• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
تشکیل کم فشار حاره ای به روی دریای عرب و حرکت ان به سمت کشور در روزهای اینده:(اضطراب البحر)
دریای عمان و تنگه هرمز به شدت مواج خواهد شد....
مناطقی از جنوبشرق کشور بارش رگباری شدیدی خواهند داشت و تنگه هرمز نیز بارش خوبی داره...

met14.gif

navid-mashhad

کاربر ويژه
سلام
امروز یه کوهنوردی 2-3 ساعته انجام دادم و یه مقدار زیره کوهی هم جمع کردم ( البته شک داشتم زیره باشه ولی الان مطمئنم )
زیره هاش هنوز نارسه و گل های ریزی داره خیلی بوی خوبی هم داره
یه برگ های خوش بو هم بود که فکر کنم پونه بود اما از خیرشون گذشتم
خلاصه که در دامان طبیعت خوش گذشت:گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
بدو دو تا سنگک مشتی بگیر دارم می آم :خنده2:
زندگی خوابگاهی این چیزا رو هم داره
آدم تازه قدر پدر مادرو و خانوادرو میفهمه. ما هم نیس که پسریم یکم گ( )ادیم.(ش):خنده2:
ولی خوب خودش یه خوبی هایی هم داره
دور رفقا بودن یه حال دیگه ای داره.

:فرار:

:گل:

arak

New member
پس حتما مصلي امام هم فيض ميبري
هر جمه میریم فیض می بریم، ولی زمان نمایشگاه کتاب یه فیض دیگه ای بردیم:خنده2:
راستس اون پارک بالاتر از اندیشه عجب جایی،دو بار اونجا اعمال قانون شدیم . میبینی خبری نیست،یه دفعه یه پلیس ازون پشت مشتا می آد بیرون.البته خیلی زیاد بمون گیر ندادن
فکر بد نکنی،اون موقع یه کم سرو صدامون رفت بالا و یکمم مسخره بازی در اوردیم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آرش عزیز از سعادت آباد

در حدود نیم ساعت پیش خبر از رعد و برقهای شدید در نواحی غربی تهران داد ولی میگفت سمت سعادت آباد بارش چندانی رخ نداده!!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
محمد از آرياشهر

اگه جمعه قصد رفتن به توچال رو داري اينو بهت بگم كه، روز جمعه از شدت ناپايداري ها و فعاليت سامانه بارشزا كاسته ميشه و عمده ناپايداري ها محدود به بعد از ظهر و اوايل شب ميشه و طبق مدل ها ارتفاعات البرز براي بعد از ظهر جمعه شرايط رشد ابرهاي همرفتي و بالطبع بارش هاي رگباري و رعد و برق رو داراست.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
هر جمه میریم فیض می بریم، ولی زمان نمایشگاه کتاب یه فیض دیگه ای بردیم:خنده2:
راستس اون پارک بالاتر از اندیشه عجب جایی،دو بار اونجا اعمال قانون شدیم . میبینی خبری نیست،یه دفعه یه پلیس ازون پشت مشتا می آد بیرون.البته خیلی زیاد بمون گیر ندادن
فکر بد نکنی،اون موقع یه کم سرو صدامون رفت بالا و یکمم مسخره بازی در اوردیم.

فكر مي كنم پارك كوروش رو مي گي قبل از اتوبان همت :silverstar:

گير ندن مي خوان چكار كنن ؟ :81:

مهرداد جان به جرات میتوان گفت که وبلاگ شما کامل ترین و جامع ترین و گرافیکی ترین وبلاگ هواشناسی ایران است...
من واقعا وبلاگ شما رو دوست دارم و از اطلاعات جامعی که میزارید استفاده می کنم...
امیدوارم که در همه مراحل زندگی موفق باشید...

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امروز ظهر نقشه های تراز های مختلف جو رو که می دیدم باز هم ناهنجاریهای عجیبی در منطقه قراره رخ بده و در واقع همون ترافی که منجر به وقوع بارشهای رگباری در بخشهایی از شمال غرب کشور و تهران شده ابتدا به تدریج به جنوب عراق سپس شمال خلیج فارس -تنگه هرمز و بخش غربی اقیانوس هند و دریای عرب کشیده شده و منجر به سرکوب شدید زبانه های پر فشار جنب حاره ای میشه و اجازه نمیده که کشور به صورت کامل تحت سیطره قرار بگیره و حداقل تا اواسط هفته آینده نیمه شمالی کشور به تناوب تحت تاثیر همرفتهای نسبتا قوی با اولویت رعد و برقهای شدید قرار میگیره و خوب اون ترافی که صحبتش رو کردم به داخل هاریکین شمال غرب اقیانوس هند متصل خواهد شد و سپس به صورت یک سردچال بیسابقه در اون بخش از خاورمیانه میشه که ره آوردش رگبار و رعد و برق شدید و احتمالا بارش بیسابقه و شدید تگرگ شدید در کشور های عربی حاشیه شرقی خلیج فارس- دریای عمان میشه و این بارشها تا جنوب شرق کشور ما نیز امتداد خواهد یافت.

در مورد شمال شرق هم بارشهایی متاثر از این شرایط اقلیمی خاص احتمال رخداد خواهد داشت که انشاء الله در آینده بیشتر در موردش صحبت خواهیم کرد.

mohamad$

کاربر ويژه
محمد از آرياشهراگه جمعه قصد رفتن به توچال رو داري اينو بهت بگم كه، روز جمعه از شدت ناپايداري ها و فعاليت سامانه بارشزا كاسته ميشه و عمده ناپايداري ها محدود به بعد از ظهر و اوايل شب ميشه و طبق مدل ها ارتفاعات البرز براي بعد از ظهر جمعه شرايط رشد ابرهاي همرفتي و بالطبع بارش هاي رگباري و رعد و برق رو داراست.
تشکرمن سعی میکنم دیگه ساعت 5 از دربند حرکت کنم که 11 قله توچال باشم . منم واسه همین پرسیدم . بارون و مه و برف و باد و اینچیزا مشکلی نداره ولی رعد و برق تو کوه شوخی بردار نیست میزنه سه شقمون میکنه هر شقمون میوفته یه وری

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد جان به جرات میتوان گفت که وبلاگ شما کامل ترین و جامع ترین و گرافیکی ترین وبلاگ هواشناسی ایران است...
من واقعا وبلاگ شما رو دوست دارم و از اطلاعات جامعی که میزارید استفاده می کنم...
امیدوارم که در همه مراحل زندگی موفق باشید...

ممنونم شهاب جان

من از اينكه سازمان هواشناسيمون از نظر سطح گرافيك نسبت به كشورهاي حاشيه خليج فارس بخصوص امارت بسيار عقب هست ناراحت مي شم و فعلا جديدت و تلاش براي بهبود اوضاع ازشون نديدم من كه از درون سازمان و اوضاع و احوالي كه بر اونها مي گذره با خبر نيستم اما هر دليلي داشته باشه عقب موندگي هيچ توجيهي نداره بايد به هر قيمتي كه شده ما هم با سطح جهان نه با سطح منطقه لا اقل پيشرفت كنيم.

موضوع ديگه مساله سيستم رادار كشور هست كه فوق العاده عقب هستيم و همين مقدار هم كيفيت مناسبي نداره ببنيد ايالات متحده با اون مساحت عظيم چه مقدار سطح پوشش رادار داره كه يك تصوير جامع از كل كشور آمريكا ارائه ميده و مثلا مي تونيم در اين تصوير با كيفيت بالا يك سيستم بارشي رو از غرب تا شرق آمريكا پيگيري و دنبال كنيم . تعداد محصولات رادار آمريكا متنوع و قابل قياس نيست.

mohamad$

کاربر ويژه
آرش عزیز از سعادت آباد

در حدود نیم ساعت پیش خبر از رعد و برقهای شدید در نواحی غربی تهران داد ولی میگفت سمت سعادت آباد بارش چندانی رخ نداده!!

سلام امیر محسن جان . دیگه ببین وض ما چی شده که سامیار خوشبین هم نامید شده . امروز به من گفت سعادت اباد خبری نبوده .

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
تشکرمن سعی میکنم دیگه ساعت 5 از دربند حرکت کنم که 11 قله توچال باشم . منم واسه همین پرسیدم . بارون و مه و برف و باد و اینچیزا مشکلی نداره ولی رعد و برق تو کوه شوخی بردار نیست میزنه سه شقمون میکنه هر شقمون میوفته یه وری

سعي كن از 12 به بعد توي ارتفاعات بالا نباشي البته همونطور كه گفتم از شدت فعاليت سيستم به نحو ملموسي كاسته ميشه و ناپيداري ها از حالت سيستمي به همرفتي و محلي مبدل ميشن.

mohamad$

کاربر ويژه
اقدس

ساعت 19:30 / +27 نیمه ابری

ساعت 20:30 / +24 ابری

نتیجه » بارش چندانی نبوده اقدس به جای بارش بره سبزی پاک کنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا