• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

imboeing

کاربر ويژه
رشت بهمن 83 !!‌عكس نابيه !

rasht_01.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
یادش بخیر آخرین روزهای بهار اولین سالی که رفته بودم منطقه حفاظت شده گلول از حوالی ظهر تا نیمه شب یکسره صاعقه های شدید و بارش شدید تگرگ .

الان داشتم آرشیو فیلمهام رو چک میکردم ، هرچند با موبایل خیلی معمولی گرفتم و کیفیت چندانی نداره ولی واقعا دیدن صاعقه در ارتفاع بالای 2700 متر از سطح دریا خیلی دیدنی بود.

c70sjr86ste5tpzvlyjy.jpg

سپیدپوش شدن از شدت بارش تگرگ که در این تصویر اذرخش کمک کرده که فضای پیرامون واضح تر دیده بشه:

s58feqmz8vutqs06h7.jpg

و این تصویر هم شدت وحشتناک بارش رو نشون میده:

sri0fhzbl1lhkt2nnwai.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
قشر زیادی از مردم ما عشق ترکیه و دبی دارن در حالی که طبق نقشه ای که سعید اچ اچ گذاشت اونا ما رو ... خودشونم حساب نمیکنن . باید به حال خودمون و مردم خودمون تاسف بخوریم . مردم ما عشق کانادا دارن فکونم بخش قابل توجهی از پول کانادا داره توسط ایرانیا تامین میشه اونوقت اونا ما رو ... :خنده2::خنده2:

saeed hh

کاربر ويژه
قشر زیادی از مردم ما عشق ترکیه و دبی دارن در حالی که طبق نقشه ای که سعید اچ اچ گذاشت اونا ما رو ... خودشونم حساب نمیکنن . باید به حال خودمون و مردم خودمون تاسف بخوریم . مردم ما عشق کانادا دارن فکونم بخش قابل توجهی از پول کانادا داره توسط ایرانیا تامین میشه اونوقت اونا ما رو ... :خنده2::خنده2:
نویدبی خیال شو بابا مردمی که با بدبختی حال میکنن رو به زور که نمیشه خوشبختشون کردش هرکس تو هر وضعیتی هستش لیاقت همون وضعیت رو داره الانم اکثر مردم ایران تفکرشون طالبانی هست به نظر من چون اونا اکثریت هستن و همیشه باید به نظر اکثریت احترام گذاشت و نباید بهشون توهین کردش هرچند که ما هم به اجبار باید به پای اونا بسوزیم ولی باز اونا اکثریت هستن!!

navid-mashhad

کاربر ويژه
شب گرمیه و باد هم نمی آد
یکسری ابر بی خودی هم تو آسمونه
قبل غروب از سه راه فردوسی به سمت چناران و قوچان ابرهای سیاهی دیده می شد

mohamad$

کاربر ويژه
سعید جان من اون و نوشتم . نوید ننوشت . یسری ایرانیا از جمله فوتبالیستا هر چی پوله میریزن به پای این عرب های خلیج فارس . کلی برج میسازن تو دبی اخه یکی نیست که بگه مومن چرا نمیای تو مملکت خودت سرمایه گداری کنی . مشکلات هست خب درست ولی شما کشورت و اباد کنی ارزشمند تره یا یه مملکت بیگانه و ؟! دلم واقعا میسوزه به حال ایران :-(

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بهزاد عزیزم سلام

زیارت شما در مشهد مایه بسی افتخار و مباهات برای بنده است، بی صبرانه منتظر روزهای موعود پیش رو خواهم بود و آرزومند اقامتی شاد و موفقیت آمیز برای شما در اینجا هستم.

لطفا منو بی خبر نذارید.:گل:

saeed hh

کاربر ويژه
سعید جان من اون و نوشتم . نوید ننوشت . یسری ایرانیا از جمله فوتبالیستا هر چی پوله میریزن به پای این عرب های خلیج فارس . کلی برج میسازن تو دبی اخه یکی نیست که بگه مومن چرا نمیای تو مملکت خودت سرمایه گداری کنی . مشکلات هست خب درست ولی شما کشورت و اباد کنی ارزشمند تره یا یه مملکت بیگانه و ؟! دلم واقعا میسوزه به حال ایران :-(

حالا فرقی نداره کی نوشته چرا باید دلت برای همچین مردمی بسوزه حقشونه خودشون میخان اینجوری باشن دیگه کسی چاقو نذاشته زیرگلوشون که مجبورشون کنه اونا منتظر روزی هستن که دربهشت باز شه ایرانی ها رو گله گله بفرستن تو بهشت!!

mohamad$

کاربر ويژه
اره سعید ایرانی ها همه میرن بهشت این و شک نکن . مخصوصا بازاریا . رفته بودم قبلا دوربین و بدم لکه هاش و بگیرن طرف که ازش خریده بودم گفت بده حاجی من با 200 تومن واست تمیزش میکنم نمایندگی 20 روز دیگه میده :خنده2: بعد رفتم نمایندگی 5 دقیقه ای تمیزش کرد . کلاهبردار هستیم دروغگو و خالی بند هستیم بعد هم هر وقت سر مسائل مملکتی میشه میگیم اره بابا همش دروغ میگن و فلان . نمیگه که خودم 200 تومن پول فلانی و خواستم بچاپم :خجالت2: کلا همه چیزمون به هم میاد !

aria_tehran

کاربر ويژه
دوستان تهرانی حتما فاز جدید پارک نهج البلاغه رو برید.خیلی قشنگه
یه چند تا عکس ازش گرفتم الان میذارم.البته عکسا رو از پارک پردیسان از بلندی گرفتم

mohamad$

کاربر ويژه
اریا فاز جدیدش کجاشه ؟ اخه من پیمایش خط الراس پارکش و انجام دادم چند روز پیش:خنده2: کلش و دور زدم

یسری کامیون و ماشین سنگین انگار داشتن یه قسمتایی و درست میکردن .

aria_tehran

کاربر ويژه
اریا فاز جدیدش کجاشه ؟ اخه من پیمایش خط الراس پارکش و انجام دادم چند روز پیش:خنده2: کلش و دور زدم

یسری کامیون و ماشین سنگین انگار داشتن یه قسمتایی و درست میکردن .

:خنده2:
پایین فاز قدیمیشه دیگه
الان من هیچ چیزی از کامیون و اینا ندیدم.تقریبا کامل کامل شده بود

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا