• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماهان.

کاربر ويژه
جنوب ماگدبورگ، محله Buckau

luftbilder-sachsen-anhalt106_v-standardBig_zc-3ad1f7a1.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این دوتا عکس رو هم امروز از دیمه زارهای دم دستم گرفت . هر چند با موبایله ولی این گندم های رسیده خیلی حس خوبی به آدم میده خصوصا که نون محلی اینها رو هم آدم بخوره:گل:

av2yn0eg6ja4fxvlidni.jpg

1oxbqecmvgrgeo6bo99.jpg

IRAJ1

کاربر ويژه

درود بر مرد مهين پرست :گل:

ايرج عزيز ابرهاي رده بالا، شامل خانواده سيروسها ( سيروس، سيروكومولوس و سيرو استراتوس) در ترازهاي بالا بوجود ميان.

از طرفي اين نكته رو همه ما ميدونيم كه هرچه از قطب به سمت استوا حركت مي كنيم ضخامت جو افزايش پيدا مي كنه و ما حداكثر ضخامت و ارتفاع جو رو در استواي زمين داريم.

توي مناطق حاره ارتفاع دسته سيروس ها از 6 تا 18 هزار متر متغيير هست. پس با اين اوصاف توي اون ارتفاع كه شما ابر ديدن جاي تعجبي نداره. :گل:

با به همين نسبت در ارتفاع كمتر ابر هاي متوسط مي تونن ظاهر بشن.
بیکران سپاس استاد
اتصال به اینترنتم در مالزی قطع شد ،امروز به وطن رسیدم دیشب بالای آسمان هند وارد یه توده هوای بارشی شدیم خفن رعد میزد اگه امیرمحسن بود با توجه به تبحر بالاشون در شکار تصاویر آذرخش قطعا عکس های زیبایی می گرفتند

درود بر بختیاری غیور . ایرج کبیر .
آقا تونستی یک سر به کره شمالی هم بزن:خنده2:D:
درود خراسانی عزیز ان شالله اونجا را با هم میریم :140:

navid61

کاربر ويژه
سلام نوید جان . از برفای تهران هم اگه عکس داری بزار :گل:

سلام محمد عزيز
نه عكس از برف ندارم .
برف خوب كه زياد نديديم مجبور شدم خودم يه منظره برفي طراحي كنم
اگر ايرادي داره ديگه ببخش زياد حرفه اي نيستم

n0zejs82cxlsk0e6qczg.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
مدتی بود به سایت هواشناسی گیلان سر نزده بودم! فصلنامه‌ش از تابستان 91 و ماهنامه‌ش از بهمن 91 آپدیت نشده. چند تا از آیتم‌های ماهنامه هم مربوطند به مرداد 91 !!!!

هواشناس

کاربر ويژه
تف به شانس!! بارش فقط در بین دو ایستگاه شهر تبریز و مناطق شمالی تر از ایستگاه شرق رخ داده و میزان بارش 3 میلی متر ثبت شده است!! اخبارمون تصاویر سیل در معابر شهر رو نشون داد که بی شک حاکی از بارش بالای 6 / 7 میلی متر طی 10 دقیقه بود ... اه اه جا قحطی بود واسه ایستگاه ... ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا