي و بدون اغراق مي گم

حتي فعاليت هاي ورزشي هم لغو شده كه عمق بحران رو نشون مي ده.

abtinT

کاربر ويژه

مرسي محمد جان بخاطر اطلاع رساني تون

بله بالاخره به عمق فاجع پي برده شد اوضاع شنبه بشدت بحراني و خطرناكه اينو جدي و بدون اغراق مي گم

حتي فعاليت هاي ورزشي هم لغو شده كه عمق بحران رو نشون مي ده.

شاید بخواد تهران یک ماه بارش نباشه . حتما تهران رو یک ماه تعطیل می کنن.
:عصبانی:

روح الله تهران

کاربر ويژه
به نظر من از یکشنبه هفته اینده باید منتظر ورود سامانه های جدید پشت سرهم در کشور باشیم اگه نقشه ها تغیر نکن و سرما نیز همراهی کن بارش های سراسری برف در کشور اغاز خواهد شده:ذوق زده::داغ::شاد:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا