• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
وایییییییی

چقدر سرعت انجمن کم شده!!!7دقیقه طول کشید تا این صفحه واسم باز شد!!از مدیران عزیز میخوام که پیگیری کنن{که چرا سرعت کم شده}

علی سرعت این انجمن خیلی پایین اومده ......
دو ساعته دارم میام اینجا.....
به گوشیت هم زنگ زدم جواب ندادی.......
دسترسی بده تا تصویر ماهواره رو بزارم تو وبلاگ..........
زود ...
منتظرم...
من برم برسم به انجمن خودمون...
بای

هواشناس

کاربر ويژه
شهرخبر: فرماندار پلدشت از جاری شدن سیل در ۶ روستای این شهرستان خبر داد و افزود: در اثر بارش شدید باران در شب گذشته و امروز و جاری شدن سیل روستاهای علی نظر، ساختمان، پیله سوار، بهلول آباد و قیر کندی و میرزاکندی، خسارت جدی دیده اند.

جبار طالبی با اشاره حضور اکیپ ستاد حوادث شهرستان و نیروهای امدادی در محل های حادثه دیده برای بررسی وضعیت، افزود: این سیل خسارت جانی در بر نداشته ولی به منازل مسکونی و اراضی کشاورزی و احشام این روستاها خسارت جدی وارد شده است.

وی یاد آور شد: در اثر این سیل پل ارتباطی روستای پیله سوار تخریب و ارتباط با این روستا با شهر قطع شده و گروههای راهدای در حال مرمت و برقرار ارتباط این روستا با مرکز شهر هستند.

بارش تگرگ به اراضی کشاورزی شهرستان چایپاره خسارت زد

همچنین در اثر بارش شدید تگرگ که عصر دیروز در چایپاره روی داد بیش از ۶۰۰ هکتار از مزارع این شهرستان در حوالی روستاهای قنات باقربیگ، قره کندی، بسطام کسیان و چومران خسارت دید.

علیلو مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خسارت وارد شده به باغات در حدود ۲۰ درصد ، مزارع گندم در حدود ۱۰ درصد و مزارع کدو و آفتابگردان در حدود ۳۰ درصد اعلام کرد و گفت: میزان خسارت وارد شده در حال بررسی است ، که متعاقبا اعلام خواهد شد.

منبع: مهر

arak

New member
سرما ینی این:تعجب2:

kkr4mboa6jecx7ljjxqi.jpg

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
بهتره درباره تهران دیگه صحبت نکنیم واقعا حالم بهم میخوره اسم هوای تهران میاد دیشب ساعت 12 رعد وبرق در حد انفجار بود ساعت 3 هم باد داشت پنجره ها رو میکند نتیجش این شد که امروز عین معتادا خواب بودم انقدر که دیشب خوابم بهم ریخت اونوقت یک قطره هم بارون نیومد

rahsazan

کاربر ويژه
palang

palang
user-online.png

m-fani.gif

neshan2.gif
neshan2.gif
neshan1.gif
neshan1.gif
neshan1.gif

مدیر فنی سایت میگویند:
تا رفع مشکل سرور که امروز رخ داده همه دوستان را به صبر دعوت مینماییم:adambarfy:

داش محمد قرار بود شما امروز تصویر خودتون رو بزارید تو انجمن ....
پس چی شد؟؟؟
من از ادم های بد قول خوشم نمیاد اصلا....

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
رگبار شديدي اينجا اتفاق افتاد قطره هاي بارون بسيار درشت بودن

الان هم رعد و برق پي در پي ميزنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا