• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aznavar

کاربر ويژه
aoscpemhex6uj60apf4.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
آقا برید اخبار قضایای روز جمعه رو بخونید حالش رو ببرید :ناراحت:

هوا هم اینجا ابریه و ارتفاع آب در حال کم شدنه! امروز:

image-506154-galleryV9-sjur.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
به بهزاد عزیزم خیر مقدم میگم.دوستان عزیزم تا جاییکه می تونستم امشب همراهتون بودم و پستهای همتون پیشاپیش لایک چون با ایرانسل دیگه بیشتر از این از دستم بر نمیاد.شب همگی خوش و بامدادان خجسته باد.

mohamad$

کاربر ويژه
درسته میلاد جان . امسال خرداد گرمی در تهران داشتیم و البته خشک همچون تیر ماه . کلا به نظر میاد وقتی یه الگویی حاکم میشه تا مدت طولانی باقی میمونه . امسالم تهران رو دور بد افتاده فعلا .

ماهان.

کاربر ويژه
یادش بخیر. 2 بهمن 91. حدود ساعت 10 شب داشتم از کتابخونه بر می‌گشتم. برف تازه واستاده بود و دما 5.7- بود. ده سانت برف باریده بود.

947067_10201291242226016_173599302_n.jpg

Dr.ben

کاربر ويژه
به بهزاد عزیزم خیر مقدم میگم.دوستان عزیزم تا جاییکه می تونستم امشب همراهتون بودم و پستهای همتون پیشاپیش لایک چون با ایرانسل دیگه بیشتر از این از دستم بر نمیاد.شب همگی خوش و بامدادان خجسته باد.

سلام به جناب امیر محسن عزیز. تشکر :گل:
عکس های شالیزارهای برنج نزدیک کلات نادر خیلی جالب و زیبا بود :گل:

mohamad$

کاربر ويژه
یادش بخیر. 2 بهمن 91. حدود ساعت 10 شب داشتم از کتابخونه بر می‌گشتم. برف تازه واستاده بود و دما 5.7- بود. ده سانت برف باریده بود.مشاهده پیوست 31853
شما سه پایه داری یا عکسای شب و بدون سه پایه میگیری ؟ مثلا همین عکس . من که تو شب هر چی عکس میگیرم جالب نمیشه تار میوفته سه پایه ندارم

ماهان.

کاربر ويژه
شما سه پایه داری یا عکسای شب و بدون سه پایه میگیری ؟ مثلا همین عکس . من که تو شب هر چی عکس میگیرم جالب نمیشه تار میوفته سه پایه ندارم

این عکس رو وقتی گرفته بودم که سه‌پایه نداشتم. ولی خب محیط بخاطر برف خیلی روشن بود و زمان نوردهی رو خیلی زیاد نکردم. ولی بازم شانسی اینقدر خوب در اومد.

زمان نوردهی 0.5 ثانیه، ایزو 800 و دیافراگم 5.6 بود.

بیشتر عکس‌های شب که اخیرن گذاشتم با سه‌پایه بود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا