• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amir tehranpars

کاربر ويژه
استاد مهرداد ، ناوه ی به این عمیقی رو شرق مدیترانه داره شکل میگیره پس چرا بارشها آنچنان که باید و شاید قدرت ندارن میتونه خاموشی شاخص های دریای سرخ باشه!؟

samann

کاربر ويژه
با توجه به وضعیت شاخص ها تا اطلاع ثانوی مدیترانه قدرت چندانی نخواهد داشت. عمده رطوبت ارسالی از دریای سرخ خواهد بود/

babak2006

کاربر ويژه
احتمال داره تا 20 30 برسه؟ GFS که زیاد در نظر نگرفته؟
نروژ و فورکا براساس ecm پیش بینی می کنند هرچیزی ممکنه اتفاق بیافته من بارها دیدم همین سایت نروژبرای یکشهر6میل بارش درنظرگرفته اما بارشی بیشتراز20میل براش ثبت شده پس تنها کاری که می تونیم انجام بدیم امید داشتنه

کدخدا

کاربر ويژه
محمد از بجنورد امد الان صفحه 491 ببینیم تا چند دقیقه دیگه میرسه این صفحه
سرعت نتش چند کیلومتر در ساعت میره : دی

EP-IEE

کاربر ويژه
خدا یا یه بارش خوبی داشته باشیم خعلی وقته برف خوبی تو کرج نداشتیم به جز آبان سال پیش

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام دوستان

ابتدا خیرمقدم عرض میکنم به اساتید بزرگوارم{مهردادجان-امیرتهرانپارس گرامی و بابک عزیز}

چه خبر از نقشه ها؟؟مثل اینکه شمالشرق از این موج پیشرو چیز زیادی عایدش نمیشه!!!!:52::52::گریه::گریه::گریه:،هرچی خدا بخواد!!!!!!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
محمد از بجنورد امد الان صفحه 491 ببینیم تا چند دقیقه دیگه میرسه این صفحه
سرعت نتش چند کیلومتر در ساعت میره : دی

سلام داداشی،خوبی؟؟:خنده2::خنده2:

اتفاقا اومدم خونه ی عموم سرعتش خیلی کمه!!!!!!مشهدم،اگه بجنورد بودم همه ی صفحات عقب مونده رو تو 10دقیقه میخوندم ولی با این نت نمیتونم{خیلی کمه سرعتش}

کدخدا

کاربر ويژه
سلام دوستان

ابتدا خیرمقدم عرض میکنم به اساتید بزرگوارم{مهردادجان-امیرتهرانپارس گرامی و بابک عزیز}

چه خبر از نقشه ها؟؟مثل اینکه شمالشرق از این موج پیشرو چیز زیادی عایدش نمیشه!!!!:52::52::گریه::گریه::گریه:،هرچی خدا بخواد!!!!!!

درود
مملی به این زودی همه صفحات خوندی؟:تعجب2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا