• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
بدون اغراق و بدون شک شمال شرق ایران بهترین وضعیت و تو کل ایران در دو سال اخیر داشته از نظر نرمال بارشی . یعنی نظم بارش ها و نرمال بودن بارش اکثر ماه ها + برف های سنگین به موقع ( دست کم دو ماه زمستون برف سنگین ) . البته از نظر دمایی فکر میکنم ناهنجاری های زیادی داشته . دما های زیاد اردیبهشت یا اسفند و دما های خیلی پایین زمستون قبل دی ماه . حالا نظر خودتون چیه D:

از نظر كميت بارشها خوب بوده اما از نظر توزيع زماني بسيار بد و نامنظم بود. بارشهايي كه الان داريم بعد از يك دوره خشكي طولاني (بيش از يك ماه) اتفاق افتاده. در زمستان هم يك دوره خشكي طولاني مدت مشابه(بهمن ماه) داشتيم. نيمي از بارشهاي امسال در سه يا چهار نوبت بارش بيش از سي ميليمتر نازل شده كه در نوع خودش ناهنجاري محسوب ميشه. بارشهايي كه الان داريم اگر دو هفته زودتر اتفاق مي افتاد براي كشاورزي بسيار مفيدتر واقع ميشد.

mohamad$

کاربر ويژه
البته محمد جان شما چهار ساله قبل از این دو سال رو در نظر بگیر -- سال 86-87 : 139.5 میلی متر -- سال 87-88 : 300 میلی متر -- سال 88-89 : 179.5 میلی متر -- سال 89-90 : 130 میلی متر همین طور که میبینی از 4 سال سه سالش زیر نرمال بوده شدید . حالا حقمون نیست 2-3 سال بالای نرمال بشیم ؟ تازه امسال از بهمن به بعد بارش ها نظم آنچنان درستی نداشته .
چرا حقتون هست . من چکارم

mohamad$

کاربر ويژه
من در مورد تهران هم فکر میکردم دیگه با ترسالی سال ابی قبل افتادیم رو دور خوب . ولی الان دیگه میترسم تهران به دوران خشک گذشته بازگشته باشه . نیمه غربی که واقعا خشکسالی هاش داره سریالی میشه یعنی هر سال زیر نرمال . نمیدونم چرا اینطوری شده .

navid-mashhad

کاربر ويژه
Mashhad[h=4]
+17 °C
w315.gif
15 kmh

Overcast and rain
Feels Like: +17°
Barometer: 1017.0 hPa
Dewpoint: +12°
Humidity: 72.3%
Visibility: 7 km

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
نقشه بارش ارديبهشت ماه 92 + ناهنجاري بر حسب ميلي متر

براساس نقشه مجموع بارش ارديبهشت 92، وزن بارش ها بر روي نيمه غربي كشور و از جمله استان هاي خوزستان، ايلام و لرستان مي باشد. كمترين مقدار بارشها متعلق به نواحي شرقي و مناطق حاشيه البرز جنوبي ست.

6kwfdfuvum8puub1dyr4.png

طبق نقشه هاي مربوط به ناهنجاري نسبت به نرمال بلند مدت، بيشترين كمبود بارش بر روي نيمه شمالي كشور ميباشد بطوريكه در نواحي شمالي اذربايجان هاي شرقي و غربي، سواحل غربي و مركزي خزر، دامنه هاي البرز از 25 تا 75 ميلي متر زير نرمال بلند مدت بارش كسب نموده اند.
در نيمه جنوبي كشور بارش ها نرمال دوره بلند مدت مي باشد و حتي در جنوب غرب كشور بارش ها بيشتر از نرم بوده است. استان هاي بوشهر، نيمه غربي فارس، خوزستان، ايلام و لرستان از 10 تا برخي مناطق 75 ميلي متر بيشتر از نرمال بلند مدت بارش كسب كرده اند.

vgxlgopxr5ubk5fzy07a.png

در نقشه زير مشاهد مي شود كه در نيمه شمالي كشور، در شرق كشور بين 0.01 الي 20 ميلي متر نرمال بارشي را كسب نموده اند نكته قابل توجه اين است كه در برخي مناطق اين ناحيه حتي اين عدد به كمتر از 0.01 ميلي متر مي رسد. در دامنه هاي جنوبي البرز نيز وضع به همين منوال ديده مي شود. در نيمه جنوبي كشور از 1/2 نيمه جنوبي باند غربي به سمت استان هاي نوار جنوبي و جنوب شرق كشور از 80 تا 400 ميلي متر نرمال بلند مدت بارش كسب نموده اند.

hqzja8u0bd2kpuhgcvdy.png

mikadd

کاربر ويژه
بیشترین دمای در نظر گرفته شده توسط نروز برای یک هفته اینده تهران 32 و شمیران 28 ​میباشد

navid-mashhad

کاربر ويژه
بچه ها چند نفر مثل من نمی تونن پسند و تشکر بزنن یا اینکه وقتی می نویسن زیر یک خط دیگه میچسبه به خط بالا سری؟ در ضمن اینجا دیگه برای من رفرش نمیشه باید خودم رفرش کنم متاسفانه

aznavar

کاربر ويژه
بچه ها چند نفر مثل من نمی تونن پسند و تشکر بزنن یا اینکه وقتی می نویسن زیر یک خط دیگه میچسبه به خط بالا سری؟ در ضمن اینجا دیگه برای من رفرش نمیشه باید خودم رفرش کنم متاسفانه

نوید جان برای من که درست کار میکنه. احتمالا از مرورگرت باشه

ماهان.

کاربر ويژه
استقرار ناوه در اروپا، باعث ایجاد پشته‌ی عمیقی روی ایران خواهد شد در روزهای آینده

euro1.48hr.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان

الان بر میگشتم خونه ماشاء الله

ماشاء الله

نمی دونم چه زمانی بارش تموم شده ولی اینجا تو غرب مشهد کلا همه جا آب وایستاده و البته هنوز هم جاریست. معلومه که امشب بالای 10 میلیمتر باریده و من اصلا هیچی چیش رو ندیدم چون مهمونی بودم:ناراحت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
عجب کومولونیمبوسی هم بوده حالا فعلا تصویر ماهواره ایش رو میزام ولی قبل از اینکه برم مهمونی چندتا عکس گرفتم که فردا صبح میذارمشون

4uhjq492y7vzilhysj5e.jpg

navid-mashhad

کاربر ويژه
سلام دوستان الان بر میگشتم خونه ماشاء اللهماشاء الله نمی دونم چه زمانی بارش تموم شده ولی اینجا تو غرب مشهد کلا همه جا آب وایستاده و البته هنوز هم جاریست. معلومه که امشب بالای 10 میلیمتر باریده و من اصلا هیچی چیش رو ندیدم چون مهمونی بودم:ناراحت:
دقیقا 10 تا اومد از سر شب

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا