• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

پسرخاله

کاربر ويژه
دستاورد های 8 ساله : جوجه کباب به قیمت 25 هزار تومان در ایستگاه 5 توچال:تعجب2:جالبه مردم هم میخرن !
البته محمد جان اینکه تو کشور باید برای خوردنه یه جوجه کباب باید 25 هزار تومان بدیم زیاده در این شکی نیست. :18: ولی اگه این قیمت رو با توجه به موقعیتش یعنی اینکه در ایستگاه 5 توچال :بدجنس:رفتی نسبت به قیمتها در رستورانهای حتی مرکز و جنوب شهر مقایسه کنی اصلا ظالمانه نیست و حتی قیمته مناسبیه!:18:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مشهد در همین لحظه ولی هوا سمت غرب مشهد خیلی خنکتر از این چیزی هست که فرودگاه گزارش کرده و باد فرح بخشی هم در حال وزیدن هست.

The report was made 4 minutes ago, at 14:30 UTC
Wind 22 km/h from east/northeast
Temperature 29°C
Humidity 10%
Pressure 1013 hPa
Visibility 10 km or more
no clouds below 1500 m and no cumulonimbus

mohamad$

کاربر ويژه

البته محمد جان اینکه تو کشور باید برای خوردنه یه جوجه کباب باید 25 هزار تومان بدیم زیاده در این شکی نیست. :18: ولی اگه این قیمت رو با توجه به موقعیتش یعنی اینکه در ایستگاه 5 توچال :بدجنس:رفتی نسبت به قیمتها در رستورانهای حتی مرکز و جنوب شهر مقایسه کنی اصلا ظالمانه نیست و حتی قیمته مناسبیه!:18:

اره درسته هومن ولی یکم هم فکر ما رو بکنن که پیاده تا اونجا میریم . کوهنوردی حساب کنن:خنده2: ازشون پرسیدیم چرا اینقدر گرونه گفت داااش اینجا سر گردنس و انصافا درست هم میگفت اون روبرو گردنه پلنگچال بود :خنده2:

پسرخاله

کاربر ويژه
اره درسته هومن ولی یکم هم فکر ما رو بکنن که پیاده تا اونجا میریم . کوهنوردی حساب کنن:خنده2: ازشون پرسیدیم چرا اینقدر گرونه گفت داااش اینجا سر گردنس و انصافا درست هم میگفت اون روبرو گردنه پلنگچال بود :خنده2:
:بدجنس:

من همیشه به فکره کوهنوردان هستم :83:بنده کوهنورد نیستم ولی کوهنوردانو دوست دارم:50:.
به نظره من باید کوهنوردا :بدجنس:نان و خرما با خودشون ببرن هر وقت گرسنشون شد میل بفرمایند که 25 هزار بابته هورمون کباب ببخشید منظورم جوجه کباب بود نپردازن.:15:
فروم هوا به فروم رستورانو تهیه غذا تبدیل شده :غش:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا