• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
:تعجب2:
بارش دیروز شدید ترین بارشی بود که امسال دیدم . طرف ما که سیل راه افتاده بود .
یا ایستگاه های هواشناسی مشکل دارن . یا در جایی قرار گرفتن که درست ثبت نمی کنن .
طرف ما که من حداقل روی 5 میل حساب کردم.

ابیتن بارش خیلی محلی بود . همون موقع که اینجا سیل میومد سعادت اباد خبری نبوده . . دمای ایستگاه ها هم دیشب نوشتم فروم اصلا پایین نیومده بود انچنان که نشون میداد رو اونجاها رگبار نزده . من توی اتوبان حکیم داشتم کل اسمان تهران و میدیدم یه جا رعد و برق و ابر قوی بود یه جا صاف

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تا صبح امروز :

mohamad$

کاربر ويژه
هوا صافه و ما هم كلا از خط بارش كشيده ايم بيرون ! دل به ابر هاي گذري بستيم پرفشار شمالي هم كه كلا اسفند به اين ور تخته شده ! :خنده1:

والا فکونم امسال وضعیت تهران گره خورده به رشت . احتمالا اونجا درست شه اینجام درست میشه .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محمد از بجنورد حدود ساعت 12:30 از انتهای هاشمیه مشهد گزارش داد که باران سنجش 8 میلیمتر ثبت کرده:گل:

mohamad$

کاربر ويژه
اون بارونی که محل ما اومد اگه تو کوها هم همونقدر رخ میداد باید 10 سانت بالای کوها برف میومد که عملا من برف خاصی ندیدم پس یعنی تو کوها بارش خفیف بوده

محمد بجنورد

کاربر ويژه
محمد از بجنورد حدود ساعت 12:30 از انتهای هاشمیه مشهد گزارش داد که باران سنجش 8 میلیمتر ثبت کرده:گل:
سلام بر دوستان عزیز
سلام استاد.با زحمتای ما:خجالت2:

هم اکنون مجددا اندازه گیری کردم مقدار بارش رو.حول و حوش 11میل میشه.خوشبختانه بارش همجنان ادامه داره.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیز
سلام استاد.با زحمتای ما:خجالت2:

هم اکنون مجددا اندازه گیری کردم مقدار بارش رو.حول و حوش 11میل میشه.خوشبختانه بارش همجنان ادامه داره.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب مدل ecmwf هنوز در ساعات آینده اعتقاد داره که بارشهای سنگینی در دامنه های شمالی بینالود رخ میده ولی طبق تجربه این موقع از سال نقطه آغاز همرفت از بینالود هست و با توجه به سوی جریانات ما بازهم در سطح شهر مشهد خصوصا نواحی غربی با بارش شدیدی به شکل رگبار و رعد و برق مواجه هستیم:

7ncr6d79db6cghaqxn.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
[QUجان=Amir Mohsen;368283]خوب مدل ecmwf هنوز در ساعات آینده اعتقاد داره که بارشهای سنگینی در دامنه های شمالی بینالود رخ میده ولی طبق تجربه این موقع از سال نقطه آغاز همرفت از بینالود هست و با توجه به سوی جریانات ما بازهم در سطح شهر مشهد خصوصا نواحی غربی با بارش شدیدی به شکل رگبار و رعد و برق مواجه هستیم:

7ncr6d79db6cghaqxn.jpg
[/QUOTE]

ای جان.پس من تو اوج بارشها خواهم بود دیگه نه??

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خیلی جالبه که فردا هم دست کمی از امروز نداره و مطابق این نقشه ها خصوصا در بعداز ظهر، روز جمعه زیبایی در انتظار ما خواهد بود.

fikmvi61rmp7p2601xe.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام محمد جان

به امید خدا که همینطوری میشه:گل:

[QUجان=Amir Mohsen;368283]خوب مدل ecmwf هنوز در ساعات آینده اعتقاد داره که بارشهای سنگینی در دامنه های شمالی بینالود رخ میده ولی طبق تجربه این موقع از سال نقطه آغاز همرفت از بینالود هست و با توجه به سوی جریانات ما بازهم در سطح شهر مشهد خصوصا نواحی غربی با بارش شدیدی به شکل رگبار و رعد و برق مواجه هستیم:

7ncr6d79db6cghaqxn.jpg

ای جان.پس من تو اوج بارشها خواهم بود دیگه نه??[/QUOTE]

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
طبق گزارش سازمان هواشناسي از ابتداي سال جاري طي 2 ماهه فروردين تا پايان ارديبهشت بيشترين مقدار بارش در سطح كشور متعلق به دره شهر واقع در استان ايلام و به ميزان 224 ميلي متر ثبت شده است. پس از آن آبدانان در استان ايلام با 202، بستان در خوزستان 197، ليكك در استان کهكیلویه و بویراحمد 173، مهران در ايلام 173، جوانرود در استان كرمانشاه 157، علي آباد در استان گلستان 153، حسينيه در استان خوزستان با 147، چالدوران در استان آذربايجان غربي 147 و پلدختر در استان لرستان با 143 ميلي متر بترتيب رتبه هاي 2 تا 10 بارش كشور را به خود اختصاص داده اند.

جدول مربوط به اين 10 رتبه بارشي كشور را مشاهده مي نمائيد:

dwuihrlpa81ujmmro83.png

آخرین ویرایش:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
چقدر ابرهاي زيبايي در شمال اسمون تشكيل شدن اگه برام امكانش بود حتما عكس مي گرفتم خيلي ابرهاي زيبايي هستن

وزش شديد باد هم داريم من با توجه به راديو سوند انتظار همرفت رو در بعد از ظهر و عصر امروز بعيد نميدونم.

mohamad$

کاربر ويژه
تیم فوتبال ایران در حد جام جهانی نیست کاری هم به مربی نداره . مورینیو هم بیاد ایران جام جهانی نمیره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا