بله من هم نگفتم ایران زیاده روی نکرده فقط تا اونجایی که اطلاع دارم ایران از نظر مهندسی ساخت سد جزو 3 کشور اول دنیاست . ولی خب استفاده درستی از این دانش انجام نشده . من بازم میگم اگر همون سد الان توی ایران خراب شده بود و سیل یک شهر ما رو میگرفت حمله وحشتناک از سوی همه انجام میشد که ببینید ایران جلوی یک سیل هم نمیتونه بگیره . ببینید چطور اب رفت تو متروی تهران آقای شهردار هم داشت چپه میشد . ولی مطمئنم مردم المان اصلا در مورد سیل کشورشون اینطور قضاوت نمیکنند .
خب این یه سد خاکی موقتی بود برای مسدود کردن مسیر آب که فقط در هنگام بالا اومدن سطح آب رودخانه بسته میشه. آلمان به اون صورت که ایران سدسازی میکنه سد نداره چون احتیاجی برای ذخیرهی آب وجود نداره. رودخانهها در تمام سال جریان دارند.
این سیل به هیچ وجه با سیلهای ایران قابل مقایسه نیست. چنین سیلی میتونه در ایران بدترین خسارات رو بر جا بذاره و کشتههایی در حد هزاران نفر بده. ولی این در حالیه که در آلمان فقط یک امدادگر کشته شد!! مدیریت بحران برای این سیل فوقالعاده بود. هم از طرف دولت و هم از طرف مردم. مسئولیتپذیریای رو که در مردم دیدم نظرم رو نسبت بهشون تغییر داد.
کجا همچین چیزی رو در ایران ما میبینیم؟ در ضمن باید در نظر داشته باشین که در ایران کسی از بلایای طبیعی ایراد نمیگیره، مدیریت بحران همیشه توی ایران ایراد داره. زلزلهی آذربایجان و بازداشتهای بعدش رو که بهخاطر دارید؟
یه مقایسه هم بکنم که دبی البه (قبل از پیوستن رود زاله!!) چند روز پیش به 3450 مترمکعب در ثانیه رسید. یعنی دو برابر دبی رودخانهی پهناوری مثل اروندرود.