• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماهان.

کاربر ويژه
ابرهای خیلی سیاهی اومدن بالای سرمون. ولی فقط دونه دونه بارون می‌باره!
دمای فعلی 21+ درجه‌ست

DSC_0125.jpg

Amir Masoud

کاربر ويژه

تا زماني كه به اين پرسش پاسخ داده نشه من ديگه پستي در اين تاپيك و فروم نميزارم.

ما بايد با منتخب جديد ، اين رويه رو بزاريم كنار نه اينكه راه كج گذشته رو ادامه بديم .

من در تعجبم تبريك گفتن چه ايرادي توش داره ؟

من کاملا با صحبت مهرداد موافقم.

صبح من یه پست 2 کلمه ای نوشتم و گفتم : اگه رویه همین طور تا آخر حفظ بشه فورن پستم پاک شد و واسم پیام اومد پست شما پاک شد از طریق مدیر پیگیری کنید!

این کارا واقعا درست نیست و غیر اخلاقی است.

من به نوبه خودم پیروزی دکتر روحانی رو به تمام ملت شریف ایران تبریک عرض می کنم:گل::گل:

IRAJ1

کاربر ويژه

تا زماني كه به اين پرسش پاسخ داده نشه من ديگه پستي در اين تاپيك و فروم نميزارم.

ما بايد با منتخب جديد ، اين رويه رو بزاريم كنار نه اينكه راه كج گذشته رو ادامه بديم .

من در تعجبم تبريك گفتن چه ايرادي توش داره ؟

منم همینطور
واقعا کارتون در پاک کردن پست ها بسیار زشت و زنندس
تبریک گفتن حماسه سیاسی مورد نظر رهبری چه موردی داره که این کار را انجام میدید

Amir Masoud

کاربر ويژه
راستی بچه ها شنیدم تهران مردم به خیابان ها امدن و همه در شادی و سرورند!!!!

ای وااای قند در دلم آب شد ، کاش منم اونجا بودم الان :تعجب2:

navid-mashhad

کاربر ويژه
من هرچی فکر می کنم تبریک گفتن به ملت یا مثلا گفتن اینکه چه کسی الان اول یا دومه که صحبت سیاسی مشکلدار و خطرناکی نیست !!!
نا سلامتی امروز مهم ترین رخداد سیاسی اجتماعی کشورمون بوده !! درسته که اینجا تاپیکه هواشناسیه ولی ما یک جمع 20-30 نفره هستیم و نمی تونیم توی دلمون نگه داریم که امروز تو کشورمون چه اتفاقی افتاده !! پس بعد از این در مورد فوتبال هم اگر کسی چیزی گفت پاکش کنید دیگه !!چون ربطی نداره به هواشناسی

با تشکر

sinaet

متخصص بخش فوتبال
سلام بر دوستان عزیز و امید وارم همیشه اینقدر خوشحال باشید.
:icestar::icestar::icestar::گل:

mohamad$

کاربر ويژه
شادی هوادارن حسن روحانی در خیابان ولی عصر و شهرک غرب تهران/ خیابان پیمایی25خردادی مردم سیاست > انتخابات - هواداران رئیس جمهور یازدهم پس از اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری به شادی پرداختند.
به گزارش خبرآنلاین، جمعی از حامیان حجت الاسلام حسن روحانی پس از قطعی شدن نتایج انتخابات ریاست جمهوری یازدهم با حضور در خیابان‌ها و معابر پایتخت به ویژه در محدوده خیابان ولی‌عصر(عج) به شادمانی پرداختند.
همزمان با انتشار این خبر جمعیت هوادارن حسن روحانی به سمت میدن ونک در حرکت هستند. نیروی انتظامی با کمال همکاری با مردم در تلاش برای حفظ نظم شهر و تسهیل آمد و شد خودروها است. مردم نیز در واکنش به همکاری نیروهای انتظامی به سردادن شعارهایی همچون نیروی انتظامی تشکر تشکر، پرداختند.
همچنین در بین برخی از گروه‌های مختلف حاضر در خیابان‌ها شعارهایی در حمایت از دکتر حسن روحانی، سیدمحمد خاتمی، حجت‌الاسلام هاشمی رفسنجانی و محمدرضا عارف شنیده می‌شد.
به گزارش خبرآنلاین، همزمان با اعلام نتایج قطعی انتخابات ریاست جمهوری یازدهم و انتخاب حجت الاسلام حسن روحانی به عنوان رئس جمهور یازدهم خیابان های شهرک غرب تهران ترافیک شبانگاهی سنگینی را تجربه کرد. خودروها ضمن حضور در خیابان های شهرک غرب با زدن بوق های ممتد به ابراز شادمانی می پرداختند. برافراشته کردن پرچم ایران و در دست داشتن پوسترهای حسن روحانی و برافزاشتن پرچم های آبی و قرمز تیم های فوتبال پرسپولیس و استقلال یکی دیگر از جلوه های شادی مردم بود.

navid-mashhad

کاربر ويژه
امید تو چشم مردم موج میزنه
امیدوارم شاهد تغییرات مثبت در زندگی و کسب و کار مردم باشیم چون اگه فشار روانی که تو چند سال اخیر مردم تحمل کردن طاقت فرسا بوده
امیدوارم بلاخره یکی قدر این مردمه مظلوم رو بدونه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا