• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dr.ben

کاربر ويژه
من خیلی در جریان اتفاقاتی که باعث ناراحتی مهرداد عزیز شده نیستم. ولی خواستم بگم من و تمام دوستان عزیز، فوق العاده واسه مهرداد ارزش و احترام قائلیم و دوست داریم در کنار ما باشه تا بتونیم از اطلاعات و تفسیرهای استادانش استفاده کنیم. به نظرم ما در این جامعه مجازی باید بیشتر از هر کجای دیگه به نخبه هایی همانند مهرداد عزیز، احترام بذاریم. من از مهرداد می خوام، حتی شده با خواهش، ازش می خوام که که این جمع رو از دانش و حضور خودش محروم نکنه. :گل:

مهرداد عزیز ما که از شما دل نمی کنیم شما هم از ما دل نکن
:گل:

من به این سادگی دل نمی کنم از تو که منو رها نمی کنی
بگو بازم هوامو داری و مثل همه منو تنها نمیذاری
بگو هستی تا نترسونتم ظلمت این شب تکراری
بگو هستی و روی ماهتو امشب پشت ابرا پنهون نمیشه
...

aznavar

کاربر ويژه
من خیلی در جریان اتفاقاتی که باعث ناراحتی مهرداد عزیز شده نیستم. ولی خواستم بگم من و تمام دوستان عزیز، فوق العاده واسه مهرداد ارزش و احترام قائلیم و دوست داریم در کنار ما باشه تا بتونیم از اطلاعات و تفسیرهای استادانش استفاده کنیم. به نظرم ما در این جامعه مجازی باید بیشتر از هر کجای دیگه به نخبه هایی همانند مهرداد عزیز، احترام بذاریم. من از مهرداد می خوام، حتی شده با خواهش، ازش می خوام که که این جمع رو از دانش و حضور خودش محروم نکنه. :گل:

مهرداد عزیز ما که از شما دل نمی کنیم شما هم از ما دل نکن
:گل:

من به این سادگی دل نمی کنم از تو که منو رها نمی کنی
بگو بازم هوامو داری و مثل همه منو تنها نمیذاری
بگو هستی تا نترسونتم ظلمت این شب تکراری
بگو هستی و روی ماهتو امشب پشت ابرا پنهون نمیشه
...

درود دکتر جان. بنده هم رفتم وبلاگش و خواهش کردم مارو اردانششون بی بهره نکنه
شاید این پیام رو اینجا نبینه.اگه صلاح میدونید همین رو کپی کنید تو وبلگشون:گل:

http://iw.blogfa.com/

محمد بجنورد

کاربر ويژه
Ulsan

meteogram.php

EP-IEE

کاربر ويژه
من آخر هفته احتمال 80 درصد میام تهران خونه مامان بزرگم اگه اجازه بدن دوربین هم میبرم برا عکاسی از هواپیما

یه سوال اگه یه عکسی رو آپلود کنم حجم اینترنت کم میشه؟

EP-IEE

کاربر ويژه
وای پس بیام تهران نمی تونم عکسامو آپلود کنم تا بیام کرج .

یه سوال دیگه کوه دماوند تو کدوم استانه ؟

mohamad$

کاربر ويژه
این یارو پسره ( ASHKAN ) تو مسابقه ثانیه ای هست چه ادعایی داره فکرده برادر زاده انیشتینه ؟ ورداشته سورس برنامه و تغییر داده :خنده2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا