• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خدا پدر مخترع تکنولوژی و امکانات رو بیامرزه!!!!!!!!

با توجه به نرم افزارهایی که در دست دارم میتونم حداقل روزی چند فریم گلچین و با کیفیت بالا و حجم بسیار کم ویدیو از پدیده آذرخش در اینجا برای دوستان خوبم به اشتراک بذارم که از این بابت خیلی خیلی خوشحالم. تقریبا حجم فیملها در حدود 1 مگ یا کمتر خواهد بود که هم واتر مارک داره و هم مشخصات محل و زمان وقوع پدیده جوی.

فقط باید یک نرم افزار هم دانلود کنم برای کاهش سرعت فریمهای اذرخش که در صدم ثانیه رخ میده و انوقت دیگه عالی میشه. و می تونم به جرات بگم اولین سایت مرجع برای دانلود پدیده جوی کشور رو که خودم تجربه کردم رو راه اندازی میکنم.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
طبق خروجي مدل هاي هواشناسي، با عبور موجي از بخش هاي شمال غرب كشور، براي استان هاي واقع در اين بخش شامل استان هاي آذربايجان غربي،‌آذربايجان شرقي،اردبيل افزايش ابر و در شهر هاي شمالي اين استان ها با بارش هاي پراكنده همراه خواهد بود. در سواحل درياي خزر هم گاهي افزايش ابر و بارش هاي پراكنده اي نيز اتفاق مي افتد.

eyg0952rd74il8c2nf4z.jpg

در ساير مناطق كشور جو آرام و آسمان صاف تا كمي ابري را خواهيم داشت. اين شرايط تا 3 روز آينده در سطح كشور ادامه خواهد داشت. طي 2 الي 3 روز آينده در بخش هايي از غرب و جنوب غرب كشور با پديده گرد و خاك و افت كيفيت هوا مواجه خواهيم بود. استان هاي كرمانشاه، لرستان، ايلام، خوزستان و بوشهر در برخي ساعات توام با گرد و خاك و كاهش ديد افقي خواهند بود. همچنين طي امروز و فردا در مناطق شرقي كشور در ساعت هايي با افزايش سرعت باد و گرد و خاك پيش بيني مي شود.

7yw9u8ewxcgpubnqvfs.jpg

ميزان ديده سطحي آئروسل (نانومتر) + باد (نات) دوشنبه 20 خرداد 15:30

آسمان تهران صاف همراه با غبار در ارتفاعات با وزش باد. بيشينه و كمينه دماي هواي تهران بين 34 + و 18 + درجه سلسيوس در نوسان خواهد بود.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینهم بعنوان نمونه اولین ویدئو وبلاگ هوای مشهد.

دوستان از دست ندید و نظرتون رو هم حتما بگید . خیلی ممنون.

آذرخش در حومه سرخس 10 اردیبهشت 1391

حجم فایل: 987 کیلوبایت

فرمت: AVI

لینک برای دانلود:

http://uplod.ir/5aovmjokvbc4/12345.rar.htm

mohamad$

کاربر ويژه
شدت uv در ایران فوق العاده بالاست و دمای +30 درجه شهرای ما با +30 یه جای اروپایی کاملا فرق داره و گرمتر حس میشه . در ایران هم چیزی که خودم دیدم همینه یعنی ممکنه جایی با دمای +30 در مرکز ایران خیلی گرم احساس بشه . افتاب تیز هست

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام
هوا گرمو صاف.
کم کم باید از نت دوری کنم...ت شهریور باید فقط رو پروژه کار کنم.
کسی از جیمیل خبر نداره کجا رفته!والا ما فقط در راستای اعتلای کشور ازش استفاده می کنیم!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان کسی دانلود کرد؟ واسه اینکه این آذرخش رو با سرعت آهسته ببینید،بعداز دانلود با نرم افزار KM Player باز کنید و بلافاصله بعد از play کردن با فشردن متناوب کلید f برای روی سیستم تون با حرکت آهسته نگاه کنید تا من یک فکری برای اسلوموشن فیلمها انجام بدم. چون دارم نرم افزارش رو دانلود میکنم.

mohamad$

کاربر ويژه
امروز یه کوهنوردی فوق العاده سنگین انجام دادم . پیمایش کامل خط الراس پارک نهج البلاغه lol

پسرخاله

کاربر ويژه
دوستان کسی دانلود کرد؟ واسه اینکه این آذرخش رو با سرعت آهسته ببینید،بعداز دانلود با نرم افزار KM Player باز کنید و بلافاصله بعد از play کردن با فشردن متناوب کلید f برای روی سیستم تون با حرکت آهسته نگاه کنید تا من یک فکری برای اسلوموشن فیلمها انجام بدم. چون دارم نرم افزارش رو دانلود میکنم.
سلام امیرجان :احترام:
من فعلا سرعتم پاییته :ناراحت:

rahsazan

کاربر ويژه
سلام
هوا گرمو صاف.
کم کم باید از نت دوری کنم...ت شهریور باید فقط رو پروژه کار کنم.
کسی از جیمیل خبر نداره کجا رفته!والا ما فقط در راستای اعتلای کشور ازش استفاده می کنیم!

سلام بر دوستان

علی جان جی میل چند ماهی هست که مشکل داره اما من تو دفتر کارمون که اینترنتش از یه شرکت هست وصل میشم مشکل دارم و فقط basic باز میکنه، خونه که یه شرکت دیگست این مشکل رو ندارم و الان هم تهران یه شرکت سومی هست که سرعت باز کردن جی میل خیلی بالاست و بدون مشکل باز میکنه

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
0o5ha8bsqc04ba9za7rx.jpg

در اين نقشه پارامتر ارتفاع و دماي فشار 500 HPA رو در روز يكشنبه 26 خرداد 92 نشون ميده.

همانطور كه مي بينيد، در اين روز ضلع شمالي پر فشار جنب حاره به طرف عرض هاي شمالي تر گسترش پيدا كرده و غالب نواحي غرب، مركز و شمال كشور تحت تسلط مزبور قرار گرفته و جوي پايدار در اين بخش ها حاكم هست. اما ضلغ شرقي پرفشار مذكور عقب نشيني قابل ملموسي به سمت غرب داشته بطوري كه عرصه براي نفوذ يك ناوه قطبي به روي شرق روسيه تا ازبكستان فراهم شده و محور تراف حاصل از اون قسمت شمال شرق ايران رو در بر گرفته است. اين ناوه محل گسترش ورتكس قطبي هست.

در منطقه اروپا محور پر فشار آزور در جهت جنوب غرب _ شمال شرق امتداد پيدا كرده و ناوه اي در بين 2 منطقه پشته آزور و پشته پر ارتفاع جنب حاره خاورميانه تا تركيه گسترده شده كه محور تراف آن تا شمال شرق آفريقا امتداد پيدا كرده است.

بد نيست در انتها به سلول بسته حاره اي بر روي درياي عرب و شمال اقيانوس هند هم اشاره اي داشته باشيم كه در نقشه فوق به چشم مي خوره.

amir551

کاربر ويژه

دوستان سلام:گل:
مخلص امیر محسن خان
شما میتونی سرعت رو بیاری پایین و از KM فیلم بگیرید

amir551

کاربر ويژه
چقدر تحویل گرفتید دوستان!!!!!!!!!!1

این هم با حجم بسیار اندک برای دوستانی که با موبایل و یا اینترنت کم سرعت هستند:

حجم کلیپ صاعقه 36 کیلو بایت فقط!!!!!!!!!!!!!!

http://up.iranjoman.com/images/rihslhhzh4btvg17l2c.rar

خدایی من دانلود کردم
نشون به اون نشون که یه دو تا خونه گنبدی بود
:فرار:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا