• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
من با دوربینم از پیست توچال فیلم گرفتم در حد 1 دقیقه . شد 120 مگابایت !! ولی در سایز بزرگ و کیفیت خوب

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
چقدر تحویل گرفتید دوستان!!!!!!!!!!1

این هم با حجم بسیار اندک برای دوستانی که با موبایل و یا اینترنت کم سرعت هستند:

حجم کلیپ صاعقه 36 کیلو بایت فقط!!!!!!!!!!!!!!

http://up.iranjoman.com/images/rihslhhzh4btvg17l2c.rar

:احترام:

من دانلود كردم

چه آذرخش جالبي اگه محسن جان بتوني يه نرم افزار پيدا بكني كه بتونه از فيلم فريم هايي با بازه زماني صدم ثانيه عكس بگيره خيلي خوب ميشه مشابه اون كليپي كه قبلا از رعد و برق گذاشته بودم .

aria_tehran

کاربر ويژه
چه جای باحالی
im160lc8hm8lco5dzq5s.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
چقدر تحویل گرفتید دوستان!!!!!!!!!!1

این هم با حجم بسیار اندک برای دوستانی که با موبایل و یا اینترنت کم سرعت هستند:

حجم کلیپ صاعقه 36 کیلو بایت فقط!!!!!!!!!!!!!!

http://up.iranjoman.com/images/rihslhhzh4btvg17l2c.rar

سلام قربان

من هم دانلود کردم،ولی قبلی رو هرکاری کردم نتونستم دانلود کنم!!!میشه قبلی رو هم با upload ایران انجمن بذارید؟؟در ضمن فوق العاده بود رعدوبرق ها.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود مهرداد جان

خیلی ممنون و خوشحالم که لذت بردید.

آره اگه همچین نرم افزاری هم داشتم بد نمیشد.

فقط یک مطلب کلیپ دومی که گذاشتم ، منظورم اینی که حجمش کمه، اگه با سرعت آهسته نگاه کنید ، اول یک برق تو آسمون میزنه ولی بعدش برق از سمت زمین به طرف آسمون کشیده میشه.

:احترام:

من دانلود كردم

چه آذرخش جالبي اگه محسن جان بتوني يه نرم افزار پيدا بكني كه بتونه از فيلم فريم هايي با بازه زماني صدم ثانيه عكس بگيره خيلي خوب ميشه مشابه اون كليپي كه قبلا از رعد و برق گذاشته بودم .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
از همه دوستان عزیزی که کلیپها رو دانلود کردن کمال تشکر رو دارم.

تصاویری ویدئویی بسیار زیبایی از رعد و برقهای شمال شرق ایران دارم و همانطوریکه محمد عزیز از تهران هم اشاره کرد در عین حالیکه کوتاه هستند ولی حجمشون خیلی بالاست و این نرم افزار به من این امکان رو داده که بتونم در دیدنشون با همه شما عزیزان شریک بشم.

محمد عزیز از بجنورد:

سلام دوست خوبم.

راستش چون با ایرانسل اومدم نتونستم با آپلودسنتر انجمن آپش کنم . دوباره تلاش کن حتما امکان دانلودش واسه شما هم وجود خواهد داشت.

Dr.ben

کاربر ويژه
استرالیا چند تا ایستگاه داره در قطب جنوب.
یکی از این ایستگاه ها، ایستگاه خودکار هواشناسی هست به اسم گنبد A یا Dome A که موقعیت این ایستگاه رو در نقشه می بینیم:

gq13pcdue5ckv83299z.jpg

مراحل نصب ایستگاه:

e2ziqag7tlkuxj7e8y9.jpg

tyrdj58iva7djyvnmqz.jpg

دماهای ثبت شده طی روزهای گذشته:

md76fxrmwg2i84ep1pnp.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
از همه دوستان عزیزی که کلیپها رو دانلود کردن کمال تشکر رو دارم.

تصاویری ویدئویی بسیار زیبایی از رعد و برقهای شمال شرق ایران دارم و همانطوریکه محمد عزیز از تهران هم اشاره کرد در عین حالیکه کوتاه هستند ولی حجمشون خیلی بالاست و این نرم افزار به من این امکان رو داده که بتونم در دیدنشون با همه شما عزیزان شریک بشم.

محمد عزیز از بجنورد:

سلام دوست خوبم.

راستش چون با ایرانسل اومدم نتونستم با آپلودسنتر انجمن آپش کنم . دوباره تلاش کن حتما امکان دانلودش واسه شما هم وجود خواهد داشت.

محسن جان من هر کاری کردم دانلود نشد. خیلی سرعتش پایینه. لینک رو ایجاد می‌کنه ولی بعدش اون لینک دانلود نمی‌شه.

ماهان.

کاربر ويژه
امسال تا الان دمای اینجا به 30+ نرسیده. پارسال در همین مدت 4 روز دما به 30+ و بالاتر رسید. بیشینه‌ی مطلق امسال تا امروز 26.3+ بود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا