• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed hh

کاربر ويژه
این آمار رو سایت الف متعلق به احمد توکلی منتشر کرده و متاسفانه مطابق معمول صحت نداره. قیمت متوسط هر متر واحد مسکونی در برلین 2900 یورو بود تا سال گذشته٬ که داره صعود هم می‌کنه. یعنی بیشتر از 12 برابر آمار سایت الف! یعنی چیزی حدود 11 میلیون تومن. این قیمت متوسط داخل شهر بود و در ضمن برلین یکی از ارزون‌ترین کلان‌شهرهای آلمانه (و در آلمان به شهر فقیرها شهرت داره بخاطر وجود تعداد بسیار زیادی مهاجر و پناهنده!). در مونیخ قیمت متوسط واحد مسکونی به متری 5800 یورو در هر متر مربع می‌رسه که برابر با 23 میلیون تومنه و این مقدار متوسطشه. البته درآمدها هم خیلی خیلی بیشتره از تهران.

جالبه که اجاره‌بها در ماگدبورگ از شمال تهران هم بیشتره! من ماهی حدود 35 هزار تومن برای هر متر مربع دارم اجاره خونه می‌دم!!!

خوش امدی فقط بهت میتونم بگم که دودستی نه ده دستی المانو بچسب و فکر ایرانو اتز سرت بیرون کن!!!

ماهان.

کاربر ويژه
ماهان یک سوال . پایه حقوقی در المان چقدر هست .( مهاجر ها رو نمی گم شهروندان خود المان رو می گم )

خب راستش شهروندان آلمان از مزایای خوبی بهره‌مند می‌شن٬ حتا مهاجرهای مثل پناهجوها هم مزایایی مثل حقوق بیکاری دارن تا وقتی در جایی مشغول بشن و برای همین نمی‌شه مقدار مشخصی رو تعریف کرد. به هر حال برای یکی مثل من٬ اگه بعد از درس‌ها بخوام کار پیدا کنم٬ برای تبدیل ویزام به ویزای کار باید حداقل حقوقی برابر با 33600 یورو در سال داشته باشم برای سال اول کار که فکر می‌کنم این مقدار رو بشه به‌عنوان پایه‌ی حقوقی در نظر گرفت.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
این آمار رو سایت الف متعلق به احمد توکلی منتشر کرده و متاسفانه مطابق معمول صحت نداره. قیمت متوسط هر متر واحد مسکونی در برلین 2900 یورو بود تا سال گذشته٬ که داره صعود هم می‌کنه. یعنی بیشتر از 12 برابر آمار سایت الف! یعنی چیزی حدود 11 میلیون تومن. این قیمت متوسط داخل شهر بود و در ضمن برلین یکی از ارزون‌ترین کلان‌شهرهای آلمانه (و در آلمان به شهر فقیرها شهرت داره بخاطر وجود تعداد بسیار زیادی مهاجر و پناهنده!). در مونیخ قیمت متوسط واحد مسکونی به متری 5800 یورو در هر متر مربع می‌رسه که برابر با 23 میلیون تومنه و این مقدار متوسطشه. البته درآمدها هم خیلی خیلی بیشتره از تهران.

جالبه که اجاره‌بها در ماگدبورگ از شمال تهران هم بیشتره! من ماهی حدود 35 هزار تومن برای هر متر مربع دارم اجاره خونه می‌دم!!!

حقیقت امر اینجاست که محمد جان پیغام دادن امروز. منم دیدم که مهرداد دوباره اومده این‌جا و سایرین هم اومدن... برای همین منم اومدم.

ماهان جان

خوشحالم كردي اومدي

مرسي :گل:

Abbath

New member
درودی دوباره،این ابرا چیه که تو این تصویر هست،من که بالای سرم ابری نمیبینم الان

121.JPG

کدخدا

کاربر ويژه
امیر محسن جان تشریف اوردن از امدن بچه ها به فروم حتما بسیار خوشحال خواهند شد :خنده1:

samann

کاربر ويژه
خوب اونطور که بوش میاد از 9 ژانویه هوای سرد به سواحی نفوذ میکنه و شاید رشت هم 10 ژانویه برفی باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا