• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
طبق تصوير فعلي رادار غرب تهران بارش پراكندش آغاز شد...:گل:
قم هم الان بارش داره...
:گل:تبريز هم الان بارش هاي نسبتا شديد و رگباري سمت غربش داره رخ ميده...

پسرخاله

کاربر ويژه
طبق تصوير فعلي رادار غرب تهران بارش پراكندش آغاز شد...:گل:
قم هم الان بارش داره...
:گل:تبريز هم الان بارش هاي نسبتا شديد و رگباري سمت غربش داره رخ ميده...

:گل::گل:

99vlm3erbao4ugw2nz.jpg

متاستفانه سازمان هواشناسي يكي از محصولات رادار كه مربوط به احتمال وقوع تگرگ به درصد در منطقه مي باشد را روي سايت قرار نمي دهد...:ناراحت:
چند روز پيش من خودم تو اداره هواشناسي بوشهر بودم و كارشناس داشت درباره اون محصول با بنده صحبت مي كرد ولي ميگفت كه برخي محصولات رادار را تهران روي سايت قرار نميدهد و دليلش رو هم مسائل امنيتي ذكر كردند...:خنده2:

فعلا باي باي.................
من برم كافي نت هميشگي خودم و يه كم از نرم افزار هاي نصب شدم استفاده كنم و رادار تبريز رو انيميشن كنم.........
:گل:

mohamad$

کاربر ويژه
امروز تا بالاترین نقطه مسکونی حصارک رفتم ارتفاشو گرفتم 1720 بود . پس شمال غرب شهر تهران مرتفع ترین نقطه مسکونیش 1720 هست . منظورم از دره فرحزاد به سمت غربه که سعادت اباد جزوش نیست

پسرخاله

کاربر ويژه
امروز تا بالاترین نقطه مسکونی حصارک رفتم ارتفاشو گرفتم 1720 بود . پس شمال غرب شهر تهران مرتفع ترین نقطه مسکونیش 1720 هست . منظورم از دره فرحزاد به سمت غربه که سعادت اباد جزوش نیست
آره منم رفتم باورم نمیشد اینجا تهرانه انگار روستاست

ماهان.

کاربر ويژه
در حالی که در ساعات صبح به وقت محلی دمای اولان‌باتور مغولستان 15+‌ بود، الان به 0 رسیده و بارش برف از چند ساعت پیش شروع شده. برف سنگینی هم براش پیش‌بینی شده.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا