• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود و صبح دوستان عزیز بخیر

همانطوریکه قبلا هم اشاره کردم وضعیت عمومی ارتفاع در تراز 500 میلی بار شرایط ناهنجاری رو نشون میده و ظاهرا قراره این ناهنجاری به نفع کشور ما تموم بشه.

امیدوارم این شرایط در آپدیتهای امروز و آینده هم تکرار بشه

آپدیت ساعت 3 شب گذشته

144 الی 180 ساعت آینده:

حجم انیمیشن 298 کیلوبایت

g244dte6qehj2qlbx5.gif

AFSORDE

کاربر ويژه
پس از خشكسالي هاي شديد و پي در پي اواخر دهه 70 و اوايل دهه 80 كه خيلي هم وحشتناك بود:48:، از سال 83 اين دوره گرم و خشك تموم شد و وارد دوره پربارشي شديم و سپس از سال 1385 به اين طرف فقط دو سال زراعي (87 - 86) و (90 - 89) بارش ها زير نرمال و خشكسالي در منطقه اتفاق افتاد.

آيا سومين خشكسالي در اين دوره چندين ساله در سال 93 - 92 براي ما رقم خواهد خورد؟ :94::96:

:گل:

آخرین ویرایش:

AFSORDE

کاربر ويژه
اينم آثار برجا مانده از ارديبهشت رويايي: :بای:

اينجا مناطق و اراضي شمال غربي روستاي نجف آباد هست كه گفته شده اون روزي كه توي خود روستا بارش خوبي باريد (لينك) اونجاها سيل اومده بوده. (ايستگاه هواشناسي در جنوب شرقي روستا قرار داره)

rwwjr9sxti24rghij3b.jpg

mda4kjz14121qvciycn3.jpg

ok7kgviw8ig0c6dmxrv0.jpg

ac7rz5dtv0zuczus3tx6.jpg

gp1cg73hrc10to5vv65.jpg

آخرین ویرایش:

پسرخاله

کاربر ويژه
Tehran, Iran [h=2]Current Conditions
clear.gif

[h=3]29 °C [h=4]Clear
Wind: 11 km/h from the SSW

Dew Point: 3 °C

Pressure: 1010 hPa

Humidity: 19%

Visibility: 7.0 kilometers

Observed: Tehran, IR

[h=5]Updated — 11:30 AM IRDT on June 13, 2013

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
سلام دوستان

امروز گرم تره...

The report was made 15 minutes ago, at 09:00 UTC
Wind 06 kt from west/northwest
Temperature 30°C
Humidity 49%
Pressure 1008 hPa
Visibility 10 km or more
no clouds below 1500 m and no cumulonimbus

اینو اضافه می کنم دمای حسی الان 31 هست.

aria_tehran

کاربر ويژه
عکس شگفت انگیز جاده هراز
این عکس شگفت انگیز از روستای فیل بند در جاده هزار می باشد.

EP-IEE

کاربر ويژه
83 کجایی که دلمون برات تنگ شده:ناراحت:

تابستون و پاییز 83 چه طور بود بارندگی و دما؟

AFSORDE

کاربر ويژه
83 کجایی که دلمون برات تنگ شده:ناراحت:

تابستون و پاییز 83 چه طور بود بارندگی و دما؟

پاييز 83 كه فكر كنم يه پاييز فوق العاده بود براي ما .... چند تا برف هم داشتيم كه واقعا عالي بود. زمستونشم كه از نظر بارش برق فوق العاده بود
:زمستان:​

ولي تابستونش تا جايي كه يادم مياد گرم و خشك بود. :2: (تابستونشم برا من خاطره انگيز بود:نیش:)

ولي مسلما ساير دوستان بهتر ميتونن نظر بدن در اين باره :گل:

آخرین ویرایش:

AFSORDE

کاربر ويژه
ولي تابستونش تا جايي كه يادم مياد گرم و خشك بود.
:2:
(تابستونشم برا من خاطره انگيز بود
:نیش:
)

البته شايد اين فقط مربوط به اينجا باشه ولي ممكنه نقاط ديگه اي از كشور بوده باشن كه در تابستان اون سال بارش داشتن .... ولي تا جايي كه من يادمه روز اول مهر هوا خيلي خنك شده بود ولي تابستونش نسبتا گرم بود. و بارشي هم نداشت. :93:

البته گرماي هوا به اندازه اي نبود كه بشه گفت جهنم بود. ولي مسلما خنك هم نبود. :گل:

آخرین ویرایش:

ماهان.

کاربر ويژه
سعید جان من اون و نوشتم . نوید ننوشت . یسری ایرانیا از جمله فوتبالیستا هر چی پوله میریزن به پای این عرب های خلیج فارس . کلی برج میسازن تو دبی اخه یکی نیست که بگه مومن چرا نمیای تو مملکت خودت سرمایه گداری کنی . مشکلات هست خب درست ولی شما کشورت و اباد کنی ارزشمند تره یا یه مملکت بیگانه و ؟! دلم واقعا میسوزه به حال ایران :-(

به نظر من اگه ایران شرایط امارات و کانادا رو برای سرمایه‌گذاری داشت اونا اونقدر وطن‌فروش نبودن که ایران رو ول کنن. ولی اقتصاد ایران منحصر شده در یک باند مافیای دولتی و نظامی. تا وقتی که این باند بر نظام اقتصادی تسلط داشته باشه، هیچ اتفاق خوبی در این مملکت نمی‌افته و هر روز شرایط بدتر می‌شه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا