• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
سال ابی استان تهران هم جنوبی بوده . ورامین تقریبا نرمال کوهستان ها داغون . چقدر گیر دادیم به این ورامین بنده خدا . ابرای امروز کوها چی شد بالاخره جایی از شهر بارون اومد ؟

navid-mashhad

کاربر ويژه
در یک ساعت اخیر حدود 8 میل دیگه اومده ( شبیه بارون آذر 91 می باره که 35 میلی متر اومد )

amir551

کاربر ويژه
دوستان جاتون خالی
هوای توپی داریم دو سه روز اخیر

آخرین ویرایش:

navid-mashhad

کاربر ويژه
باران سنجت از دم صبح چقدر ثبت کرده؟
تا بعد از ظهر 9 تا الان هم 8 تا دیگه = 17 میلی متر-حالا فرودگاه میاد 8-9 میلی متر ( شاید همون 6 تا بعد از ظهر )-تازه همونم تو جدول استان وارد نمیشه - می ترسم بارش های این چند روز رو یادشون بره وارد کنن

سیبری

کاربر ويژه
تا بعد از ظهر 9 تا الان هم 8 تا دیگه = 17 میلی متر-حالا فرودگاه میاد 8-9 میلی متر ( شاید همون 6 تا بعد از ظهر )-تازه همونم تو جدول استان وارد نمیشه - می ترسم بارش های این چند روز رو یادشون بره وارد کنن

شانس شخمی ماست دیگه
تا زمانیکه تربت و کلات میبارید مثل ساعت سایت استان کار میکرد
حالا که به ما رسید آسمون تپید

navid-mashhad

کاربر ويژه
می تونم ادعا کنم اگه منطقه بلوار وکیل آباد ایستگاه هواشناسی داشت الان حول و حوش 300 رسیده بود . اون وقت ما با کلات تو کورس بودیم ( اسمایلی حاجی در حال فرود آوردن شمشیر آخته بر گردن من )

سیبری

کاربر ويژه
بچه ها من دارم میرم بجنورد
رو سرم قرآن بگیرید و واسم دعا کنید
میدونید که رفتن تو جاده های این مملکت کم از خط مقدمه جبهه نداره!
بدرود عزیزان بدرود

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
عجب بارون ملايمي مياد انگار كه پاييز شده. نكنه جاي دو نيمكره زمين عوض شده!

mohamad$

کاربر ويژه
تهران هم کلا در ناهنجاری هست . شاید خیلی نقاط ایران هم اینطور بوده باشن . بارش های شدید خوزستان در این وقت سال . بارش های شدید در تابستون های 2 سال اخیر البرز یا ناهنجاری بارشی رشت و نباریدن برف ! پیشی گرفتن شرق سواحل از غرب اون و ....

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
بارون واقعن شديد داره ميباره جوري كه پدر ماهواره رو در آورده!

navid-mashhad

کاربر ويژه
البته محمد جان شما چهار ساله قبل از این دو سال رو در نظر بگیر -- سال 86-87 : 139.5 میلی متر -- سال 87-88 : 300 میلی متر -- سال 88-89 : 179.5 میلی متر -- سال 89-90 : 130 میلی متر همین طور که میبینی از 4 سال سه سالش زیر نرمال بوده شدید . حالا حقمون نیست 2-3 سال بالای نرمال بشیم ؟ تازه امسال از بهمن به بعد بارش ها نظم آنچنان درستی نداشته .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا