درود بر حامد عزیزدرود بر همگی ، من هم به خاطر گل روی مهرداد عزیز منبعد در این انجمن فعالیت خواهم کرد :گل:
سلام وعرض ادب به امیرمحسن عزیزوهمه دوستان خیلی خوشحالم بالاخره بازهمه دوستان یک جا جمع شدن من کم می تونم بیام نت ولی همین که می یام می بینم همه درکنارهم با قدرت جلو می رن خیلی خوشحال می شم ارزوی موفقیت برای همه دوستان
حداقل بچه ها محل سکونت مشخص کنن مخصوصا تهرانی های عزیز خیابون یا منطقه خودشون
mohamad$[/URL گفت:268450]امیر محسن یه سوال . بر چه اساسی رطوبت تراز 700 و معیار بارش قرار میدید ؟ اگر اینطور بود که باید هر سری کل ایران بارش سنگین رخ میداد .
رطوبت تراز 850 به نظر من منطقی تره برای نسبت دادنش به بارش ولی 700 دوره
سلام وعرض ادب به امیرمحسن عزیزوهمه دوستان خیلی خوشحالم بالاخره بازهمه دوستان یک جا جمع شدن من کم می تونم بیام نت ولی همین که می یام می بینم همه درکنارهم با قدرت جلو می رن خیلی خوشحال می شم ارزوی موفقیت برای همه دوستان
تا به امروز ایران باید 67 میل میومد که این عدد امسال تا به امروز 96 میل بوده که ترسالی امسال رو تا به امروز نشون میده !
اره امیرجان ولی خدا کنه این دی ماه ازاین وضعیتش بیرون بیاد چون بهترین موقع برای باریدن برف همین چله بزرگه والان وضعیت برف زاگرس والبرز خیلی جالب نیست که امیدوارم دردوسه هقته اینده ارتفاع بگیره ودل همه رو شاد کنهتا به امروز ایران باید 67 میل میومد که این عدد امسال تا به امروز 96 میل بوده که ترسالی امسال رو تا به امروز نشون میده !