نویدبی خیال شو بابا مردمی که با بدبختی حال میکنن رو به زور که نمیشه خوشبختشون کردش هرکس تو هر وضعیتی هستش لیاقت همون وضعیت رو داره الانم اکثر مردم ایران تفکرشون طالبانی هست به نظر من چون اونا اکثریت هستن و همیشه باید به نظر اکثریت احترام گذاشت و نباید بهشون توهین کردش هرچند که ما هم به اجبار باید به پای اونا بسوزیم ولی باز اونا اکثریت هستن!!قشر زیادی از مردم ما عشق ترکیه و دبی دارن در حالی که طبق نقشه ای که سعید اچ اچ گذاشت اونا ما رو ... خودشونم حساب نمیکنن . باید به حال خودمون و مردم خودمون تاسف بخوریم . مردم ما عشق کانادا دارن فکونم بخش قابل توجهی از پول کانادا داره توسط ایرانیا تامین میشه اونوقت اونا ما رو ... :خنده2::خنده2:
سعید جان من اون و نوشتم . نوید ننوشت . یسری ایرانیا از جمله فوتبالیستا هر چی پوله میریزن به پای این عرب های خلیج فارس . کلی برج میسازن تو دبی اخه یکی نیست که بگه مومن چرا نمیای تو مملکت خودت سرمایه گداری کنی . مشکلات هست خب درست ولی شما کشورت و اباد کنی ارزشمند تره یا یه مملکت بیگانه و ؟! دلم واقعا میسوزه به حال ایران :-(
اریا فاز جدیدش کجاشه ؟ اخه من پیمایش خط الراس پارکش و انجام دادم چند روز پیش:خنده2: کلش و دور زدم
یسری کامیون و ماشین سنگین انگار داشتن یه قسمتایی و درست میکردن .