• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
دوستاي خوبم از اين بارشها لذت ببريد با تمام وجود چون كه :گریه:

فكر نمي كنم نياز به توضيح باشه

الگوي كه از شنبه بتدريج حاكم ميشه

3d1x03djrx93lnq42927.png

آخرین ویرایش:
سلام دوستان گلم مشهد با شدت هرچه تمام تر بارون ادامه داره صدای رعد برق عجی مثل انفجار رخ داد که دزدگیر ها به صدا شیشه ها تا مرز ریختن لرزیدن

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
سلام دوستان گلم مشهد با شدت هرچه تمام تر بارون ادامه داره صدای رعد برق عجی مثل انفجار رخ داد که دزدگیر ها به صدا شیشه ها تا مرز ریختن لرزیدن

صدای انفجاری رعد همه جا را لرزاند خیلی وحشتناک بود بارش باران همچنان ادامه دارد.

pokerface

متخصص هواشناسی
امروز بخاطر گرفتن این عکسا کلی متلک بارم کردن. هر ماشینی رد شد چیزی گفت.. به همین خاطر امضامو تغییر میدم

اطراف دریاچه
wrlgk62j10py9a1w63.jpg

punma4dkd412cfue6vrz.jpg

کوچه ای رو به دریاچه

5ij8gsem7yxvs0pho5h.jpg

تنها توصیه ایی که من بهت دارم سجّاد عزیز که ignore کنی‌ و به گرفتن عکسهای پر از خلاقیت خودت ادامه بدی. عکسات واقعا روحیهٔ بخشه.اینجور آدما زیادن ،مهم اینه که دنیا براشون ارزشی قائل نیست اما تو با عکسات کلی‌ آدمو به وجد می‌آری.و کارهات ماندگاره
من وقتایی که حالم واقعا از کسی‌ یا چیزی میگیره اینو گوش میدم و آروم میشم: uck you anyway از گروه Archive

There's a look on your face, / I would like to knock out. / See the sin in your grin, / and the shape of your mouth. / All I want is to see you in terrible pain, ...

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
اصلا راضی نیستم

محمد جان دلم نمي خواست اينو بگم ولي من تصوير مي كنم اين شرايطي كه در تهران بوجود اومده متاسفانه به شكل يك الگو غالب درومده و معلوم نيست تا چه مدت اين الگو ادامه داشته باشه. ممكن براي ماه ها اين الگو دست از سر ما برنداره

هواشناس

کاربر ويژه
سلام

ديروز بارش نسبتا شديد در تبريز رخ داد و فرودگاه 5.2 ميلي متر ثبت كرده. در ايستگاه اول زعفرانيه هم 2.5 ميلي متر بارش رخ داده

آخرین ویرایش:

هواشناس

کاربر ويژه

صدای انفجاری رعد همه جا را لرزاند خیلی وحشتناک بود بارش باران همچنان ادامه دارد.

واقعا صدای وحشتناکی بود به جرات رضاشهر از صبح ده تا رو رد کرده ولی فرودگاه؟؟؟

واي واي واااااااااااااااااااااااااي تبريك ميگم از ته دل

جاي من واقعا خالي ...

mohamad$

کاربر ويژه
این یکی از عکسای سامیاره که امروز دیدم گذاشته فروم . توچال هست از جاده دیزین

abtinT

کاربر ويژه

مهر آباد: 1.6
ژئوفيزيك: 4.7
شميران: 3.8
چيتگر: 0.6
دوشان: ---

:تعجب2:
بارش دیروز شدید ترین بارشی بود که امسال دیدم . طرف ما که سیل راه افتاده بود .
یا ایستگاه های هواشناسی مشکل دارن . یا در جایی قرار گرفتن که درست ثبت نمی کنن .
طرف ما که من حداقل روی 5 میل حساب کردم.

imboeing

کاربر ويژه
هوا صافه و ما هم كلا از خط بارش كشيده ايم بيرون ! دل به ابر هاي گذري بستيم پرفشار شمالي هم كه كلا اسفند به اين ور تخته شده ! :خنده1:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بارش باران همچنان با شدت خوبی در غرب مشهد ادامه داره و هنوز وضع همرفت بینالود مطلوبه.ظهر موقع رعد و برق شدید ها فرامز بودم و اونجاه هم بارش بسیار شدید و با رعد و برقهای سنگین بود.

امروز بعداز ظهر خراسان شمالی باید خیلی خبرا باشه.

اشتباه نکنید منظورم از بارش و رگبار و رعد و برق هست.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا