• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Abbath

New member
به به سلام عباس جان
میفرمودید قربان تشریف میارید یه گاوی گوشفندی شتری ... قربانی میکردیم:خنده2:
دلمون تنگ شده بود خوبی انشالله؟

درود بر تو محمد رضای عزیز

نفرمایید قربان ما شما رو همین طوری هم قبول داریم

الان سوار بر لاکپشت(دیال اپ) اومدم ببینم چه خبره؟هر 2 دقیقه یه دونه از پست های تاپیک نمایان میشه:خنده2: سرعت افتضاحه

Abbath

New member
حاج عباس رفته بودن دریای کاسپین ( قزوین ) شنا کنن . اقا اینقدر قزوین تگرگ و بارون اومد ظرف بارونسنجش نشکست این چند روز ؟ D:

آقا الان دارم از لب دریا باهاتون صوبت میکنم:خنده2:

محمد جان تو اوج اون بارشا من مشهد بودم و این مدرک کوفتیمو داشتم میگرفتم،همین رسیدم قزوین بارشا تموم شده بود و مشهد بارشاش شروع شد،ماهان هر جا میره سرما و بارش میبره،من هرجا میرم بارشا قطع میشه

ماهان.

کاربر ويژه
امروز تظاهراتی داخل شهر داشتیم که توسط مسئولین دانشگاه سازماندهی شده بود در اعتراض به اقدام پارلمان ایالتی در کاهش بودجه دانشکده پزشکی دانشگاه ماگدبورگ و ادغامش با دانشکده پزشکی شهر هاله (که دومین شهر بزرگ همین ایالت ماست!). چندین هزار نفر بعد از حرکت از دانشگاه به مرکز شهر در میدان کلیسای جامع جمع شدند

البته خب تظاهراتش زیادی سوسولی بود (بیشتر شبیه به کارناوال و پارتی خیابانی بود تا تظاهرات) و انگار عزیزان پلیس آلمان باید چند جلسه توجیهی بیان ایران که ببینن چطور رییس پلیس باید بیاد کف خیابون و تظاهر کننده‌ها رو درو کنه و بعدش بره کاندید انتخابات بشه!!!

DSC_0018.jpg

DSC_0053.jpgDSC_0078.jpgDSC_0111.jpg

Amir Masoud

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیز

امروز در اردبیل روز سردی رو گذراندیم و حتی مجبور به استفاده از بخاری ماشین شدم!!!

ساعت 4 بارش بسیار شدید و مداوم باران شروع شد و تا ساعت 7:30 مدامو بارید و سیل در شهر جاری شد!!!

این دفعه مطمئنم حد اقل باید 15 میل ثبت بشه...

روز خیلی پر کاری داشتم و الان تازه رسیدم خونه ، جاتون خای:خجالت2:

بیشینه دمای امروز اینجا 16.8+ شد و الان 10+ هست ...:گل:

Abbath

New member
خیلی ببخشید من پستارو لایک میکنم اما به علت سرعت پایین مثل اینکه لایک نمیشه،شرمندتونم

آقا قزوین به نرمالش نرسید با این بارشا؟

آخرین ویرایش:

ماهان.

کاربر ويژه
ماهان هر جا میره سرما و بارش میبره،من هرجا میرم بارشا قطع میشه

جاتون خالی امروز هم 2 میلیمتر بارش بصورت رگباری داشتیم.
با این حساب، بارش ماه می اینجا به 108.4 میلی‌متر رسیده که 138% از نرمال بیشتره.
نقشه رادار نشون می‌ده که از ساعاتی دیگه بارش شدید و رعد و برق رو به مدت حداقل یک‌ ساعت داریم.

mahmood600

کاربر ويژه
cio41swsZVhb7

Abbath

New member
دوستان اینجا مثل اینکه نسخه موبایل نداره،چون من تو پی تی راحت با موبایل میرم و پست میزارم،اما اینجا کلا برام اجق وجق باز میشه،اصن با تپاتاک نیمیشه اومد:خنده2:

ماهان.

کاربر ويژه
دوستان اینجا مثل اینکه نسخه موبایل نداره،چون من تو پی تی راحت با موبایل میرم و پست میزارم،اما اینجا کلا برام اجق وجق باز میشه،اصن با تپاتاک نیمیشه اومد:خنده2:

تاپاتاک نداره ولی نسخه موبایل داره عباس جان. البته سرعتش با ایرانسل زیاد جالب نبود و من با دعای "امن یجیب" با گوشی پیج‌ها رو وا می‌کردم!!

Abbath

New member
تاپاتاک نداره ولی نسخه موبایل داره عباس جان. البته سرعتش با ایرانسل زیاد جالب نبود و من با دعای "امن یجیب" با گوشی پیج‌ها رو وا می‌کردم!!

:خنده2: برای من کلا به هم ریخته باز میشه،نمیدونم چرا اینطوریه

آقا پول تلفن خونه زیاد میاد کلمو میکنن،فعلا بدرود،سعی میکنم روزی یکبار سر بزنم

ماهان.

کاربر ويژه
این موجی که قراره به سمت ما بیاد تا الان جهتش همینه که کشیدم. اگه مث دیروز نشه که یهویی به یه سمت دیگه منحرف بشه!!

Untitled.jpg

saeed hh

کاربر ويژه
اینکه عصرا بارون میاد خوبه وزمینا رو خیس میکنه با بادی که شبا میاد هوارو مطبوع میکنه ولی نمیدونم چرا انقدر دلگیره البته شایدم واسه من اینجوریه!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا