• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
همین هفته
0bzb9pdfxskvjant3xql.jpg
yyihs3rs76ed99exxx8w.jpg

abtinT

کاربر ويژه
احتمال داره امسال تابستان تهران پر بارش باشه . با توجه به امار بلند مدت می گم .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز

خدا رو شکر میکنم و خیلی خوشحالم که پیش بینی دیروزم واسه امشب تهران داره محقق میشه :گل:

melight00.gif

Amir Masoud

کاربر ويژه
درود

رگبار های فوق شدید اردبیل را آباد کرده است!!!

واقعا بی نظیره ! اما این دفعه رگبار شدید همراه با مه!!

هم اکنون مه شدید همه جا رو گرفته و هوای خیلی سرد و بادی رو شاهد هستیم ...

زنده باد ییلاقات اردبیل:گل:

این چند عکس مال 2 ساعت پیشه که بیرون بودم

mikadd

کاربر ويژه
الان شاهد بارش باران هستیم.رعدو برقم که پشته هم یه نیم ساعتی هست شروع شده

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
دوستان در محيط باز قرار نگيرن ميزان خطر بالاست

اين نوع رعد و برقها به دليل تزديكي ارتفاع ابر به سطح زمين احتمال وقوقع صاعقه رو بسيار افزايش ميده

كلا اگه فاصله بين برق و شنيده شدن صداي رعد كمتر از 10 ثانبه باشه بسيار خطرناكه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این همون ابر کومولونیمبوسی هست که دیروز وعده داده بودم امشب آسمان تهران رو تیره و تار خواهد کرد:

sudgrwlsa9v3ra1ydfpa.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
من کار ندارم . اقدس کم ثبت کنه راضی نیستم . بارون نیاد باید بره بچشو شیر بده اقدس خانم D:

Amir Masoud

کاربر ويژه
باید دید این دفعه ایستگاه اردبیل چقدر ثبت می کنه...

در هر حال سیل هم که بیاد ، که اومد! بازم بالای 3 میل ثبت نخواهد شد!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
quote_icon.png
نوشته اصلی توسط mohammadsadat

دوستان عزیز:گل:، مهرداد، سیبری، محمد تهران، شهاب و سایر دوستانی که به بحث آمارهواشناسی علاقه مندن، یه درخواست و یه پیشنهاد دارم:
من قبلنا خیلی دنبال نقشه بارش یا نقشه دمای کشور گشته ام ولی هیچوقت نتونستم چیز مناسبی پیدا کنم، در واقع اطلاعات یا خیلی پراکنده یا در کتاب های قدیمی و به صورت نقشه های بی دقت هستند. سایت های استان ها نقشه هایی واسه خودشون دارن که هرچند خوب و به روز هستند ولی خوب من کل کشور مدنظرمه. تا جایی که یادمه تنها نقشه بارش کشور رو در جغرافیای دوم دیبیرستان دیدم
جالبه که سازمان هم فقط نقشه های وضعیت موجود و سپس نقشه مقایسه با نرمال رو قرار میده اما نقشه خود نرمال رو قرار نمیده
نمیدونم شاید من با دقت نگشته باشم، حالا درخواستم از این دوستان اینه که اگه اطلاعات یا نقشه ای دارن که خوب و لطف کنن اینجا قرار بدن
وگرنه درخواستم اینه که قسمتی از فعالیتمون در اینجا واسه پیدا کردن نقشه های مناسب یا درست کردن نقشه های مزبور باشه

سلام و صبح دوستان بخیر
محمد جان با اجازت دوستان رو منشن کردم که این پست رو حتما ببینن

@mehrdad_teh
@سیبری
@mohamad$
@92 ناهنجار

درود بر محمد رضا

محمد جان منظورت رو دقيقا متوجه نشدم منظور از نقشه، نقشه نرمال بارش هست يا نقشه پيش بيني روزانه بارش؟

اگه نقشه پيش بيني بارش بخواي به نظر من سايت واندرگراند از همه بهتر هست چون هم مدل جي اف اس و هم اي سي ام دابليو اف رو داره و من اغلب اوغات از اين سورس در نتيجه گيري هام استفاده مي كنم.

در مورد نقشه نرمال بارش من هنوز به منبع مناسبي دسترسي پيدا نكردم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا