• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

abtinT

کاربر ويژه
فقط خودروهای فرسوده رو جمع اوری کنن 30% درصدش حله
ماشالله به اتوبوس ومینی بوس های قدیمی مخصوصا این بنز خاورا

اگه فقط موتور سیکلت ها رو جمع کنن40 % الودگی کم می شه هر کدام جای 10 ماشین دود می دن.
مینی بوس ها هم که همه مال فتحعلی شاه هستن.

ali.doosti

کاربر ويژه
بابا اینجور که میگید تهران همیشه باید تعطیل شه!فرق جهان اولو سومم تو همین موتورو مینی بوسه دیگه!به نظر من جذابیت تهرانو باید کم کرد که اونم محاله...اینقد اختلاف هست که هرکس آرزوشه تو تهران مشغول به کار شه...تا وقتی اینه یارو ترجیح می ده موتور یاماها دوگانه سوز داشته باشه ولی تهران باشه!

ماهان.

کاربر ويژه
تهران گرانتر از برلین
مقایسه جداول آماری میان تهران و برلین نشان می‌دهد که نرخ زمین در تهران نزدیک به سه برابر برلین است. میانگین نرخ هرمتر مربع زمین مسکونی در برلین تابستان سال ۲۰۱۲ میلادی حدود ۲۴۰ یورو بود. این رقم، اگر میانگین ارزش یورو را در طول سال ۱۳۹۱ خورشیدی ۴ هزار تومان در نظر بگیریم، با ۹۶۰ هزار تومان برابر می‌شود. این حتی از نرخ زمین در پست‌ترین مناطق تهران هم کمتر است.

افزایش قیمت‌ زمین با افزایش شدید قیمت خانه و آپارتمان و اجاره آن‌نیز همراه بوده است. برپایه داده‌های مرکز آمار ایران، میانگین قیمت هرمتر آپارتمان در مناطق ۲۲ گانه تهران تابستان امسال به ۲ میلیون و ۷۵۷ هزار و ۶۰۰ تومان رسید که نسبت به بهار امسال ۹ درصد و در مقایسه با تابستان سال قبل ۳ / ۳۲ درصد افزایش داشت.

قیمت ساختمان‌های مسکونی در مناطق مختلف تهران بسیارمتفاوت است. تابستان امسال میانگین نرخ هر متر مربع آپارتمان در منطقه یک تهران به حدود ۵ میلیون تومان رسید، اما در منطقه ۱۸ نزدیک به یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان بود.

این آمار رو سایت الف متعلق به احمد توکلی منتشر کرده و متاسفانه مطابق معمول صحت نداره. قیمت متوسط هر متر واحد مسکونی در برلین 2900 یورو بود تا سال گذشته٬ که داره صعود هم می‌کنه. یعنی بیشتر از 12 برابر آمار سایت الف! یعنی چیزی حدود 11 میلیون تومن. این قیمت متوسط داخل شهر بود و در ضمن برلین یکی از ارزون‌ترین کلان‌شهرهای آلمانه (و در آلمان به شهر فقیرها شهرت داره بخاطر وجود تعداد بسیار زیادی مهاجر و پناهنده!). در مونیخ قیمت متوسط واحد مسکونی به متری 5800 یورو در هر متر مربع می‌رسه که برابر با 23 میلیون تومنه و این مقدار متوسطشه. البته درآمدها هم خیلی خیلی بیشتره از تهران.

در منطقه یک تهران این رقم به حدود ۲۲ هزار تومان رسیده است.

جالبه که اجاره‌بها در ماگدبورگ از شمال تهران هم بیشتره! من ماهی حدود 35 هزار تومن برای هر متر مربع دارم اجاره خونه می‌دم!!!

abtinT

کاربر ويژه
این آمار رو سایت الف متعلق به احمد توکلی منتشر کرده و متاسفانه مطابق معمول صحت نداره. قیمت متوسط هر متر واحد مسکونی در برلین 2900 یورو بود تا سال گذشته٬ که داره صعود هم می‌کنه. یعنی بیشتر از 12 برابر آمار سایت الف! یعنی چیزی حدود 11 میلیون تومن. این قیمت متوسط داخل شهر بود و در ضمن برلین یکی از ارزون‌ترین کلان‌شهرهای آلمانه (و در آلمان به شهر فقیرها شهرت داره بخاطر وجود تعداد بسیار زیادی مهاجر و پناهنده!). در مونیخ قیمت متوسط واحد مسکونی به متری 5800 یورو در هر متر مربع می‌رسه که برابر با 23 میلیون تومنه و این مقدار متوسطشه. البته درآمدها هم خیلی خیلی بیشتره از تهران.

جالبه که اجاره‌بها در ماگدبورگ از شمال تهران هم بیشتره! من ماهی حدود 35 هزار تومن برای هر متر مربع دارم اجاره خونه می‌دم!!!

به به سلام .
خوش امدی .:59:

abtinT

کاربر ويژه

ماهان یک سوال . پایه حقوقی در المان چقدر هست .( مهاجر ها رو نمی گم شهروندان خود المان رو می گم )

imboeing

کاربر ويژه
این آمار رو سایت الف متعلق به احمد توکلی منتشر کرده و متاسفانه مطابق معمول صحت نداره. قیمت متوسط هر متر واحد مسکونی در برلین 2900 یورو بود تا سال گذشته٬ که داره صعود هم می‌کنه. یعنی بیشتر از 12 برابر آمار سایت الف! یعنی چیزی حدود 11 میلیون تومن. این قیمت متوسط داخل شهر بود و در ضمن برلین یکی از ارزون‌ترین کلان‌شهرهای آلمانه (و در آلمان به شهر فقیرها شهرت داره بخاطر وجود تعداد بسیار زیادی مهاجر و پناهنده!). در مونیخ قیمت متوسط واحد مسکونی به متری 5800 یورو در هر متر مربع می‌رسه که برابر با 23 میلیون تومنه و این مقدار متوسطشه. البته درآمدها هم خیلی خیلی بیشتره از تهران.جالبه که اجاره‌بها در ماگدبورگ از شمال تهران هم بیشتره! من ماهی حدود 35 هزار تومن برای هر متر مربع دارم اجاره خونه می‌دم!!!
خوش امديد ماهان جان خوب خدا رو شكر بچه هاي رشت جمع شدند ! خوشحالمون كرديد سر ظهري درباره ي شما با محمد جان صحبت ميكرديم‌ كه هر طور شده شما رو بياريم !

ماهان.

کاربر ويژه
خوش امديد ماهان جان خوب خدا رو شكر بچه هاي رشت جمع شدند ! خوشحالمون كرديد سر ظهري درباره ي شما با محمد جان صحبت ميكرديم‌ كه هر طور شده شما رو بياريم !
حقیقت امر اینجاست که محمد جان پیغام دادن امروز. منم دیدم که مهرداد دوباره اومده این‌جا و سایرین هم اومدن... برای همین منم اومدم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا