• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aria_tehran

کاربر ويژه
امروز بخاطر گرفتن این عکسا کلی متلک بارم کردن. هر ماشینی رد شد چیزی گفت.. به همین خاطر امضامو تغییر میدم

غلط کردن
زیاد به این چیزا اهمیت نده.منم تو پارک پردیسان جلو ده ها آدم داشتم عکس برداری میکردم ولی توجهی نداشتم به اطرافم وبرامم مهم نبود مردم چی میگن در حالی که یه لحظه سرمو میاوردم بالا میدیدم مردم همین جور دارن منو نگاه میکنن!

آخرین ویرایش:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
امروز بخاطر گرفتن این عکسا کلی متلک بارم کردن. هر ماشینی رد شد چیزی گفت.. به همین خاطر امضامو تغییر میدم

اطراف دریاچه
wrlgk62j10py9a1w63.jpg

punma4dkd412cfue6vrz.jpg

کوچه ای رو به دریاچه

5ij8gsem7yxvs0pho5h.jpg

اصلا بها به حرف مردم نده اون كاري كه دوست داري رو انجام بده و روش تمركز داشته باش نذار حرف مردم تو رو از اون هدفت منحرف كنن

منم زمستون توي ميدون تجريش داشتم از برفها عكس مي گرفتم مردم با نگاه تعجب انگيز منو دنبال مي كردن گويا دارم كار خلاف شرع انجام ميدادم متاسفانه شعورها پايينه و هنوز مونده به اون درجه فرهنگ ارتقا پيدا كنه

توي انگليس حتي نمي توني با نگاه ديگري رو ازار بدي اگه بيخودي به يك نفر خيره بشي طوري كه اون احساس آزار كنه مي تونه ازت شكايت كنه من اينو مي دونم كه مي گم.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مثلا تو مترو دختر يا پسر يا هر شخص ديگه آهنگ گذاشته رفته تو حس طوري كه با ريتم آهنگ مثلا دستاش رو تكون ميده ديگه همه زل ميزنن بهش تا وقتي كه اون فرد از ايستگاه پياده بشه خوب چرا بايد اينطوري اون فرد رو معذب كنيم؟ طوري كه ديگه بگه غلط كردم مثل بت اهنگ گوش كنه !!!!!!

خيلي اين بده دخالت كردن تو كار همديگه نگاه آزار دهنده اي كاش يكم فرهنگ مردم بالا بود.

aznavar

کاربر ويژه
بیخیال سجاد، مهم اینه که این عکسهای قشنگ رو میگیری

اصلا بها به حرف مردم نده اون كاري كه دوست داري رو انجام بده و روش تمركز داشته باش نذار حرف مردم تو رو از اون هدفت منحرف كنن

منم زمستون توي ميدون تجريش داشتم از برفها عكس مي گرفتم مردم با نگاه تعجب انگيز منو دنبال مي كردن گويا دارم كار خلاف شرع انجام ميدادم
متاسفانه شعورها پايينه و هنوز مونده به اون درجه فرهنگ ارتقا پيدا كنه

توي انگليس حتي نمي توني با نگاه ديگري رو ازار بدي اگه بيخودي به يك نفر خيره بشي طوري كه اون احساس آزار كنه مي تونه ازت شكايت كنه من اينو مي دونم كه مي گم.

:گل::گل:

قربون همتون بشم

واقعا طرز فکر اون جماعت چطوریه... من نمیتونم درک کنم آه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام سجاد جان

من هم با همه دوستان در خصوص مطلبی که نوشتید موافقم و حرفشون رو تایید میکنم.

همیشه سعی کن اون کاری که خودت دوست داری و ازش لذت میبری رو انجام بدی و اصلا مهم نیست که بقیه چطوری فکر میکنند.

کاری که شما و یا خیلی از ما در اینجا انجام میدیم از سطح فهم و شعور خیلی از مردم عادی بالاتره یعنی اینو میخوام بگم که همیشه با انرژی و پرتوان باشی.

طرز فکر و یا کاری که تو- مهرداد- بهروز- محمد ها -من و خیلی دیگه از بچه های اینجا داریم انجامش میدیم از دوره زمانیکه درش زندگی میکنیم خیلی جلوتره و واسه عامه مردم قابل درک نیست.

پس ادامه بده و نا امید نباش چون خدا با ماست:گل:

aria_tehran

کاربر ويژه
مثلا من این عکسو زمستون حوالی میدون تجریش در حالی که پشتم هزاران نفر آدم :خنده1:در حال تردد بودند گرفتم
erwacq02npapneuzly0x.jpg

تازه اونورشم یه پل هوایی پر آدم بود که کلی آدم میتونست از بالای پل عکس گرفتن منو تماشا کنه:خنده1:

rahsazan

کاربر ويژه
عکاسان فروم قدر خودتون رو بدونید:

بازار خبر: نه شکار خاص لحظه‌ها، نه بازی خاص با نور، نه تنظیمات پیچیده دیافراگم و و ایزو، این تصویری که می‌بینید نمای ساده‌ای از رودخانه آرام راین است.

در حقیقت نام عکس نیز Rhein II (راین ۲) است. عکسی که دومین برداشت از مجموعه شش عکسی راین است.

جریان افقی مسیر رودخانه و خط موازی بین سبزه‌های ساحل و آسان تلفیقی چشم‌نواز را پدید آورده است. آندریاس گورسکی عناصر غیر اصلی مانند سگ، عابر و ساختمان‌ کارخانه را از انتهای آن حذف کرد.

سایز اصلی عکس ۲۰۱ در ۳۸۰ سانتی‌متر است.

سال ۲۰۱۱ این عکس معروف در حراجی کریستی نیویورک با قیمت پایه ۲.۵ تا ۳ میلیون دلار آماده فروش شد. در انتها خریداری گمنام آن را به قیمت ۴ میلیون و ۳۳۸ هزار و ۵۰۰ دلار خرید.

151090_743.jpg

151092_722.jpg

151091_754.jpg

aznavar

کاربر ويژه
سلام سجاد جان

من هم با همه دوستان در خصوص مطلبی که نوشتید موافقم و حرفشون رو تایید میکنم.

همیشه سعی کن اون کاری که خودت دوست داری و ازش لذت میبری رو انجام بدی و اصلا مهم نیست که بقیه چطوری فکر میکنند.

کاری که شما و یا خیلی از ما در اینجا انجام میدیم از سطح فهم و شعور خیلی از مردم عادی بالاتره یعنی اینو میخوام بگم که همیشه با انرژی و پرتوان باشی.

طرز فکر و یا کاری که تو- مهرداد- بهروز- محمد ها -من و خیلی دیگه از بچه های اینجا داریم انجامش میدیم از دوره زمانیکه درش زندگی میکنیم خیلی جلوتره و واسه عامه مردم قابل درک نیست.

پس ادامه بده و نا امید نباش چون خدا با ماست:گل:

:گل:

خیلی ممنون امیر محسن جان.واقعا همینطور ک میگید از همتون ممنونم کلی آروم شدم:احترام:

mikadd

کاربر ويژه
ادمیزاد فقط یبار زندگی میکنه حیفه زندگیشو اونجور که میخاد انجام نده.:گل:

mohamad$

کاربر ويژه
علاقه به وضعیت جوی علاقه به طبیعت و کوه و بارون اینا تو کتابخونه ذهنی اکثر افراد جایی نداره . نمیتونن بفهمن که چرا یه عده به این چیزا علاقه دارن . جدا از اون مردم ما بسیار فضول هستن . تو سفر که میریم وقتی تو جاده هستید تا یه ماشین به یکی میرسه همه میخ میشن ببینن ماشین بقلی کی توش نشسته ؟ زنه ؟ مرده ؟ خشکله زشته و .. / پارک نهج البلاغه رفته بودم عکس میگرفتم یه بابایی از ده فرسخی از لای درختا داشت نگاه میکرد ببینه من چکار میکنم . LOL

mikadd

کاربر ويژه
دوستان دوره ما مي گذردغصه ها،شادي ها،هر چه باشد ، اماباز هم مي گذرد.دوستان، خوبيها، مهرباني ها را ارج نهيم.فرصتي كوتاه است.حيف باشد كه در اين فرصت كمسهم ما از همه خوبيهاكمترين ها باشد.دوستان مي گذردعمر ما، عمر شما مي گذردو دريغ از اين عمركه اگر با همه خوبيهابي بر و بي حاصلبي ثمر مي گذرد.دوستان قصه تكرار نباشيم هرگزو ببينيم كه سهراب چه گفت :(( تا شقايق باقيست، زندگي بايد كرد))

navid-mashhad

کاربر ويژه
من یکی از اقوامم نقاشی دیواری می کشه تو شهر به صورت پیمانکاری !!! منم گاهی می رفتم کمکش می کردم تقریبا از هر 2 تا ماشینی که رد می شد یک کدوم متلکی مینداخت !!! یه بار یک پیرمرده که کلی فوحش هم بهمون داد!! و اومد با لگد سطل رنگ رو پاش داد!! کمتر کسی بود که برخورد خوبی داشته باشه البته بعضی ها هم پیاده میشدند تشکر می کردند و یک بار یه خانومه برامون نهار و شربت اورد منظورم اینه که جامعه ما اینچنین است!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
حالا واسه عوض شدن حال و هوا یک عکس خفن از تراکم ابر CB در شمال غرب مشهد در بعدازظهر امروز ببینید:

8wmu7cwb45moej60betq.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ابره خیلی امیدوار کننده شده:گل:در ضمن کیپ در نواحی غربی خراسان افزایش چشمگیری داشته:

9ch7zn55ddpi5fqf46jl.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه
تبریک تبریک تبرییییییک به تهرانو کرج...
امشبم پیشاپیش به مشهد که خداکنه بباره:3::84::13:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا