• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
:قاطی::قاطی::قاطی:

بابا یه جا بذارین که ما فقیر فقرا هم بتونیم بگیم!!ولی فکر کنم نوید و میلاد دست به یکی کردن ها!!!این مال اونو میگه اون مال اینو!!!:زبون:

navid-mashhad

کاربر ويژه
من که دارم میگم یکی از بچه ها عکس های باحال گذاشته بود منظورم سامیار بود که از برف 1 متری اونجا عکس گرفت
تو عکس دوم و سوم جادش معلومه کوهستان های شماله

محمد بجنورد

کاربر ويژه
من که دارم میگم یکی از بچه ها عکس های باحال گذاشته بود منظورم سامیار بود که از برف 1 متری اونجا عکس گرفت
تو عکس دوم و سوم جادش معلومه کوهستان های شماله

بابا نویدجان من یادم نمیاد دیشب شام چی خوردم بعد میگی که یکی از بچه ها عکس های باحال گذاشته بود؟؟!!!!حتی اگه میگفتی سامیار از اونجا عکس گذاشته باز هم من یکی نمیتونستم حدس بزنم مال کجاست!!بعدشم سامیار خان از بس اینور و اونور میره که کلی طول میکشه آدم یادش بیاد که ایشون کجا رفتن!!

navid-mashhad

کاربر ويژه
دیگه عکس ها به اندازه کافی راهنمایی داشت

وقتی می گم برف می باره فراوون و یکی از بچه ها عکس های باحالی گذاشته بود باید یک رابطه کاراگاه گجتی برقرار کنی
خوش گذشت کیف داد
شب به خیر:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
انشاالله شب های آینده جبران میکنم!!

شب بر همه ی دوستان{میلاد،آریا،نوید،داداش محسن}عزیز خوش،یا علی:گل::احترام:

فروم رو میسپاریم به مرد تنهای شب!!جناب فولادی عزیز!!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
راستی اینجا عجیب سرد شده!!!رطوبت هم رفته بالا!!پرفشاری چیزی نفوذ کرده؟؟!!

Bojnourd

[h=4]Current conditions
+16 °C
w225.gif
2 m/s

Clear
Feels Like: +16°
Barometer: 1013.0 hPa
Dewpoint: -1°
Humidity: 31.1%
Visibility: 10 km

mohamad$

کاربر ويژه
البته ته جاده سنگان میشه امامزاده قاسم که بعدش کوهنوردی میکنن تا قله پهنه سار و و وسطاش به این ابشار میرسن

Dr.ben

کاربر ويژه
:ناراحت:

آغاز دور جدید خشکی خزر

ایسنا: موسسه تحقيقات آب اعلام کرد: سطح آب دریای خزر در 17 سال اخیر به میزان 80 سانتی متر کاهش یافته و احتمال ادامه کاهش تراز آب را نیز نباید از نظر دور داشت.

موسسه تحقیقات آب اعلام کرد: براساس يافته ها کاهش نزدیک به 80 سانتیمتری تراز آب دریای خزر طی 17 سال اخیر را نمی‏ توان به عنوان افت و خیزهای معمولی دریا دانست و احتمال ادامه کاهش تراز آب به عنوان دور جدیدی از ویژگی ‏های نوسانی دریای خزر را نباید از نظر دور داشت.

تراز آب درياي خزر در نيمه نخست سال آبي 92 - 91 در مقایسه با دوره مشابه سال آبی گذشته 8 سانتيمتر كاهش يافته است. در بررسي آخرين وضعيت نوسان ها و ميانگين تراز آب درياي خزر در شش ماهه نخست سال آبي 92 - 91 (پاييز و زمستان 91) كه بر اساس تحليل داده هاي دريافتي از ايستگاه هاي ترازسنجي مستقر در سواحل جنوبي درياي خزر استخراج شده است تراز آب اين دريا با منفی 69.26، كاهش هشت سانتيمتري را در مقایسه با دوره مشابه سال آبي گذشته نشان می دهد.

از آنجایی که حدود هر 4 کیلومترمکعب از حجم آب دریای خزر معادل یک سانتیمتر از ضخامت آب دریا است، لذا طی این دوره افزون بر 32 کیلومترمکعب از حجم آب دریای‏ خزر به دلیل کاهش ورودی‏ ها و یا تبخیر کاسته‏ شده است.

براساس اين گزارش، حداکثر تراز آب مشاهده شده در طی این دوره در اسفندماه 91 و برابر منفی 31.26 متر بوده که در مقایسه با حداکثر تراز مشاهده شده در دوره مشابه سال آبی گذشته 30 سانتیمتر کاهش نشان می دهد.

همچنين حداقل تراز آب مشاهده شده در طی این دوره در دی ماه 91 و برابر منفی 94.26 متر بوده که در مقایسه با حداقل تراز مشاهده شده در دوره مشابه سال آبی گذشته تفاوت چندانی ندارد.

میانگین سالانه تراز آب دریای خزر در سال آبی (92 - 91) نيز در مهرماه سال جاری گزارش خواهد شد که این میانگین، معرف افزایش و یا کاهش تراز آب دریا در مقایسه با سال آبی گذشته خواهد بود.

از سویی میانگین سالانه تراز آب در سال آبی 91 - 90 برابر منفی 55.26 متر بوده است. ضروری است تمام طرح ها و برنامه‏ های راهبردی دولت در سواحل جنوبی دریای خزر با توجه به ویژگی های نوسانی دریای خزر و سناریوسازی‏ های محتمل، مهندسی و عملیاتی شوند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا