• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aria_tehran

کاربر ويژه
0dk6u5kfaaq1b6sq0tyh.png

Amir Masoud

کاربر ويژه
بارش ها تا ساعت 16:30
استان اردبیل و شمال شرق آدربایجان شرقی بارش خوبی داشتن

خدا رو شکر همین 7 میل رو ثبت کردن

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود مهرداد جان

خیلی عالی شده .بهت تبریک میگم.ماشاء الله یک پا storm Chaser شدی.

دمت گرم:گل:

خیلی دوست داشتم عکسات رو و کلی شارژ شدم:دوست:

ماهان.

کاربر ويژه
دوستان در محيط باز قرار نگيرن ميزان خطر بالاست

اين نوع رعد و برقها به دليل تزديكي ارتفاع ابر به سطح زمين احتمال وقوقع صاعقه رو بسيار افزايش ميده

كلا اگه فاصله بين برق و شنيده شدن صداي رعد كمتر از 10 ثانبه باشه بسيار خطرناكه

10 ثانیه که یعنی رعد و برق 3 کیلومتر فاصله داره. من شنیده بودم کمتر از 3 ثانیه باشه. و این توی یکی از بازی‌های جام ملت‌های اروپای پارسال، بازی اوکراین و فرانسه اتفاق افتاده بود که به همین دلیل بازی لغو شد!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
درود مهرداد جان

خیلی عالی شده .بهت تبریک میگم.ماشاء الله یک پا storm Chaser شدی.

دمت گرم:گل:

خیلی دوست داشتم عکسات رو و کلی شارژ شدم:دوست:

خواهش مي كنم امير جان :گل:

ولي اين يك نوع با جون بازي كردن هست كلا رعد و برق هايي از اين دست بسيار خطرناك هستن و هر آن اصابت صاعقه در كسري از ثانيه مي تونه انسان رو از زندگي ساقط كنه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اگه همه چیز ردیف باشه احتمالا اواخر همین هفته عازم سواحل زیبای کاسپین هستم و آرزو میکنم که در اون زمان دوره پر بارشی رو در شمال ایران تجربه کنم.:گل:

mohammadsadat

کاربر ويژه

درود بر محمد رضا

محمد جان منظورت رو دقيقا متوجه نشدم منظور از نقشه، نقشه نرمال بارش هست يا نقشه پيش بيني روزانه بارش؟

اگه نقشه پيش بيني بارش بخواي به نظر من سايت واندرگراند از همه بهتر هست چون هم مدل جي اف اس و هم اي سي ام دابليو اف رو داره و من اغلب اوغات از اين سورس در نتيجه گيري هام استفاده مي كنم.

در مورد نقشه نرمال بارش من هنوز به منبع مناسبي دسترسي پيدا نكردم.

سلام مهرداد جان:گل:
منظورم نقشه های نرمال بارش و دمای کشوره
همونطور که خودتم میدونی سازمان همیشه نقشه وضعیت موجود و بعد نقشه مقایسه با نرمال رو میزنه و خود نقشه های نرمال رو نمیزنه
خنده داره ولی آخرین نقشه در این زمینه رو در جغرافیای سال دوم دبیرستان دیدم، کوچیک و نامفهوم
پیشنهادم اینه با کمک بچه ها دنبال تهیه چنین نقشه هایی هرچند غیردقیق باشیم

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
10 ثانیه که یعنی رعد و برق 3 کیلومتر فاصله داره. من شنیده بودم کمتر از 3 ثانیه باشه. و این توی یکی از بازی‌های جام ملت‌های اروپای پارسال، بازی اوکراین و فرانسه اتفاق افتاده بود که به همین دلیل بازی لغو شد!

توي همون بازي يورو 2012 بين اوكراين و فرانسه به يكباره آسمون بهم ميريزه و رعد و برق هاي پي در پي باعث لغو بازي ميشه به داورها آموزش دادن كه اگر فاصله رويت برق و شنيدن رعد كمتر از 10 ثانيه باشه بايد بازي لغو بشه و اين بازي هم به همين دليل لغو شد.

تجربه ي تلخي در گذشته در زمين بازي بوقوع پيوست كه در طي اون 11 نفر از بازيكنان فوتبال بر اثر اصابن صاعقه در دم جان باختن.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سلام مهرداد جان:گل:
منظورم نقشه های نرمال بارش و دمای کشوره
همونطور که خودتم میدونی سازمان همیشه نقشه وضعیت موجود و بعد نقشه مقایسه با نرمال رو میزنه و خود نقشه های نرمال رو نمیزنه
خنده داره ولی آخرین نقشه در این زمینه رو در جغرافیای سال دوم دبیرستان دیدم، کوچیک و نامفهوم
پیشنهادم اینه با کمک بچه ها دنبال تهیه چنین نقشه هایی هرچند غیردقیق باشیم

سلام محمد عزيز
:گل:
محمد جان نقشه نرمال بارش سالانه رو ندارم و هنوز از منبع مناسبي بهش دست پيدا نكردم اما نقشه انيميشن همدماي ميانگين نرمال رو مي توني از توي وبلاگم ببنين البته چون اين انيميشن از تك تك روزهاي 365 روز سال تهيه شده حجم بالايي داره:

http://havayetehran.blogfa.com/category/35

آخرین ویرایش:

mohamad$

کاربر ويژه
تو ایران رعد و برق بزنه بازی تعطیل نمیشه چون اونوقت مجبورن برای تیم مهمان یه شب دیگه هتل بگیرن اونوقت چون فدراسیون فوتبال پول نداره مجبورن از بودجه هواشناسی کم کنن . آقای صناعی هم مخالفت میکنه و در نتیجه مسئولیت مرگ و میر بازیکن بر اثر رعدو برق به عهده خود مرحوم هست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا