• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
بله تو سد سازی اولیم برای همین کل رودخانه ها و دریاچه های ایران نابود شدن .

بله من هم نگفتم ایران زیاده روی نکرده فقط تا اونجایی که اطلاع دارم ایران از نظر مهندسی ساخت سد جزو 3 کشور اول دنیاست . ولی خب استفاده درستی از این دانش انجام نشده . من بازم میگم اگر همون سد الان توی ایران خراب شده بود و سیل یک شهر ما رو میگرفت حمله وحشتناک از سوی همه انجام میشد که ببینید ایران جلوی یک سیل هم نمیتونه بگیره . ببینید چطور اب رفت تو متروی تهران آقای شهردار هم داشت چپه میشد . ولی مطمئنم مردم المان اصلا در مورد سیل کشورشون اینطور قضاوت نمیکنند .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
wow

به این آقا میگن storm chaser واقعی!!!!!!!!!!

مارتین لیشز قهرمان و گروهش به دل ترنادوی مرگبار حومه اوکلاهما رفتند!!!! من این فیلم رو که در سایت اکیوریت ودر منتشر شده بود تماشا کردم و واقعا شگفت انگیز ولی خوفناک بود خصوصا اون لحظه ای که مسیر ترنادو تغییر کرده و به سمت گروه مارتین هجوم آورد و اونها داشتند با هیجان زیادی از تیرس این طوفان دهشتناک فرار میکردند.

k1v5r3ehqc612e0xt0nl.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
بله من هم نگفتم ایران زیاده روی نکرده فقط تا اونجایی که اطلاع دارم ایران از نظر مهندسی ساخت سد جزو 3 کشور اول دنیاست . ولی خب استفاده درستی از این دانش انجام نشده . من بازم میگم اگر همون سد الان توی ایران خراب شده بود و سیل یک شهر ما رو میگرفت حمله وحشتناک از سوی همه انجام میشد که ببینید ایران جلوی یک سیل هم نمیتونه بگیره . ببینید چطور اب رفت تو متروی تهران آقای شهردار هم داشت چپه میشد . ولی مطمئنم مردم المان اصلا در مورد سیل کشورشون اینطور قضاوت نمیکنند .

خب این یه سد خاکی موقتی بود برای مسدود کردن مسیر آب که فقط در هنگام بالا اومدن سطح آب رودخانه بسته می‌شه. آلمان به اون صورت که ایران سدسازی می‌کنه سد نداره چون احتیاجی برای ذخیره‌ی آب وجود نداره. رودخانه‌ها در تمام سال جریان دارند.

این سیل به هیچ وجه با سیل‌های ایران قابل مقایسه نیست. چنین سیلی می‌تونه در ایران بدترین خسارات رو بر جا بذاره و کشته‌هایی در حد هزاران نفر بده. ولی این در حالیه که در آلمان فقط یک امدادگر کشته شد!! مدیریت بحران برای این سیل فوق‌العاده بود. هم از طرف دولت و هم از طرف مردم. مسئولیت‌پذیری‌ای رو که در مردم دیدم نظرم رو نسبت به‌شون تغییر داد.

کجا همچین چیزی رو در ایران ما می‌بینیم؟ در ضمن باید در نظر داشته باشین که در ایران کسی از بلایای طبیعی ایراد نمی‌گیره، مدیریت بحران همیشه توی ایران ایراد داره. زلزله‌ی آذربایجان و بازداشت‌های بعدش رو که به‌خاطر دارید؟

یه مقایسه هم بکنم که دبی البه (قبل از پیوستن رود زاله!!) چند روز پیش به 3450 مترمکعب در ثانیه رسید. یعنی دو برابر دبی‌ رودخانه‌ی پهناوری مثل اروندرود.

navid-mashhad

کاربر ويژه
خب امیر جان مگه از جونشون سیر شدن این کارها رو می کنن:تعجب2:
من یک رعد و برق میزنه از خونه بیرون نمیرم !!!
این ها هم عاشقن ها !!!!

ماهان.

کاربر ويژه
wow

به این آقا میگن storm chaser واقعی!!!!!!!!!!

مارتین لیشز قهرمان و گروهش به دل ترنادوی مرگبار حومه اوکلاهما رفتند!!!! من این فیلم رو که در سایت اکیوریت ودر منتشر شده بود تماشا کردم و واقعا شگفت انگیز ولی خوفناک بود خصوصا اون لحظه ای که مسیر ترنادو تغییر کرده و به سمت گروه مارتین هجوم آورد و اونها داشتند با هیجان زیادی از تیرس این طوفان دهشتناک فرار میکردند.

شنیدین دو هفته‌ی پیش یه storm chaser آمریکایی 56 ساله با پسرش و یکی از همراهاش توی گردباد اوکلاهما کشته‌ شد؟

mohamad$

کاربر ويژه
خب این یه سد خاکی موقتی بود برای مسدود کردن مسیر آب که فقط در هنگام بالا اومدن سطح آب رودخانه بسته می‌شه. آلمان به اون صورت که ایران سدسازی می‌کنه سد نداره چون احتیاجی برای ذخیره‌ی آب وجود نداره. رودخانه‌ها در تمام سال جریان دارند.

این سیل به هیچ وجه با سیل‌های ایران قابل مقایسه نیست. چنین سیلی می‌تونه در ایران بدترین خسارات رو بر جا بذاره و کشته‌هایی در حد هزاران نفر بده. ولی این در حالیه که در آلمان فقط یک امدادگر کشته شد!! مدیریت بحران برای این سیل فوق‌العاده بود. هم از طرف دولت و هم از طرف مردم. مسئولیت‌پذیری‌ای رو که در مردم دیدم نظرم رو نسبت به‌شون تغییر داد.

کجا همچین چیزی رو در ایران ما می‌بینیم؟ در ضمن باید در نظر داشته باشین که در ایران کسی از بلایای طبیعی ایراد نمی‌گیره، مدیریت بحران همیشه توی ایران ایراد داره. زلزله‌ی آذربایجان و بازداشت‌های بعدش رو که به‌خاطر دارید؟

یه مقایسه هم بکنم که دبی البه (قبل از پیوستن رود زاله!!) چند روز پیش به 3450 مترمکعب در ثانیه رسید. یعنی دو برابر دبی‌ رودخانه‌ی پهناوری مثل اروندرود.

ببینید خب وقتی زیر ساخت ها از سالیان دور ایراد داشته باشه دیگه مشخصه که ما برنامه ریزی خوبی نداشتیم . خب ماهان توفان امریکا هم میشه یه حادثه طبیعی قلمداد کرد که کشته های زیادی داشت . امریکا هر ساله طوفان داره و جزو اقلیمشه مثل زلزله در ایران ولی ایا امریکا هم میتونه همیشه از حوادث طبیعی جون سالم به در ببره ؟ مگه اونا هم نمیدونن که کشورشون طوفان خیزه پس چرا تلفات میده ؟ من منظورم همین بود که بابا جاهای دیگه دنیا هم همین حوادث تلفات میده حالا اونا مدیریتشون خیلی قوی تره ولی بازم خیلی وقتا ممکنه نتونن از عواقب این حوادث فرار کنن .

ماهان.

کاربر ويژه
ببینید خب وقتی زیر ساخت ها از سالیان دور ایراد داشته باشه دیگه مشخصه که ما برنامه ریزی خوبی نداشتیم . خب ماهان توفان امریکا هم میشه یه حادثه طبیعی قلمداد کرد که کشته های زیادی داشت . امریکا هر ساله طوفان داره و جزو اقلیمشه مثل زلزله در ایران ولی ایا امریکا هم میتونه همیشه از حوادث طبیعی جون سالم به در ببره ؟ مگه اونا هم نمیدونن که کشورشون طوفان خیزه پس چرا تلفات میده ؟ من منظورم همین بود که بابا جاهای دیگه دنیا هم همین حوادث تلفات میده حالا اونا مدیریتشون خیلی قوی تره ولی بازم خیلی وقتا ممکنه نتونن از عواقب این حوادث فرار کنن .

خب مطمئنن همینطوره. ولی اگه نگاه کنیم میزان خساراتی که به کشور ما وارد می‌شه از بلایای طبیعی به نسبت تعدادشون خیلی بیشتره و قابل پیشگیری‌تر هم هست. مثلن گردبادهای آمریکا شدت عجیبی دارند، ولی مردم ایراد نمی‌گیرن چون می‌بینن دست‌اندرکاران واقعن تلاش‌شون رو می‌کنند برای بازسازی و عدم تکرار این خسارات.

رشت خودمون از وقتی بابابزرگ من یادشه توی بارون‌های شدید دچار آبگرفتگی می‌شد. سال 86 بود که وام بانک‌جهانی برای نوسازی سیستم دفع آب سطحی رشت تصویب شد و اینا شروع کردن به لوله و کانال گذاری. از همون اول این لوله‌گذاری مضحک‌شون برای من مسئله بود! توی اولین بارون هم دیدیم که بعله! آب بجای اینکه بره توی ورودی کانال، داره ازش بیرون می‌زنه و کوچه رو پر می‌کنه. این وام کلانی که گرفتن نمی‌دونم چقدر بود. کسی هم نمی‌تونه به‌شون بگه بالای چشمت ابرو!

ولی واقعن حرص آدم در میاد. حالا توی کشورهایی که اسمشون رو ما می‌ذاریم کشورهای پیشرفته اگه چنین اتفاقی بیوفته تا بالاترین مقام مسئول باید جوابگو باشه. بالاخره باید یه فرقی داشته باشیم دیگه. فرفش هم همین چیزاست. 25 سال بعد از جنگ خونه‌های گلوله خورده‌ی خرمشهر هنوز توی شهر دیده می‌شن، اونوقت میزنتوی جنوب لبنان و ونزوئلا و بولیوی خونه‌سازی می‌کنن!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نوید جان

درسته که اینها عاشق هستند ولی من مصاحبه اش رو که گوش میکردم میگفت ما جون خودمون رو به خاطر می اندازیم تا رفتارهای ترنادوها رو شناسایی کنیم که بتونیم جون هموطنان رو در ابنده نجات بدیم و تلفات رو به حداقل برسونیم.

این افراد اکثرشون دانشمند هستند.

خب امیر جان مگه از جونشون سیر شدن این کارها رو می کنن:تعجب2:
من یک رعد و برق میزنه از خونه بیرون نمیرم !!!
این ها هم عاشقن ها !!!!

شنیدین دو هفته‌ی پیش یه storm chaser آمریکایی 56 ساله با پسرش و یکی از همراهاش توی گردباد اوکلاهما کشته‌ شد؟

آره ماهان جان

شنیدم و خیلی هم متاسف شدم از این بابت ولی ما باید یاد بگیریم که هر چیزی یک بهایی داره و البته آسایش برای سایر افراد جامعه.

mohamad$

کاربر ويژه
امیر محسن جان شما چرا یکم در مسائل حاشیه ای شرکت نمیکنید ؟ D: راستی مشکل رمتون حل شد ؟

متاسفانه من حواسم نبود جمعه ---- هست برای همین جایی نمیرم و برنامه کوه تعطیل شد .:ناراحت: حالم گرفته شد .

ماهان.

کاربر ويژه
امیر محسن جان شما چرا یکم در مسائل حاشیه ای شرکت نمیکنید ؟ D: راستی مشکل رمتون حل شد ؟

متاسفانه من حواسم نبود جمعه ---- هست برای همین جایی نمیرم و برنامه کوه تعطیل شد .:ناراحت: حالم گرفته شد .

ما هم می‌خوایم جمعه بریم برلین با یه تیر دو نشان بزنیم. یکی اینکه در حماسه آفرینی شرکت کنیم. دوم اینکه یه نمایشگاه نقاشی از آثار یه هنرمند، سیاستمدار و مهندس خیلی مشهور ایرانی توی یه گالری معتبر برلین برگزار کردن، بریم نقاشی‌هاشو ببینیم!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محمد جان

مشکل رم که حل نشد . فعلا فرمتش کردم تا برم مشهد ریکاوریش کنم. انشاء الله که درست بشه.

علتش اینه که پست زدن و حتی لایک کردن با ایرانسل یک مقدار زیادی مشکله ولی از اطلاعات مفیدی که دوستان میذارند کمال استفاده رو میبرم:گل:

پسرخاله

کاربر ويژه

مگه جمعه دروازه های ورودی به کوه ها رو میبندن؟

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
دوستان نظرتون راجع به لوگوي جديد وبلاگم چيه ؟

iw.jpg
همينطوري تو ذهنم اومد و طراحيش كردم خوب شده ؟

navid-mashhad

کاربر ويژه
نوید جان

درسته که اینها عاشق هستند ولی من مصاحبه اش رو که گوش میکردم میگفت ما جون خودمون رو به خاطر می اندازیم تا رفتارهای ترنادوها رو شناسایی کنیم که بتونیم جون هموطنان رو در ابنده نجات بدیم و تلفات رو به حداقل برسونیم.

این افراد اکثرشون دانشمند هستند.

آره ماهان جان

شنیدم و خیلی هم متاسف شدم از این بابت ولی ما باید یاد بگیریم که هر چیزی یک بهایی داره و البته آسایش برای سایر افراد جامعه.

پس واقعا جهاد می کنن در راه علم !!!!:ناراحت:
من فکر می کردم از جنس همون کسانی اند که ماجراجویی های خطرناک (راه رفتن روی طناب روی دره و........ انجام میدهند

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
شایدم دروازه ها رو بستن و مجوز عبور خواستن و ما هم که نداریم

مساله فرصت هست؟

ما بايد از فرصت ها استفاده كنيم.

ما بايد اين مساله رو به فرصت تبديل كنيم :تعجب2:

البته بايد دستمون رو از جيبببببببببببببببببب فقرا دربياريم بيرون :خنده2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا