تهران نباید از اون شهرا اینقدر گرمتر باشه در حالت عادی !!اصفهان 37 تهران 35 مشهد 31 قزوین 30 زنجان 28 ایلام 28 رشت25 گرگان 25 تبریز 18
تهران نباید از اون شهرا اینقدر گرمتر باشه در حالت عادی !!اصفهان 37 تهران 35 مشهد 31 قزوین 30 زنجان 28 ایلام 28 رشت25 گرگان 25 تبریز 18
سلام عباس جان
آره. برای اولین بار از بخش هواشناسی رفتم جاهای دیگه ی انجمن رو سر زدم!! دیدم یه صندلی داغ داره. منم گفتم اسم بنویسم ببینم چه خبره! پاکش کنم؟
ع به حمایت از ح ر کنار رفت
نه عباس جان ح ع و نمیگم آقای عارف و میگم
بتدريج از فردا با خروج موج ناپايدار بتدريج جو نسبي ارام حاكم ميشه. و روند تقويت واچرخند رو در منطقه داريم تا اينكه از هفته آينده يك ناوه شمالي به شرق خاورميانه نزديك ميشه و باعث افت پايداري جو در اين بخش ميشه.
روز يكشنبه در حالي كه ناپايداري هاي جوي رو در شرق به صورت وزش باد داريم ناوه ديگه اي به شرق مديترانه نزديك ميشه اين باعث ميشه ضلع شرقي و غربي پر فشار جنب حاره اي فشرده شده و ضلع شمالي بيش از پيش به عرض هاي بالاتر سوق پيدا كنه.
هفته بعد چه جهنمی قراره بشه تهران . خدا رحم کنه
کارلوس کيروش ترکيب تيم ملي فوتبال را براي ديدار مقابل لبنان به شرح زير اعلام کرد: رحمان احمدي، پژمان منتظري، سيد جلال حسيني، خسرو حيدري، هاشم بيکزاده، جواد نکونام، آندرانيک تيموريان، رضا قوچاننژاد، مجتبي جباري، مسعود شجاعي و محمد رضا خلعتبري |
مهرداد جان سلام
پیش بینیت واسه ما چیه؟؟آیا ما هم وزش باد شدید خواهیم داشت در اوایل هفته ی آینده؟؟کاهش دما به چه مقدار خواهد بود؟؟
ناوه عميق هست اما به دليل ضعف رطوبتي تمام انرژي به صورت وزش باد تخليه خواهد شد.
وزش باد بيشتر براي خراسان جنوبي و سيستان پيش بيني شده كه منجر به طوفان شن ميشه.
كاهش دما به صورت نسبي خواهد بود
کاش امسالم مثه پارسال دمای 40 به بالا نداشتیم:ناراحت:اوه اره برای قزوین 3 روز 40 زده فورکا !
اوه اره برای قزوین 3 روز 40 زده فورکا !