بارش ها تا ساعت 16:30
استان اردبیل و شمال شرق آدربایجان شرقی بارش خوبی داشتن
1 Pars Abad Moghan (Iran) 17.0 mm 2 Ahar (Iran) 13.0 mm 3 Ardebil (Iran) 7.0 mm 4 Meyaneh (Iran) 3.0 mm 5 Sarab (Iran) 3.0 mm 6 Zanjan (Iran) 2.2 mm 7 Orumieh (Iran) 2.0 mm 8 Anzali (Iran) 1.3 mm 9 Hamedan (Iran) 1.0 mm 10 Rasht (Iran) 0.3 mm 11 Kermanshah (Iran) 0.2 mm 12 Sanandaj (Iran) 0.2 mm 13 Khoy (Iran) 0.2 mm 14 Makko (Iran) 0.2 mm 15 Maragheh (Iran) 0.2 mm 16 Mohabad (Iran) 0.2 mm 17 Tabriz (Iran) 0.0 mm
سري دوم
دوستان ببخشيد با موبايل گرفتم كيفيت بالا نيست
به به خوشمان آمد داش مهرداد گل:گل:
دوستان در محيط باز قرار نگيرن ميزان خطر بالاست
اين نوع رعد و برقها به دليل تزديكي ارتفاع ابر به سطح زمين احتمال وقوقع صاعقه رو بسيار افزايش ميده
كلا اگه فاصله بين برق و شنيده شدن صداي رعد كمتر از 10 ثانبه باشه بسيار خطرناكه
درود مهرداد جان
خیلی عالی شده .بهت تبریک میگم.ماشاء الله یک پا storm Chaser شدی.
دمت گرم:گل:
خیلی دوست داشتم عکسات رو و کلی شارژ شدم:دوست:
درود بر محمد رضا
محمد جان منظورت رو دقيقا متوجه نشدم منظور از نقشه، نقشه نرمال بارش هست يا نقشه پيش بيني روزانه بارش؟
اگه نقشه پيش بيني بارش بخواي به نظر من سايت واندرگراند از همه بهتر هست چون هم مدل جي اف اس و هم اي سي ام دابليو اف رو داره و من اغلب اوغات از اين سورس در نتيجه گيري هام استفاده مي كنم.
در مورد نقشه نرمال بارش من هنوز به منبع مناسبي دسترسي پيدا نكردم.
10 ثانیه که یعنی رعد و برق 3 کیلومتر فاصله داره. من شنیده بودم کمتر از 3 ثانیه باشه. و این توی یکی از بازیهای جام ملتهای اروپای پارسال، بازی اوکراین و فرانسه اتفاق افتاده بود که به همین دلیل بازی لغو شد!
سلام مهرداد جان:گل:
منظورم نقشه های نرمال بارش و دمای کشوره
همونطور که خودتم میدونی سازمان همیشه نقشه وضعیت موجود و بعد نقشه مقایسه با نرمال رو میزنه و خود نقشه های نرمال رو نمیزنه
خنده داره ولی آخرین نقشه در این زمینه رو در جغرافیای سال دوم دبیرستان دیدم، کوچیک و نامفهوم
پیشنهادم اینه با کمک بچه ها دنبال تهیه چنین نقشه هایی هرچند غیردقیق باشیم
از دور صدای رعدو برق میاد