• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
درود و ممنون. جایی که گفتید آپلود کردم وقتی میرم بخش insert image و آدرس فایل آپلود شده رو در بخش URL قرار می دم این پیام رو می ده:
error: Upload failed due to failure writing temporary file

اگه قسمت Retrieve remote file and reference locally تو بخش urlتیک داره کلیک کن تا حذف بشه بعد okکن

Dr.ben

کاربر ويژه
گزینه Retrieve remote file and reference locally رو پاک کردم درست شد. ممنون محسن جان. این دوتا عکس بود که امروز توی جاده گرفتم. از این نوع ابر، که قبلا توی اینترنت تصویرش رو زیاد دیده بودم:

1ytleraxl4uc7y93jz34.jpg

اینم با زوم بیشتر:

e4kw278suwoid9c6igfb.jpg

سیبری

کاربر ويژه
والا هنوز که نقشه ها به ثبات نرسیدن ولی فکر کنم ان شا الله از اون موقع اوضاعمون یکمی بهبود پیدا کنه. بارش شما هم فکر کنم از مشهد بیشتر باشه.

:خنده2:
آرش جان فک کنم دلت بحال قوچان سوخته ، ، دفعه قبل که گفتم بارش مشهد و نیشابور بیشتر از قوچانه ، حالا میخوای شما هم یه حالی به ما بدی دمت گرم دادا:احترام:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
والا هنوز که نقشه ها به ثبات نرسیدن ولی فکر کنم ان شا الله از اون موقع اوضاعمون یکمی بهبود پیدا کنه. بارش شما هم فکر کنم از مشهد بیشتر باشه.

ای بابا محسن جان حالا ما یه پیشبینی الکی کردیم. پیشبینی شما کجا پیشبنی الکی من کچا؟؟؟!!!!!

نطر خودت چیه؟ دفعه قبل که زدی تو خال.

سیبری

کاربر ويژه
گزینه Retrieve remote file and reference locally رو پاک کردم درست شد. ممنون محسن جان. این دوتا عکس بود که امروز توی جاده گرفتم. از این نوع ابر، که قبلا توی اینترنت تصویرش رو زیاد دیده بودم:

1ytleraxl4uc7y93jz34.jpg

اینم با زوم بیشتر:

e4kw278suwoid9c6igfb.jpg

هر وقت شمال میخواد گرمباد بشه سر وکله این ابرا پیدا میشه!

سیبری

کاربر ويژه
ای بابا محسن جان حالا ما یه پیشبینی الکی کردیم. پیشبینی شما کجا پیشبنی الکی من کچا؟؟؟!!!!!

نطر خودت چیه؟ دفعه قبل که زدی تو خال.

نظر لطف شماست آرش جان ،حالا یه پیش بینی ما درست در اومده، عمه پدری ما هم تو روستا از هر 10 تا پیشبینیش بالاخره یکیش درست میاد!:خنده2:

در موردبارش آخر هفته بعد هم هنوز نمیشه اظهار نظر قطعی کرد حتی ممکنه کل بارش شمال شرق از بین بره

Dr.ben

کاربر ويژه
می بخشید یه سوال
بیشینه وکمینه یعنی چی؟

بیشینه: ماکزیمم یا بیشترین مقدار.
کمینه: مینیمم یا کمترین مقدار.
توی ریاضی مثلا گفته میشه: ماکزیمم (بیشینه) و مینیمم (کمینه) یک تابع در یک بازه.
وقتی گفته میشه بیشینه (ماکزیمم) و کمینه (مینیمم) دما هم که دیگه مشخص.

Dr.ben

کاربر ويژه
پیش بینی ناهنجاری های بارشی دو هفته پیش رو (رنگ سبز اشاره داره به افزایش بارش نسبت به نرمال و رنگ قرمز کاهش بارش نسبت به نرمال):

wk1.wk2_20121218.gif

Dr.ben

کاربر ويژه
GFS Model - Asia - 12z Cycle
Updates begin at 18:00 UTC

24Hour Total Precipitation
(مجموع بارش بازه زمانی 24 ساعته در سه روز آینده)

gfs_asia_024_precip_p24.gif

gfs_asia_048_precip_p24.gif

gfs_asia_072_precip_p24.gif

امیرکوروش

کاربر ويژه
درود

من امیرکوروش هستم

دوستان یک سوال : کسی نمیدونه آقا امین از کرمانشاه کجا هستند ؟ دلم برای تفسیر های خوبشون تنگ شده.

سیبری

کاربر ويژه
درود

من امیرکوروش هستم

دوستان یک سوال : کسی نمیدونه آقا امین از کرمانشاه کجا هستند ؟ دلم برای تفسیر های خوبشون تنگ شده.
درود بر امیر کوروش
امین در پرشین تولز فعاله و همین 3 روز پیش اگه اشتباه نکنم پست داده بود

سیبری

کاربر ويژه
چه ابرای تندری زیبایی بر روی صحرا های عربستان تشکیل میشه ، خدا میدونه پنج شنبه شب این ابرها با خوزستان ایران چه میکنن؟!

sa

mikadd

کاربر ويژه
هوای فعلی چند شهر ایران و جهان

مادرید 9 ابری

نیویورک 8 نیمه ابری

رشت 8 مه الود

پاریس 7 بارانی

لندن 6 بارانی

تهران4 غبار

تبریز 4 ابری

برلین 2 ابری

اصفهان 2 غبار

منترال 1 نیمه ابری

زنجان 1 نیمه ابری

مشهد 2- مه الود

کیو 12- ابری

مسکو 17- صاف

برفی

کاربر ويژه
سلام دوستان چه خبر از نقشه ها ما آخر متوجه نشدیم شهر اصفهان بارش داره یا نه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا