• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aznavar

کاربر ويژه
درود مجدد

prnug2zty0gw8gdnzlgd.png

فرکا بعد از ظهر ها هم آپ میشه آیا؟
راستی دیروز ساعت 17:20 دقه اینجا لرزید تنها خونه بودم و همه جا ساکت بود کاملا حسش کردم تمام شیشه ها بشدت لرزیدن.
قدرتش رو 3.8 زدن.

amin khan

مدیر انجمن
هوا اینجا (مرند آذربایجان شرقی) چند ساعتی به شدت ابری شده ولی فعلا خبری از برف نیست:گریه:

btody0xv7llzdub81h8o.jpg

مرند - هم اکنون ( ساعت 17 )

mikadd

کاربر ويژه
مطابق این تصویر اخرین اپدیت ماه دسامبر شانس دمای زیر نرمال برای سه ماه زمستان چیزی حدود 40 تا 60 درصد رنگ زرد میباشد(تصویر شماره 3)

3up_20121201_temp2m_months24_global_prob_public.png

mohamad$

کاربر ويژه
پوشش برف شهر تهران : امروز

محدوده کل شهر داخل منطقه نارنجی و بالای خط آبی پوشش برف مشخص است در شمال شهر

دایره سبز رنگ قله توچال

e91c6yi0c6hgxd5qkexw.jpg

پیوست ها

• IN AST TEHRAN.jpg
    IN AST TEHRAN.jpg
    43.7 کیلوبایت · بازدیدها: 2

سیبری

کاربر ويژه
درود برعاشقان
تبریز، اهر ، ارومیه ، مراغه و یاسوج گزارش برف دادن که بارش برف ارومیه بهتر به نظر می رسه وبرف یاسوج هم کمی غیر منطقیه چون دماش +6

سیبری

کاربر ويژه
اگه این سایت هواشناسی کشور درست بود الان خیلی دوست داشتم وضعیت پیرانشهر و سردشت رو چک کنم

سیبری

کاربر ويژه
آماده باش به غرب کشور
عراق داره رعد وبرق میزنه و از بسیاری از شهرها کرکوک ، موصل ، صلاح الدین و... گزارش بارش دادن

با بارشهای پیش بینی شده سیل در شمال خوزستان و جنوب لرستان مثل پلدختر خصوصا برای پنج شنبه شب بسیار محتمل به نظر میرسه

L_plot_weather_map.jpg

سیبری

کاربر ويژه
با وجود فریزینگ لول بالا واینکه اکثر سایتها برای مناطق زیر 2000 متر شانس جندانی برای برف از این سیستم قائل نیستن اما نظرم اینه که سردشت ، پیرانشهر و همچنین بسیاری از نقاط کردستان در حد فلج شدن زندگی روزمره برف خواهد بارید ، حتی شانس ارومیه هم برای بارش برفمطلوبه

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام هادی جان
امروز قرار بود گرم بشه اما انگار سیبری دست بردار نیست

دقیقا محسن جان. همه پیشبینی ها فردا دمای بالای 10 پیشبینی کره بودن.ولی الان آندرگراند برای فردا بیشینه 7 زده. کمینه امشب رو هم 2- در نظر گرفته که الان -2 شده!!!!

Dr.ben

کاربر ويژه
سللام و درود فراوان. جناب سیبری من تصویر رعد و برق پست قبلی رو دیدم. ببخشید یه سوال دارم چطور باید عکس بذارم؟ من عکس رو در http://8pic.ir آپلود کردم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا