• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dr.ben

کاربر ويژه

درود بر شیر غیور ایران زمین...

محسن جان به خدا اگر اغراق نکنم اردبیل در تابستان حتی از خیلی شهر هایی که در عرض های بالای جغرافیایی و همچنین شهر هایی که ارتفاع بالای 2000 متر از دریا دارن خنک تر است!

امیر مسعود حالا شما هی تبلیغ کن و دهن ما رو آب بنداز!! :گل:

ماهان.

کاربر ويژه

محسن جان به خدا اگر اغراق نکنم اردبیل در تابستان حتی از خیلی شهر هایی که در عرض های بالای جغرافیایی و همچنین شهر هایی که ارتفاع بالای 2000 متر از دریا دارن خنک تر است!

مسعود جان نسبت به اینجا چطور؟ :D

بیشینه دیروز با هوایی آفتابی 19.8+ و دمای فعلی (ساعت 12) هم 21.3+ درجه‌ست

(البته با نفوذ جنب‌حاره‌ای برای این هفته اولین دماهای بالای 30 پیش‌بینی شده!)

سیبری

کاربر ويژه

سلام امیر مسعود عزیز:گل:
دقیقا
اردبیل در تابستان آرمانشهر ایرانه

سیبری

کاربر ويژه
9ilsi3fyfzp5rtpfila.jpg

Amir Masoud

کاربر ويژه
مسعود جان نسبت به اینجا چطور؟ :D

بیشینه دیروز با هوایی آفتابی 19.8+ و دمای فعلی (ساعت 12) هم 21.3+ درجه‌ست

(البته با نفوذ جنب‌حاره‌ای برای این هفته اولین دماهای بالای 30 پیش‌بینی شده!)

درود بر ماهان عزیز!

من عرض کردم از خیلی شهر های عرض های شمالی نه همه شهرها !

همین چند روز پیش بیشینه دما اینجا به 17+ در حضور آفتاب رسید!

این روزا که بیشینه به 25 تا 27 افزایش زیاد دمایی رو در این منطقه داریم و شرایط الان برای اردبیل برای این روز در سال غیر نرمال هست.

در ضمن در اوج گرمای تابستان در تیر و مرداد ماه اردبیل بیشینه 13+ و غیره در کارنامه خود داشته نمونش 4 سپتامبر پارسال (مرداد 91)

محمد بجنورد

کاربر ويژه

محمد داداشی مال کجاست عکس؟

سلام بر دوستان عزیز،داش محسن با من بودی؟؟اگه با من بودی که من باید بگم که قطعا یکی از ایستگا های توچاله!!نمای پشت خونه نشون میده که شهری پر از آلودگی در پایین دست ها وجود داره{یعنی تهران}شایدم من اشتباه میکنم،تصاویر دیگری نداری بذاری داداشی؟؟

محمد بجنورد

کاربر ويژه
یافتم!!!یافتم!!

پس از کلی گشت و گذار در سایت بینابین{beinabein} توانستم عکسی که داش محسن گذاشته بود رو پیدا کنم!!:شاد2:حداقل بینابینش رو پاک میکردی!!

پناهگاهی در قله ی تفتان

aznavar

کاربر ويژه
یافتم!!!یافتم!!

پس از کلی گشت و گذار در سایت بینابین{beinabein} توانستم عکسی که داش محسن گذاشته بود رو پیدا کنم!!:شاد2:حداقل بینابینش رو پاک میکردی!!

پناهگاهی در قله ی تفتان

وای محمد حالا حاج محسن از کجا 20 سوالی بیاره:تنبیه::خنده1:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
casia1.144hr.png

nvg10.500.150.swasia.gif

nvg10.500.180.swasia.gif

از اساتید عزیز میخوام که تصاویر بالا رو تجزیه و تحلیل کنن.نفوذ این سلول بسته به شمال کشور چه نتایج و پیامدهایی به همراه خواهد داشت؟؟

ماهان.

کاربر ويژه
به نظر میاد طی این هفته قراره رکورد گرمترین شب اینجا در دو سال گذشته شکونده بشه. پارسال دمای کمینه در هیچ روزی از 19.2+ و تابستان 2011 هم دمای کمینه از 17.8+ بالاتر نرفته بود!

Capture.JPG

ماهان.

کاربر ويژه
casia1.144hr.png

nvg10.500.150.swasia.gif

nvg10.500.180.swasia.gif

از اساتید عزیز میخوام که تصاویر بالا رو تجزیه و تحلیل کنن.نفوذ این سلول بسته به شمال کشور چه نتایج و پیامدهایی به همراه خواهد داشت؟؟

محمد جان بهتره بیپرسیم استقرار این پشته با مرکز 588 دکامتر روی ایران چه نتایجی داره!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
محمد جان بهتره بیپرسیم استقرار این پشته با مرکز 588 دکامتر روی ایران چه نتایجی داره!

خب بعد از این پشته ناوه وارد میشه دیگه نه؟؟یا نه من اشتباه میکنم.میشه برداشت خودت بگی؟؟بعدشم نتایج این پشته رو که میدونم،فقط بعد این پشته نمیدونم چی میشه،میشه بگی چی میشه ماهان جان؟؟

آخرین ویرایش:

mikadd

کاربر ويژه
اهواز 44
اصفهان 38
ایلام 37
قزوین 36
تبریز36
تهران 36
مشهد 31
رشت 29
اردبیل 24

موج گرما اینبار در غرب کشور مشخصه.تبریک بابت به پایان رسیدن 8 سال از سیاه ترین دوران ایران:گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
casia1.144hr.png

nvg10.500.150.swasia.gif

nvg10.500.180.swasia.gif

تجربه نشون داده بهترين وضعيت سينوپتيك بارش سواحل خزر طي فصل گرم موقعي هست كه محور ناوه در امتداد طول 45 درجه شرقي گسترش پيدا كنه و روي شمال غرب كشور مركز كمفشار به صورت سرد چال دربياد.

اولين پيامد پايين كشيدگي اين ناوه، جلوگيري از گسترش زبانه هاي پر ارتفاع جنب حاره به بخش هاي شمالي كشور هست. يعني اجازه پيشروي به ضلع شمالي پرفشار جنب حاره اي داده نمي شه.

همانطور كه ديده ميشه روي جنوب كشور پر فشار جنب حاره اي از قدرت و سطح پائين تري برخوردار هست در نتيجه امكان نفوذ زبانه هاي توده هواي مرطوب موسمي به جنوب شرق كشور كاهش پيدا مي كنه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا