متأسفانه حجم گزارش هاس ارسالی این تاپییک به شدت افزایش یافته!دوستان از شما تقاضا دارم به قوانین سایت احترام بگذارید و از ارسال پست های سیاسی خودداری کنید.هیچ گونه جایی برای سیاست در ایران انجمن نیست و ما همگی گروهی هستیم که باید به قوانین جمع خودمون احترام بگذاریم مخصوصاً اینکه اکثراً ادعای تغییر و پیشرفت رو داریم!سایت های زیادی هستند که به صورت مخصوص و ویژه در زمینه ی سیاست فعالیت دارند عزیزان میتونند مثل خود بنده! از این گونه سایت ها استفاده کنند. تشکر از همکاری همگی عزیزان.
The report was made 6 minutes ago, at 21:00 UTC |
Wind 7 km/h from south |
Temperature 20°C |
Humidity 21% |
Pressure 1013 hPa |
Visibility 10 km or more |
no clouds below 1500 m and no cumulonimbus |
مهرداد جان حالا شما سخت نگیر بالاخره مدیریت فروم هم یسری وضایف و مسئولیت هایی داره که باید تا حدی رعایت کنه . من از ادمین فروم میخوام یه مقدار عادلانه تر باشن . پستای مشکل داری نبود که بخواد فورا ویرایش بشه .
اينترنت من الان وصل شد خوب كسي جواب سوال من رو نداد كه چرا پست تبريك آميز پاك شد
من ترجيح ميدم در فضايي حضور داشته باشم كه اون فضا آزاد باشه تا من بتونم حرف دلم رو توش بزنم و خفقان نگيرم.
توي وبلاگم همه مي تونن هر حرفي بزنن به جز اهانت به شخص يا گروهي.
اين صحبت هار رو كردم كه بگم من در اين فضاي كنترل شده و سانسوري نمي تونم فعال باشم .هميشه سعي نكنين كسي رو خفه كنيد چون دودش تو چشم خودتون ميره
ميرم جايي كه فضاي آزاد باشه
مي خوام حرفم رو بزنم
مي خوام كم و كاستي ها رو بگم
مي خوام از حكومت انتقاد كنم
مگه دولت و حكومت ما دموكرات نيست مگه كم و كاستي ها رو نبايد به گوششون رسون تا در پي حل اون باشن
مگه من به روحاني راي ندادم حالا حق منه كه خاسته هام رو مطالبه كنم
اگه اين حرفها به فروم و منافع شخصي صاحب امتياز آسيب ميزنه خوب من راضي به زحمت افتادن ايشون نيستم
خداحافظ
مهرداد عزیز شما در ایران زندگی میکنید؟
فکر میکنم زیاد تحت تاثیر حوادث امروز قرار گرفتید و خیلی احساسی در حال برخورد هستید.
اگر شما به این شدت طرفدار ابراز و گرفتن حقتون بودید مطمئناً الان به جای اینکه در فروم باشید همراه با همفکران خودتون در خیابون ها در حال نمایش و عرضه ی افکار خودتون بودید!
از شعار فاصله بگیرید، این فروم جزوی از جامعه ی شماست اینکه در اینجا دیده نمیشید دلیل نمیشه تمام بار مسئولیتی خودتون رو بر دوش افراد دیگری بگذارید که مجبور شدند برای راه اندازی یک وبسایت ساده خودشون رو به نهاد های مربوطه معرفی کنند.
شما اگر منطقی فکر میکنید من از شما منطقی دو سوال رو میپرسم و انتظار دارم که منطقی هم پاسخ بدید:
1- عنوان این تاپیک چیست و در چه زمینه ای فعال هست؟
2- شما که در تلاش هستید از این سایت برای رسیدن به اهداف و اعتقادات شخصی خودتون برسید و این رو برای خودتون حق میدونید حق مسئولین سایت که باید به جای شما پاسخگو باشند و یا حق سایر کاربران دیگر رو که میخواند دور باشند از این مسائل و یا حقوق دیگری رو برای خودشون قائلند چه میشه؟
اتفاقاً بنده هم بیرون بودم و اتفاقاً خیلی بیشتر از اینها!
مهرداد عزیز منتظر باشید تمام پست هایی که از شما توسط مدیران منتقل شدند رو در پست بعدی نقل میکنیم، چون خوشبختانه در آرشیو موجودند.
دوستان ناراحت نشن ولی من حقو به آدمین میدم
درسته خودم یه چند تایی اسپم دادم ولی نباید همین چند تا رو هم میدادم
بر حال با این حرفا ممکنه سایت فیل بشه و هر کسی هم که باشه به خاطر زحمتی که واسه سایتش کشیده نباید بذاره که سایتش فیل شه