• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد عزیز لینک لطف میکنید؟

منحني ها در برنامه پايش كه از شبكه 1 پخش ميشه ارائه شد افرادي كه ديدن مي دونن ضريب جيني و منحني فيليپس در سال هاي اخير چه وضعيتي پيدا كرده

اين هم بعنوان منبعي براي اين ادعا:

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B9%D9%85%D9%84%DA%A9%D8%B1%D8%AF_%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF%DB%8C_%D8%AF%D9%88%D9%84%D8%AA_%D9%85%D8%AD%D9%85%D9%88%D8%AF_%D8%A7%D8%AD%D9%85%D8%AF%DB%8C%E2%80%8C%D9%86%DA%98%D8%A7%D8%AF

پسرخاله

کاربر ويژه
درود بر امیرمحسن :گل::احترام:

امیر جان قرار بود به اولین برنده ی مسابقه عکاسی:36: پوستر چاپ شده عکسش :36:رو بدن آیا هنوز این قرار هست؟ جایزتونو دریافت کردید؟:خجالت2:

پسرخاله

کاربر ويژه
سامیار چند روز پیش به من گفت که اخر هفته میخواد بره سنندج و مریوان
خیلی خوبه که امکانات و شرایط مناسب برای گشتن مناطق مختلف رو داشته باشی منم اگه برام مقدور بود و شرایطش رو داشتم مثله سامیار زیاد به طبیعت میرفتم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر امیرمحسن :گل::احترام:

امیر جان قرار بود به اولین برنده ی مسابقه عکاسی:36: پوستر چاپ شده عکسش :36:رو بدن آیا هنوز این قرار هست؟ جایزتونو دریافت کردید؟:خجالت2:

درود بر هومن عزیز

اول از همه جا داره از همه دوستان عزیزی که در مسابقه شرکت کردند و به عکس من رای دادند تشکر کنم:گل:

من هنوز پیام خاصی در این خصوص دریافت نکردم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
17 دی 1386 :گل:

n8shqxcwwv6q8heqzus.jpg

پسرخاله

کاربر ويژه

درود بر هومن عزیز

اول از همه جا داره از همه دوستان عزیزی که در مسابقه شرکت کردند و به عکس من رای دادند تشکر کنم:گل:

من هنوز پیام خاصی در این خصوص دریافت نکردم.
امیر جان اگه اشتباه نکنم حسین گفته بود برندگان باید پیام خصوصی به ادمین برای دریافت جایزشون بزنن.
گویا اعتراضهایی هم شده که در حال بررسی.
منم خودم به انتخاب شدنه عکسه سوم معترض بوده و هستم ولی خب مطرحش نکردم:خجالت2:

پسرخاله

کاربر ويژه
راستی باز تا یادم نرفته به سجاد عزیز هم برنده شدنشو با تاخیر تبریک میگم. :گل::احترام:
بنده به جفت عکسهای امیرمحسن و سجاد رای داده بودم . جفتشونم بسیار زیبا بودن:خجالت2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا