• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

محمد بجنورد

کاربر ويژه

نزدیک شدی محمد جان ولی زمانش درست نیست

شهرهای شمالی هست ولی شما از کجا فهمیدی؟؟؟؟

اگه تونستی حرفت رو تحلیل کنی کارت خیلی درسته محمد:گل:

واللا نمیدونم دیگه کجا رو بگم!!ولی فکر کنم سمت مهمانک یا کشانک آشخانه باشه،همین،درمورد که این که از کجا فهمیدم شهرهای شمالیه باید بگم که کسی که 6 ماه از سال رو شمال زندگی کنه با ویزگی های اقلیمی و شرایط پوشش گیاهی و ... اون منطقه کاملا آشنا میشه،در تصویر دوم هم نزدیک بودن محل عکس به کوه{کوهپایه ای بودن محل عکس} بیانگر اینه که اونجا باید یکی از شهرهای شمالی باشه:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
c4x3rq0b1nuitv0i6r.jpg

dcftnvqn5l9qymxxqdh.jpg

aria_tehran

کاربر ويژه
پیر شدم تا تونستم تشکر کنم از پستاتون
اعصابم خورد شد دیگه
مدیران لطفا رسیدگی کنید

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
کاملا درسته این تصاویر مربوط به جاده بجنورد به استان گلستان در محدوده سه راهی جاجرم به سمت آشخانه است.

بازه زمانیش مربوط میشه به تیرماه 1391

ولی در مورد اینکه از کجا میشه تشخیص داد که کجاست !

اون بخشی که در تصویر مشخص کردم از نوع سازه اش میشه تشخیص داد که در جایی واقع شده که میزان رطوبت و سطح ابهای زیر زمینی بالاست که یا باید در نواحی مرطوب شمالی باشه و یا در نواحی مرطوب خوزستان یا سواحل خلیج همیشه پارس.

اصولا سازه های معمولی تو خراسان از نوع اسکلت فلزی هستند ولی در اینجا می بینید که بتن مسلحه:

rksplbn17eihuawvedad.jpg

واللا نمیدونم دیگه کجا رو بگم!!ولی فکر کنم سمت مهمانک یا کشانک آشخانه باشه،همین،درمورد که این که از کجا فهمیدم شهرهای شمالیه باید بگم که کسی که 6 ماه از سال رو شمال زندگی کنه با ویزگی های اقلیمی و شرایط پوشش گیاهی و ... اون منطقه کاملا آشنا میشه،در تصویر دوم هم نزدیک بودن محل عکس به کوه{کوهپایه ای بودن محل عکس} بیانگر اینه که اونجا باید یکی از شهرهای شمالی باشه:گل:

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مشکل تشکر؟
یا مشکل سرعت؟

مشکل تشکر دقیقا بر میگرده به کم بودن و یا اختلال در سرعت اینترنت بدلیل حجم بالای ترافیک که انشا الله در ساعات پیشرو مرتفع خواهد شد مگر اینکه لنگر یک کشتی در ابهای ازاد گیر کنه به کابل فیبر نوری و الباقی ماجرا.....

Fooladi

کاربر ويژه
بی ادبیمو ببخشید ولی داغون شدم از دست این اننننن تررررررر چس نت
ایمیلم برام باز نمیشه نه بیسیک نه حتی pop3

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ما بریم بخوایم که فردا صبح زود باید بریم سرکار

با بهترین آرزوها برای دوستان عزیز

شب دوستان عزیز خوش:گل:

navid-mashhad

کاربر ويژه
از این گردنه امام زاده هاشم عکس زیاد دارم منتهی بنا به دلایل امنیتی - خانوادگی نمیشه گذاشت

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا