• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Abbath

New member
سلام عباس جان
آره. برای اولین بار از بخش هواشناسی رفتم جاهای دیگه ی انجمن رو سر زدم!! دیدم یه صندلی داغ داره. منم گفتم اسم بنویسم ببینم چه خبره! پاکش کنم؟

والا اینکه بمونه یا پاکش کنی که دسته خودته:خجالت2:،اما دارم با ناظم سایت رایزنی میکنم که صندلی داغ جدا برای بخش هواشناسی زده بشه با سوالات تخصصی،قبلا تو فکرش بودم که کار یه مقدار ناقص بود و دیگه وقت هم نشد تا همین اواخر که یه چند تا سوال به عنوان شروع براش طرح کردم و اگه مشکل خاصی پیش نیاد امشب یا فردا راه میفته:گل:

mohamad$

کاربر ويژه
برنامه پنجشنبه تقریبا ok شد پلور لار . جمعه هم کسی نیاد خودم میرم پلنگچال بمبم بترکونن میرم:خنده2:

Abbath

New member
دما برای منطقه ما همچینم بالا نبوده

آنومالی دما برای 1 تا 9 ماه June،الان 11 اُمش هستیم

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سلام
تصاوير رادار هم وقوع بارش بسيار شديد را نشان ميدهد:
يك ساعت قبل(5:20)

بتدريج از فردا با خروج موج ناپايدار بتدريج جو نسبي ارام حاكم ميشه. و روند تقويت واچرخند رو در منطقه داريم تا اينكه از هفته آينده يك ناوه شمالي به شرق خاورميانه نزديك ميشه و باعث افت پايداري جو در اين بخش ميشه.

روز يكشنبه در حالي كه ناپايداري هاي جوي رو در شرق به صورت وزش باد داريم ناوه ديگه اي به شرق مديترانه نزديك ميشه اين باعث ميشه ضلع شرقي و غربي پر فشار جنب حاره اي فشرده شده و ضلع شمالي بيش از پيش به عرض هاي بالاتر سوق پيدا كنه.

محمد بجنورد

کاربر ويژه

بتدريج از فردا با خروج موج ناپايدار بتدريج جو نسبي ارام حاكم ميشه. و روند تقويت واچرخند رو در منطقه داريم تا اينكه از هفته آينده يك ناوه شمالي به شرق خاورميانه نزديك ميشه و باعث افت پايداري جو در اين بخش ميشه.

روز يكشنبه در حالي كه ناپايداري هاي جوي رو در شرق به صورت وزش باد داريم ناوه ديگه اي به شرق مديترانه نزديك ميشه اين باعث ميشه ضلع شرقي و غربي پر فشار جنب حاره اي فشرده شده و ضلع شمالي بيش از پيش به عرض هاي بالاتر سوق پيدا كنه.

مهرداد جان سلام

پیش بینیت واسه ما چیه؟؟آیا ما هم وزش باد شدید خواهیم داشت در اوایل هفته ی آینده؟؟کاهش دما به چه مقدار خواهد بود؟؟

محمد بجنورد

کاربر ويژه

کارلوس کي‌روش ترکيب تيم ملي فوتبال را براي ديدار مقابل لبنان به شرح زير اعلام کرد:

رحمان احمدي، پژمان منتظري، سيد جلال حسيني، خسرو حيدري، هاشم بيک‌زاده، جواد نکونام، آندرانيک تيموريان،
رضا قوچان‌نژاد، مجتبي جباري، مسعود شجاعي و محمد رضا خلعتبري

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد جان سلام

پیش بینیت واسه ما چیه؟؟آیا ما هم وزش باد شدید خواهیم داشت در اوایل هفته ی آینده؟؟کاهش دما به چه مقدار خواهد بود؟؟

ناوه عميق هست اما به دليل ضعف رطوبتي تمام انرژي به صورت وزش باد تخليه خواهد شد.

وزش باد بيشتر براي خراسان جنوبي و سيستان پيش بيني شده كه منجر به طوفان شن ميشه.

كاهش دما به صورت نسبي خواهد بود

محمد بجنورد

کاربر ويژه

ناوه عميق هست اما به دليل ضعف رطوبتي تمام انرژي به صورت وزش باد تخليه خواهد شد.

وزش باد بيشتر براي خراسان جنوبي و سيستان پيش بيني شده كه منجر به طوفان شن ميشه.

كاهش دما به صورت نسبي خواهد بود

سپاسگزارم:گل::احترام:

Abbath

New member
اوه اره برای قزوین 3 روز 40 زده فورکا !

اگه درست یادم باشه،3 سال یا 4 سال پیش هم همچین وضعیت دمایی رو داشتیم،البته اون اواخر خرداد و اوایل تیر بود

یادمه همون موقعا با یه جمعی رفته بودیم کوه نوردی،تو شب و تو ارتفاع 3000 متری چنان هوا خفه بود که اصن تصورش رو هم نمیشد کرد،من هم یه کیسه خواب رو بار خودم کرده بودم برده بودم،فک میکردم اون بالا مالا ها سرده دیگه،اون شب با شرت خوابیدیم :دی،ینی اینقدر گرم بود هوا

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا