• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mikadd

کاربر ويژه
با درود به مدیریت عزیز سایت ایران انجمن.یه شب که هزار شب نمیشه بعد از 8 سال یه شبو به خاطر شادی ملی مردم چشم پوشی کنین مطمعن باشین ایران انجمن گرامی تر از قبل به کارش ادامه میده.:گل::گل:

saeed hh

کاربر ويژه
من از مدیریت محترم ایران انجمن تشکر میکنم ایشالله همه ی پستا فردا صبح پاک میشن و به روال عادی خودمون برمیگردیم انگار مردم از زندان ازادشدن خیلی خوشحالن خیلی ممنون که یه امشبو با بچه ها راه امدین خداحافظ

• :گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
متأسفانه حجم گزارش هاس ارسالی این تاپییک به شدت افزایش یافته!دوستان از شما تقاضا دارم به قوانین سایت احترام بگذارید و از ارسال پست های سیاسی خودداری کنید.هیچ گونه جایی برای سیاست در ایران انجمن نیست و ما همگی گروهی هستیم که باید به قوانین جمع خودمون احترام بگذاریم مخصوصاً اینکه اکثراً ادعای تغییر و پیشرفت رو داریم!سایت های زیادی هستند که به صورت مخصوص و ویژه در زمینه ی سیاست فعالیت دارند عزیزان میتونند مثل خود بنده! از این گونه سایت ها استفاده کنند. تشکر از همکاری همگی عزیزان.

اينترنت من الان وصل شد خوب كسي جواب سوال من رو نداد كه چرا پست تبريك آميز پاك شد

من ترجيح ميدم در فضايي حضور داشته باشم كه اون فضا آزاد باشه تا من بتونم حرف دلم رو توش بزنم و خفقان نگيرم.

توي وبلاگم همه مي تونن هر حرفي بزنن به جز اهانت به شخص يا گروهي.

اين صحبت هار رو كردم كه بگم من در اين فضاي كنترل شده و سانسوري نمي تونم فعال باشم .هميشه سعي نكنين كسي رو خفه كنيد چون دودش تو چشم خودتون ميره

ميرم جايي كه فضاي آزاد باشه

مي خوام حرفم رو بزنم

مي خوام كم و كاستي ها رو بگم

مي خوام از حكومت انتقاد كنم

مگه دولت و حكومت ما دموكرات نيست مگه كم و كاستي ها رو نبايد به گوششون رسون تا در پي حل اون باشن

مگه من به روحاني راي ندادم حالا حق منه كه خاسته هام رو مطالبه كنم

اگه اين حرفها به فروم و منافع شخصي صاحب امتياز آسيب ميزنه خوب من راضي به زحمت افتادن ايشون نيستم

خداحافظ

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مشهد:

[h=4]Current weather observation
The report was made 6 minutes ago, at 21:00 UTC
Wind 7 km/h from south
Temperature 20°C
Humidity 21%
Pressure 1013 hPa
Visibility 10 km or more
no clouds below 1500 m and no cumulonimbus

آخرین ویرایش:

mohamad$

کاربر ويژه
مهرداد جان حالا شما سخت نگیر بالاخره مدیریت فروم هم یسری وضایف و مسئولیت هایی داره که باید تا حدی رعایت کنه . من از ادمین فروم میخوام یه مقدار عادلانه تر باشن . پستای مشکل داری نبود که بخواد فورا ویرایش بشه .

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد جان حالا شما سخت نگیر بالاخره مدیریت فروم هم یسری وضایف و مسئولیت هایی داره که باید تا حدی رعایت کنه . من از ادمین فروم میخوام یه مقدار عادلانه تر باشن . پستای مشکل داری نبود که بخواد فورا ویرایش بشه .

من كاري به شخصي يا كسي ندارم

هر كس مختار هست بر اساس شعور منطق و استدال خودش در هر جاي كه ميل داره حضور داشته باشه و به به فعاليت هاي اجتماعي ش برسه من نمي تونم در چنين فضايي فعاليت كنم

اين روند گذشته ها هم بوده و با سعه صدر رد مي كرديم بره ولي متاسفانه اصلاحي صورت نگرفت و فكر هم نمي كنم درست بشه.

من دليل نمي بينم كه بخوام اين فضا رو تحمل كنم چون از روز اول هم كارت تبريك برام فرستاده نشده بود با ميل خودم اومدم روزي فرا رسيده كه بايد برم.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

اينترنت من الان وصل شد خوب كسي جواب سوال من رو نداد كه چرا پست تبريك آميز پاك شد

من ترجيح ميدم در فضايي حضور داشته باشم كه اون فضا آزاد باشه تا من بتونم حرف دلم رو توش بزنم و خفقان نگيرم.

توي وبلاگم همه مي تونن هر حرفي بزنن به جز اهانت به شخص يا گروهي.

اين صحبت هار رو كردم كه بگم من در اين فضاي كنترل شده و سانسوري نمي تونم فعال باشم .هميشه سعي نكنين كسي رو خفه كنيد چون دودش تو چشم خودتون ميره

ميرم جايي كه فضاي آزاد باشه

مي خوام حرفم رو بزنم

مي خوام كم و كاستي ها رو بگم

مي خوام از حكومت انتقاد كنم

مگه دولت و حكومت ما دموكرات نيست مگه كم و كاستي ها رو نبايد به گوششون رسون تا در پي حل اون باشن

مگه من به روحاني راي ندادم حالا حق منه كه خاسته هام رو مطالبه كنم

اگه اين حرفها به فروم و منافع شخصي صاحب امتياز آسيب ميزنه خوب من راضي به زحمت افتادن ايشون نيستم

خداحافظ

مهرداد عزیز شما در ایران زندگی میکنید؟
فکر میکنم زیاد تحت تاثیر حوادث امروز قرار گرفتید و خیلی احساسی در حال برخورد هستید.
اگر شما به این شدت طرفدار ابراز و گرفتن حقتون بودید مطمئناً الان به جای اینکه در فروم باشید همراه با همفکران خودتون در خیابون ها در حال نمایش و عرضه ی افکار خودتون بودید!
از شعار فاصله بگیرید، این فروم جزوی از جامعه ی شماست اینکه در اینجا دیده نمیشید دلیل نمیشه تمام بار مسئولیتی خودتون رو بر دوش افراد دیگری بگذارید که مجبور شدند برای راه اندازی یک وبسایت ساده خودشون رو به نهاد های مربوطه معرفی کنند.
شما اگر منطقی فکر میکنید من از شما منطقی دو سوال رو میپرسم و انتظار دارم که منطقی هم پاسخ بدید:
1- عنوان این تاپیک چیست و در چه زمینه ای فعال هست؟
2- شما که در تلاش هستید از این سایت برای رسیدن به اهداف و اعتقادات شخصی خودتون برسید و این رو برای خودتون حق میدونید حق مسئولین سایت که باید به جای شما پاسخگو باشند و یا حق سایر کاربران دیگر رو که میخواند دور باشند از این مسائل و یا حقوق دیگری رو برای خودشون قائلند چه میشه؟

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

مهرداد عزیز شما در ایران زندگی میکنید؟
فکر میکنم زیاد تحت تاثیر حوادث امروز قرار گرفتید و خیلی احساسی در حال برخورد هستید.
اگر شما به این شدت طرفدار ابراز و گرفتن حقتون بودید مطمئناً الان به جای اینکه در فروم باشید همراه با همفکران خودتون در خیابون ها در حال نمایش و عرضه ی افکار خودتون بودید!
از شعار فاصله بگیرید، این فروم جزوی از جامعه ی شماست اینکه در اینجا دیده نمیشید دلیل نمیشه تمام بار مسئولیتی خودتون رو بر دوش افراد دیگری بگذارید که مجبور شدند برای راه اندازی یک وبسایت ساده خودشون رو به نهاد های مربوطه معرفی کنند.
شما اگر منطقی فکر میکنید من از شما منطقی دو سوال رو میپرسم و انتظار دارم که منطقی هم پاسخ بدید:
1- عنوان این تاپیک چیست و در چه زمینه ای فعال هست؟
2- شما که در تلاش هستید از این سایت برای رسیدن به اهداف و اعتقادات شخصی خودتون برسید و این رو برای خودتون حق میدونید حق مسئولین سایت که باید به جای شما پاسخگو باشند و یا حق سایر کاربران دیگر رو که میخواند دور باشند از این مسائل و یا حقوق دیگری رو برای خودشون قائلند چه میشه؟

محض اطلاع شما من از بيرون بر مي گردم و توي بيرون احساسات و خوشحاليم رو هم نشون دادم و از خوشحالي اكثريت مردم تهران هم خوشحالم.

درسته تاپيك هواشناسي هست ولي پيام تبريك من اونقدر غير قابل تحمل بود كه هي چپ و راست پاك بشه.

تبريك مي گم

انشالله نقطه عطف تو زندگي مردم ايران باشه جمله سياسي ه و بايد در قبال اين جمله جواب بديد؟ اگه اينجوريه كه ديگه بايد فاتحه همه چيز خونده شه .

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
اتفاقاً بنده هم بیرون بودم و اتفاقاً خیلی بیشتر از اینها!
مهرداد عزیز منتظر باشید تمام پست هایی که از شما توسط مدیران منتقل شدند رو در پست بعدی نقل میکنیم، چون خوشبختانه در آرشیو موجودند.

baroon

متخصص بخش ادبیات
مهرداد عزیز اصلاً ما سخت گیر و عامل خفقان!
آیا شما هنگام ثبت نام گزینه ی موافقم رو تیک نزدید؟ آیا توی قوانین ایران انجمن این نکته ذکر نشده که کلّاً در ایران انجمن جای هیچ گونه بحث سیاسی نیست؟ این توافقی بوده بین ما و شما.
و برای من همیشه سؤاله که چرا سر هر موضوعی بیشترین و بلندترین اعتراض ها از گروه خوب هواشناسی ما جلب توجه می کنه؟
ادمین تا جایی که من می بینم اهل مذاکره و صلح هستن. واقعاً جای چنین تازش هایی نیست. آروم باشید و بعد تصمیم بگیرید دوست خوبم. :گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان

در مورد مسائل امشب واقعا قضاوت سخت هست که آیا حق با بچه هاست و یا با مدیریت انجمن ولی با احترام بسیار زیاد برای احساسات پاک و زیبای شما دوستان خوبم و اینکه از شادی در پوست خودتون نمی گنجید ولی بازهم به مجموعه ایران انجمن حق بدید که منشور و اساسانامه اش منطبق بر فعالیتهای سیاسی نیست ولو اینکه مطلب مورد بحث مهمترین رخ داد کشور باشه و یا حتی مورد تایید نظام باشه.

واقعا هدف ما از جمع شدن در اینجا صحبت در مورد اب و هوا و پدیده های جوی هست ولی خوب اینکه قرار باشه دوستان در اینجا قصد داشته باشند در مورد حوادث و مسائل جاری مملکت اظهار نظر کنند ، واقعا از حوصله و تحمل اینجا خارج هست.

واقعا دوستان منطقی باشید سوار بر موج احساسات نشید و مطالبات خودتون رو از مجاری قانونی و در چارچوب مناسب و معقول پیگیری و دنبال کنید.

از توجه شما عزیزان بی نهایت قدردان و سپاسگذارم

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
اتفاقاً بنده هم بیرون بودم و اتفاقاً خیلی بیشتر از اینها!
مهرداد عزیز منتظر باشید تمام پست هایی که از شما توسط مدیران منتقل شدند رو در پست بعدی نقل میکنیم، چون خوشبختانه در آرشیو موجودند.

من ديگه حرفي ندارم

اون چيزي رو كه بايد به دوستام و همفكرام بگم رو گفتم

بيشتر از اين هم نمي خوام خاطر شما و اون دسته از افرادي كه مي خوان در چهارچوب باشن رو مكدر كنم

اگه تند رفتم من رو ببخشيد

من كه نمي تونم قوانين شما رو رعايت كنم خوب مجبور نيستم اينجا باشم.

شب بر همه شما خوش :گل:

mikadd

کاربر ويژه
از معدود دفعاتی که حق با دو طرفه و با کمی دوستی و گذشت حل میشه.:گل::گل:شیرینی رو تلخ نکنیم دوستان:گل:

mohamad$

کاربر ويژه
مهرداد جان کلی از پست های من هم ویرایش شد و انتقال داده شد ولی من حق و به ادمین فروم میدم چون اینجا مسئولیت دارن و طبق قوانین هم نباید حرف سیاسی زده بشه . باید انصاف داشته باشیم . الانم پست های پاک شده من و نوشتن ادمین . سخت نگیر مهرداد:گل:

aria_tehran

کاربر ويژه
دوستان ناراحت نشن ولی من حقو به آدمین میدم
درسته خودم یه چند تایی اسپم دادم ولی نباید همین چند تا رو هم میدادم
بر حال با این حرفا ممکنه سایت فیل بشه و هر کسی هم که باشه به خاطر زحمتی که واسه سایتش کشیده نباید بذاره که سایتش فیل شه

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
دوستان ناراحت نشن ولی من حقو به آدمین میدم
درسته خودم یه چند تایی اسپم دادم ولی نباید همین چند تا رو هم میدادم
بر حال با این حرفا ممکنه سایت فیل بشه و هر کسی هم که باشه به خاطر زحمتی که واسه سایتش کشیده نباید بذاره که سایتش فیل شه

ممنون آریا عزیز:گل:

mikadd

کاربر ويژه
من میگم قوانین سایت 100% محترمه و باید رعایت شه ولی یه استثنا قائل شیم.مدیریت درست میگه منم احساسی شدم امشب.بلاخره ما یه جمع دوستانه هستیم که احساساتمونو در میون میزاریم.اونم این احساسه شادیه قشنگو.

ماشالا ساعت 2 بامداد دمای تهران 30 درجه

ماهان.

کاربر ويژه
با تمام احترامی که برای مهرداد قائلم باید بگم هر چیز جای خودش رو داره. من خیلی اوقات پست‌های سیاسی یکی از کاربرها که اتفاقن از طرفداران سیستم‌ بود رو گزارش می‌کردم و پست‌ها راحت پاک می‌شدند و طرف بعد از جر و بحث بن می‌شد. پس این حق رو برای دیگران قائلم که پست من رو ریپورت کنند تا پاک بشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا