• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
دمای ایستگاه ها چرا اینقد زیاده ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! بدبختانه احتمالا تو ایستگاه ها گند زده

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
درود بر ایرج :))) مهرداد رعد و برق رو فیلم می گیری بعد تیکه هاشو جدا می کنی ؟ آریا جان هواپیماهای مسافربری سیستم ضد صاعقه دارن فقط تو این هوا تکون های شدید مسافرها رو اذیت می کنه و یک کم خلبان رو در کنترل دچار مشکل

آره نويد جان بعد با نرم افزار انيميشن فريم هاش رو با صدم ثانيه جدا مي كنم .

IRAJ1

کاربر ويژه
درود بر ایرج :))) مهرداد رعد و برق رو فیلم می گیری بعد تیکه هاشو جدا می کنی ؟ آریا جان هواپیماهای مسافربری سیستم ضد صاعقه دارن فقط تو این هوا تکون های شدید مسافرها رو اذیت می کنه و یک کم خلبان رو در کنترل دچار مشکل
درود بر تو
با این حال که چندین بار سوار طیاره شدم ولی هنوز ترس دارم سقوط کنه

aria_tehran

کاربر ويژه
جهت حرکت ابرا الان تقریبا جنوب به شماله با یکم تمایل به شرق
شمال شرق همچنان ابریست و جنوب شهر هم رعدوبرق ضعیف دوباره داره میزنه

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
درود بر تو
با این حال که چندین بار سوار طیاره شدم ولی هنوز ترس دارم سقوط کنه

شركت كاسپين بهترين هست و درصد سقوط كمتره :خنده2: ولي خوب خيلي گرونه

اون موقع كه مجبور بودم بعد از عمل جراحي تو تبريز به تهران بيام ناچار شدم اين هواپيما رو بگيرم سرويس دهي شون عالي بود و پرواز هم خيلي راحت بود .

آتا بد شده اول خوب بود. آخرين بار كه آتا سوار شدم چندين بار حمد و سوره خوندم تا برسم تهران حالا خوبه مسافت تبريز تا تهران 55 دقيقه ست. :سکوت:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
دمای ایستگاه ها چرا اینقد زیاده ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! بدبختانه احتمالا تو ایستگاه ها گند زده

اين جا با وجود دو سه رگبار خوب و دلچسب و هيجاني و رعد و برق هاي انفجاري اما به دليل مدت بارش كم تا به الان 1 الي 1.5 ميلي متر ثبت شده

aria_tehran

کاربر ويژه
عجب ابر باحالیه رو جنوب شهر
دوستان تهرانی برید رعدوبرقاشو ببینید.البته به صورت صاعقه نیستش

navid-mashhad

کاربر ويژه
من یه بار پرواز هواپیمایی م............ن بین مشهد و کیش مسموم شدم ( یه جور کوکو بهمون دادن فکر کنم از اون بود

aria_tehran

کاربر ويژه
جهت ابرا جنوب به شمال بود ولی نمیدونم چرا یدفه شد دوباره جنوب غرب به شمال شرق شد!
الان اون ابره داره میره سمت شرق و شمال شرق

آخرین ویرایش:

EP-IEE

کاربر ويژه
امروز رو بهترین روز بهار 92 در نظر میگیریم هر کی موافقه بزنه تشکر رو:خنده2:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
محمد آمار ژئوفيزيك كه تا الان نهايت 1.5 هست اين از ژئو بقيه رو ديگه من نمي تونم بگم.

mohamad$

کاربر ويژه
ولی مهرداد معلوم نیست . ورزشگاه ازادی نزدیک ما هست ولی اونجا انگار اصن خبری نبوده . شاید ژئو بیشتر اومده باشه

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
ولی مهرداد معلوم نیست . ورزشگاه ازادی نزدیک ما هست ولی اونجا انگار اصن خبری نبوده . شاید ژئو بیشتر اومده باشه

آره خوب

ولي خودت كه ديدي بيشتر اوقات از من پرسيدي قبل از اعلام سازمان گفتم فلان ميلي متر اومده با چند صدم درست درمياد

اوه اوه رعد و برق انفجاري يا ابوالفضل

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا