navid-mashhad
کاربر ويژه
مهدی جان الان سمت شما چطور می باره ؟ فکر کنم کم کم اونجا هم شدید تر بشه
بدون اغراق و بدون شک شمال شرق ایران بهترین وضعیت و تو کل ایران در دو سال اخیر داشته از نظر نرمال بارشی . یعنی نظم بارش ها و نرمال بودن بارش اکثر ماه ها + برف های سنگین به موقع ( دست کم دو ماه زمستون برف سنگین ) . البته از نظر دمایی فکر میکنم ناهنجاری های زیادی داشته . دما های زیاد اردیبهشت یا اسفند و دما های خیلی پایین زمستون قبل دی ماه . حالا نظر خودتون چیه D:
چرا حقتون هست . من چکارمالبته محمد جان شما چهار ساله قبل از این دو سال رو در نظر بگیر -- سال 86-87 : 139.5 میلی متر -- سال 87-88 : 300 میلی متر -- سال 88-89 : 179.5 میلی متر -- سال 89-90 : 130 میلی متر همین طور که میبینی از 4 سال سه سالش زیر نرمال بوده شدید . حالا حقمون نیست 2-3 سال بالای نرمال بشیم ؟ تازه امسال از بهمن به بعد بارش ها نظم آنچنان درستی نداشته .
مهدی جان الان سمت شما چطور می باره ؟ فکر کنم کم کم اونجا هم شدید تر بشه
چرا حقتون هست . من چکارم
بچه ها چند نفر مثل من نمی تونن پسند و تشکر بزنن یا اینکه وقتی می نویسن زیر یک خط دیگه میچسبه به خط بالا سری؟ در ضمن اینجا دیگه برای من رفرش نمیشه باید خودم رفرش کنم متاسفانه
دقیقا 10 تا اومد از سر شبسلام دوستان الان بر میگشتم خونه ماشاء اللهماشاء الله نمی دونم چه زمانی بارش تموم شده ولی اینجا تو غرب مشهد کلا همه جا آب وایستاده و البته هنوز هم جاریست. معلومه که امشب بالای 10 میلیمتر باریده و من اصلا هیچی چیش رو ندیدم چون مهمونی بودم:ناراحت: